תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שאם אני מצלם על מסך כחול סרט יהיה אפשר להפוך את המסך למשהו אחר (כמו בתחזית בטלוויזיה או ביצפאן)
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אני צריך לדגום משהו מכרטיס טלויזיה ולהמיר אותו ל-vcd. יש למישהו המלצה על תוכנת דגימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה ואני רוצה להקליט את מה שמשודר . תמליצו לי על תוכנות מקצועיות וטובות למימוש רצוני תודה לכל מי שיכול לעזור בדבר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לסדר את העברית ואם האנגלית כשאני צורב הוא משנה את השמות של התקיות או כל קובץ אחר למישהוא יש פיתרון בשבילי תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
-
היי , אני מחובר לאינטרנט , ואחי מחובר אליי לרשת ומתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלי. לפעמים הוא מוריד קבצים ב kazaa\imesh וזה דיי תוקע לי את האינטרנט ובמיוחד עושה לי פינג גבוהה במשחקים ברשת. מישהו מכיר תוכנה אולי שאני יכול להגביל אותו למהירות מקסימלית של הורדה ושליחה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הולה אנשים! אח שלי השתלט על המחשב בבית בניגוד להסכמתי וכמובן שהוא חושב שידי כבולות. יש לו נטייה להרוס מחשבים, ואני דיי מחבב את השאטל שלי (אך אך השאטל..).. הגיע הזמן להחזיר מלחמה! אני רוצה המלצה לתוכנת Spyware שתיתן לי שליטה מלאה כולל ניטור מלא של המחשב. ההתקנה של התוכנה צריכה להיראות תמימה לחלוטין מהצד שלו, כלומר מצידי שיראה לו כאילו כלום לא קרה. הוא לא יחשוד. כמו כן צריך שהיא תהיה אמינה ולא תספק backdoor לאנשים לא רצויים. וצריך שיהיה לי גישה פשוטה אליה כל זמן שאני רק רוצה.. אם יש מצב בלי לדעת את ה-IP שלו.. יש רעיונות? תפציצו! אגב אם אתם תוהים כיצד יש לי אינטרנט בעיברית בדרום אמריקה.. כמובן שגם בברזיל הישראלים משתלטים.. וכן המקלדת עם מדבקות בעיברית.. עוזר ל…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ ASX שזה פלייליסט לWMP, עכשיו הקובץ שם נמצא ברשת.. אני מעוניין את אותו סרטון להוריד למחשב. ה"לינק" בקובץ מתחיל ב mms:// לא אומר לי הרבה... ידוע לכם כיצד אני יכול להוריד את הקובץ? הלינק הוא; mms://a1.m.akastream.net/7/1/5290/3b858b51/crleu.mtv.s8.com/191/paneuro/1.wmv (שם הקובץ אינו אמיתי, לא ממש משנה,אבל ככה הלינק והקובץ רק על שם אחר)
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום,איזה נורטון הכי טוב ושומר על וירוסים , norton antivirus 2003 או norton systemwork2003 או ועוד ...תגידו לי מעידן 20
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי קבצים ומסמכים שהייתי רוצה להצפין או להחביא בדרך כלשהו שרק אני יוכל לראות אותם, יש דרך מסויימת לעשות זאת? :AR15: :AR15: :jump:
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מר בעניין הזה במיוחד עם אתרים כמו וואלה! ו-Ynet, אני יכול לספר לכם על אינסוף סיפורים על מקרים כשאני מנסה לקרוא כתבה רצינית בשקט ופיתאום צצה לי פירסומת צעקנית ומעצבנת שהורסת את הכל, יש דרך להיפטר מהם?, תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-