עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת. סרטים מסוימים מקרטעים למרות שהם לא אמורים, ואני רוצה לבדוק את זה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by mgm90210,

האים יש אזשהיא תוכנה או ישום מסוים שיבצע זאת : אני רוצה שבאתר מסוים , לא יהיה אפשר ללחוץ על ה- איקס בסגירת חלון , כלומר לא יהיה אפשר לבטל את החלון , וזאת בגלל שאחותי תמיד סוגרת לי את החלון של הוידיאו של האוניברסיטה הפתוחה, אולי בפירפוקס יש ישום זה , אך הבעיה שבדפדפן זה מלא אתרים לא נקרים טוב לעומת האקספלורד

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by BenK,

היי כל פעם שאני במשחק ולוחץ בטעות על מקש הווינדוס שנמצא קרוב מאוד למקשי המשחק שלי אני יוצא לחלונות ולעיטים לא מצליח לחזור שלא לדבר על נתקע...... בקיצור אני צריך תוכנה שתבטל לי את המקש הזה כרצוני.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Stingray,

מה התוכנה הכי מומלצת?? (לא כולל זו של ווינדוס) תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שמבצעת גיבויים אוטומאטיים לקבצים ותקיות בזמנים קבועים מראש. אני רוצה שהתוכנה לא תרוץ ברקע ותעשה גיבויים בזמן אמת, אלא שתרוץ במשימות מתוזמנות בזמן קבוע שאני אקבע (לדוגמה: כל יום בחצות), ותסנכרן קבצים מתקיות שהכנסתי לרשימת הניטור שלה למחיצות וספריות שנקבעו לגיבוי. ברשימת הניטור ניתן יהיה להכניס קבצים בודדים, תקיות בודדות, תקיות עם כל התת-תקיות, ומחיצות שלמות. בזמן ההפעלה התוכנה תעתיק ליעד שהוגדר כגיבוי קבצים ותקיות חדשים, וקבצים ותקיות ששונו. בנוסף לכך, התוכנה תסמן רשימה של קבצים ותקיות שקיימים בגיבוי ונמחקו מהמקור, ותשאל אותי האם אני מעוניין למחוק אותם (או שתשאיר אותם ברשימה ותאפשר לי למחוק אותם מאוחר יותר באופן ידני מהרשימה, באופן פרטני או מחיקה של הרשימה כ…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by stojakovic,

יש איזו תוכנה פשוטה שאפשר באמצעותה לבנות אתרים? תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by iyc,

אני צריך תוכנה פשוטה שאפשר ליצור איתה מקצבים מזרחיים תודה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Nokturnal_Mortum,

מחפש תוכנה טובה לבניית תמונות פנורמה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  13. Started by avivlevy,

במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  14. אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  16. שלום יש לי 3 רפטורים ודיסק אחד רגיל.אני מחפש תוכנה כדי לנטר את החום שלהם.האם יש תוכנה שיכולה לומר מה המידת חום של כל דיסק ודיסק?? לאחרונה שיפרתי את מערכת הקירור של המארז ואני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר לתיפקוד שלהם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by alextomin,

שלום אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לגזור חלקים משיר ולשמור אותו כקובץ נפרד. למשל: יש לי MP3 ארוך של שעה ויש שם שירים (הכל ביחד מבולגן) אני רוצה לגזור את השירים האלו ולשמור ב MP3. תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by elior021,

אהלן חג שמח לכולם אני מחפש תוכנה שתעשה לי קובץ ISO מכל הכונן החיצוני שלי (גיבוי לקובץ ISO ) תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by jacob300,

מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה

20. Started by at,

מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Itzik 007,

שלום, התקנתי ווינדוס XP מחדש על מחשב ישן. הסיפור לקח לי יחסית הרבה זמן, שכן היו המון בעיות בהמשך, בעיקר בהתקנת כל התוכנות הרלוונטיות. כעת המערכת מוכנה 100%, כולל כל הטוויקים, קבצים, הגדרות, רשת וכו'. איך ניתן לבצע גיבוי מלא (!) 1:1 של המערכת הכולל את כל הרג'יסטרי, קבצים, הגדרות, רשת והכל? אני מעוניין לגבות שכן אם משהו יקרה אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב והמצב יחזר בדיוק למה שקיים אצלי עכשיו. יש תוכנה רלוונטית ומומלצת? תודה!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה

24. Started by izhak3,

שלום, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותבצע גיבוי אוטומטי לדיסק חיצוני USB. אני עובד עם לפטופ, ומבצע שינויים בקבצים בכונן D הפנימי. אני צריך שהתוכנה תזהה שאני מחבר את הדיסק החיצוני כשאני מגיע הביתה, ותשלים אוטומטית את החומר החדש בכונן D לכונן החיצוני. זה צריך לעבוד חד כיווני - אני רוצה CLONE של התיקיה בכונן הפנימי על הכונן החיצוני תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by Psychedelic,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים