תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה חלונות 7. עם מערכת ההפעלה מגיעה גם גרסת 12 של מדיה פלייר. בגרסאות הקודמות, כאשר הייתי לוחץ קליק ימני על שיר כלשהו, הייתה קיימת אפשרות לערוך את פרטי השיר (שם אמן, יוצר, שנה, אפשרות להוספת עטיפת האלבום וכו'). בגרסת 12 של מדייה פלייר, אני פשוט לא מוצא את האפשרות. האם האפשרות קיימת בגרסה זו? אם כן, אשמח לקבל הכוונה כיצד להגיע אליה. הייתי משתמש רבות באפשרות זו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מוריד טורנטים ביוטורנט בגירסא 2.0 מטורנט ליץ' והשבוע הורדתי תוכנה והכל היה בסדר. התחלתי להעלות את הטורנט והיום בבוקר פתחתי את היוטורנט והיה עידכון גירסא ל2.0 בילד 18488 ופתאום אחרי העידכון הטורנט לא מעלה יותר ויש לידו חץ אדום כזה וזה פשוט לא מעלה. האם הבעיה היא בהגדרות היוטורנט? אם כן תביאו לי בבקשה הגדרות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעביר/לשתף קבצים בין המחשב המערכת המארחת - win 7 pro x64 למערכת OS x שמותקנת על vmware worksation. סימנתי קבצים משותפים בהגדרות של המכונה הוירטואלית אבל אני לא יודע איך למצוא את הקבצים האלו בתוך ה-OS x . אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המדפסת הנ"ל והוא ניסה כבר להתקין את של X1250 וX1290 ולא עזר מה עושים? עריכה: זה לVISTA וכבר מצאתי http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/9033/ תודה לכולם בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שתי הורדות באימיול נעצרו בלי שעצרתי אותם ב"מצב ההורדה" רשום בהורדה "שגיאה" כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר, אני לא יכול לבחור באפשרויות "השהה" ו"המשך" אין לי מושג למה זה קרה, ואיך אני מסדר את זה צירפתי תמונה, תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
: זה הplug: http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אפשרי? הורדתי את הForeced RTL וזה מזיז את כל התפריטים והכל, ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיית התחברות קשה באיי סי קיו, אני פשוט לא מצליח להתחבר!@! ניסיתי הכל, מחקתי קוקיס, תוכנות,מחקתי את התוכנה התקנתי מחדש, ניסיתי גירסאות שונות וכלום ! מה שקורה זה שהוא מתחבר לחצי שניה ונעלם (זה קורה במירנדה,באיי סי קיו הרגיל הוא בכלל לא מתחבר יש נותן לי פרח צהוב) אחרי מליון ניסיונות זה לפעמים מצליח אבל זה לא מתחבר כמו שצריך... תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של GPT ואני לא מוצא באינטרנט דרייברים שלה מישהו יכול לעזור לי לחפש?...
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני משתמש בחשבון ה-MSN שלי כדי להתכתב במסנג'ר, וכן בתוכנת Miranda IM. האם המעבר של מיקרוסופט ממסנג'ר לסקייפ, ימחק לי את חשבון ה-MSN שברשותי, וישבית לי את המירנדה (כך שכל אנשי הקשר שלי יעלמו מהתוכנה, ולא אוכל להתחבר דרכה לחשבון החדש שבסקייפ [משום שפרוטוקול התקשרות של סקייפ מוצפן וחסוי]), כך שאצטרך להוריד/להשתמש בתוכנת ריגול בשם סקייפ כדי להמשיך לתקשר עם כל אנשי הקשר שלי מהמסנג'ר? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי WIN7 ו OUTLOOK2007. ב- CONTACTS הגדרתי 3 קבוצות שונות של אנשי קשר והן מופיעות כולן בפינה השמאלית העליונה. אבל, כשאני שולח מייל חדש ולוחץ על כפתור "אל.."/TO כדי לאתר את הנמען, אינני רואה את הקבוצות שיצרתי אלא רק את קבוצת ברירת המחדל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה וחג חנוכה שמח!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-