תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש פלג אין שWINAMP שמאפשר לראות את המילים של השירים איפה אני יכול להוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט טוב למירק, שיהיו בו הרבה אופציות ודברים נחמדים... פעם הייתי משתמש באומגה אבל הוא ישן כבר, והיום מולז כבר מאוס וריק מדי... תנו לי בבקשה המלצות כולל לינקים אם אפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי! אני משתמש בתוכנת טריליאן ואיני יודע כיצד לשלוח עימה קבצים לכל מי שיכול לסייע לי בזה אודה לו מאוד! גירסא-v10 תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את ה- bitrate לסרט SVCD על מנת להוריד מגודלו. מישהו יודע איך ? 10x
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש אפשרות להוסיף לחצנים חדשים ב-Toolbar של האקספלורר או לשנות לינקים לכאלו קיימים? אני צריך את זה כי התקנתי את ה-Messenger החדש אבל ב-Toolbar יש לינק עם Icon רק ל-Messenger הישן. אז איפה זה נמצא (איזה תיקייה או איפה ב-Registry) כדי שאני אוכל לשנות את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מחפש תכנה לניהול קורס אקדמי, על התכנה להכיל מאגר שאלות שישלח באופן אקראי לרשומים בקורס, מתן מספר אפשרויות למענה על השאלות, בדיקת התשובות ומתן ציון סופי. אודה לעדכון אם שמעתם על תכנה מתאימה. :
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להפיכת קבצי פונטים fon לקבצי ttf קבצי הfon הם פונטים ישנים וttf הם פונטים סטנדרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחתוך לי קטעים מסרטים ותעשה מהם קובץ נפרד אז הורדתי את virtual dub ולאחר שניסיתי להעלות סרט אליה אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) ושאני רואה את הסרט בתוכנה הסאונד מקדים לתמונה... רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שתעשה את העבודה או אם יש לכם דרך לפתור את הבעייה??? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעייה בIRC-ORK לא מוצא לי שרתים פתוחים בחלונות 2000 ו ב 98 זה מוצא והכל עובד טוב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה למה זה עובד ב 98 ו ב2000 לא
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עורך סרט בתוכנת Premier של Adobi, ונתקלתי בבעייה של סינכרון בין האודיו לוידאו. הבעייה היא כזאת: לאחר זמן מסויים (שנע בין 10 דקות לחצי שעה) אובד הסינכרון בין האודיו לוידאו בפרוייקט הערוך, והדבר מסתדר רק ע"י סגירת התוכנה, ופתיחתה מחדש. ככל שאני מתקדם יותר ביצירת הסרט הבעייה נעשית תכופה יותר, וקורת לעיתים קרובות יותר. האם זוהי בעייה בתוכנה, או בחומרה? (יש לי מחשב חזק, אבל לא מקצועי לעריכת סרטים). האם יש דרך לפתור את הבעייה? בתודה מראש: שפן כיס
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-