עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofeky1,

שלום התוכנה הפסיקה להוריד לי בזמן האחרון ואני לא מבין למה הפרימיום נגמר לי בסוף החודש אני עם לינקסיס WRT54GL וKIS8 אני ישמח אם משהו יעזור לי ואם צריך עוד פרטים אני יתן תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ome,

שלום לכולם,מישהו מכם מכיר תוכנה/חומרה אשר יכולה לכבות ולהדליק מחשבים בתזמון קבוע מראש? הצלחתי להגיע ב-BIOS לאפשרות להדליק באופן קבוע כל יום, לדוגמא: כל יום תידלק ב-8:00, או מיום שני עד שישי תידלק ב-8. איך עושים משהו יותר מתקדם כמו הכנסת תאריכים? לדוגמא: אני רוצה שבין ה-17/12 ל-20/12 תידלק ב-8:00 ובין ה1/2 עד ה-10/2 תידלק ב-9. קיים דבר כזה? אני מדגיש שמדובר במחשב בלי רשת. יש משהו כזה? תודה מראש על העזרה חבר'ה! אורן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by mshwartz,

היה לי אופיס XP ופתאום! החליט האופיס שלי לא לפתוח יותר קבצים! התקנתי אופיס2003 ושוב זה לא עובד. כל פעם שאני פותח קבץ הוא רושם לי שהקובץ אינו זמין(תמנה1) כשאני מנסה לסגור את הקובץ הוא רושם "הקובץ normal.dot קיים כבר האם ברצונך להחליף את הקובץ הקיים"(תמונה2) איך פותרים ת'חרא הזה!?!?! תמונה1 תמונה2

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

היי בזמן האחרון נכנסתי דיי חזק לעניין של עריכת סרטים. רציתי לשאול על התוכנות אדובי פרמייר ואדובי אפטר אפקט: מה כל אחת מהן עושה ומה ההבדל בינהן (עד עכשיו אני עושה הכל עם WIN MOVIE MAKER2). אם יש מישהו שממש מבין ולא איכפת לו להקדיש כמה דקות לעזור לי אז שבבקשה ייצור איתי קשר באיי סי קיו תודה!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. הסימולטור לא מזהה את הכרטיס מסך שלי וזה רק בסימלטור... (FLIGHT SIMULATOR 2004) יש לציין שבהפעלת המשחק הראשונה הוא מציג שהוא לא מזהה כרטיס מסך ואין תצוגת 3D במחשב שלי רק במשחק אחד (CS)הוא פועל יופי אבל בJUICED הוא לא מזהה את הSHADER 3.0 שקיים בכרטיס... אני לא רוצה להגיע לפרמוט כי לפני חודש ביצעתי פירמוט ועכשיו עוד אחד ואני אצטרך להזמין שוב את החבר שלנו לעזור לנו וזה עשה זאת לפני חודש... התקנתי כמה דרייברים מהכי חדש עד ל93 נקודה משהו ומתחיל כבר להימאס.. למישהו יש פתרון?אולי אני אקנה כרטיס מסך חדש? בבקשה עזרה כי אני ממש נואש... (7600GS)

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  8. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  9. התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by GWeizman,

בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תוכנה שתדע לתקשר עם הנוקיה 6230 המאפן שלי, ולהעתיק ממנו ואליו קבצים, וזה הכל, לא צריך שום פיטצ'ר אחר. (באמצעות כבל נתונים USB, על הבלוטות' ויתרתי, הבלוטות' שקניתי לפני שנתיים עושה יותר מדי בעיות) לא רוצה להתקין את ה pc suite של נוקיה ולא מעוניין בתוכנות כמו oxygen אם הן בתשלום, אני מעדיף משהו חינמי, שייראה מצידי הכי לא מקצועי, עם ממשק דוס בלבד אפילו רק שיעבוד... מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  13. Started by Godmoney,

עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. כל הספירות לאחור פיצוצים והתמונות רקע יש אתרים טובים חינמיים לזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rollita,

שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

יש לי מצלמת אינטרנט Trust 2200 שקניתי אותה התקנתי הפעלתי והכל היה בסדר לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין אבל המחשב לא הפעיל אז עזבתי עכשיו שאני מחבר אותה יש צליל כזה מהמחשב שמשהו חובר והמנורה שעל המצלמה נדלקת עכשיו המנורה הזאת אמורה להדלק רק שהמצלמה מצלמת ניסיתי את הדרייברים מהאתר וכלום מחקתי התקנתי כלום ניסיתי מהדיסק גם כלום רק המנורה דולקת וזהו למישהו יש רעיון ? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני מעביר לפה (בצורה אנונימית) דיון לא-אישי שהיה לי לאחרונה במסרים פרטיים כדי להגביר את החשיפה ולקבל חוות דעה נוספות. ----- לפני מספר חודשים המלצת למישהו בפורום על http://www.synchpst.com/ או http://www.beinsync.com/ לצרכי סנכרון הואטלוק. אני נמצא בבעיה דומה כאשר אני רוצה לדאוג לסנכרן את המיילים שלי בין הנייח והנייד. עכשיו, אני מבין ש-BEINSYNC עושה את זה ואפילו בצורה מאוד יפה (לפי הסבר שלך שהיא מעדכנת רק שינויים בקובץ PST ולא את כולו). האם גם SYNCHPST עובד בצורה דומה? - מאחר ושתי התוכנות בתשלום, כש-BEINSYNC יקרה יותר, מאוד חשוב לי מי מהן עובדת בצורה הכי יעילה. מה שכן, אם אני מבין נכון, שתיהן זהות בכך שחייבים לסגור את התוכנה באחד המחשבים לפני שמסכרנים את המחשב השני, נכון? …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by gilgol,

שלום רב המחשב שלי הוא: QX9770 8 גיגה זכרון גי סקיל 2X1 טרה קשיח 1 של 250 ג'יגה GX2 9800 לוח של48 DFI DX X ויסטה אולטימיית 64 ביט לפניי שבוע הופיע לי הודעה שההרדיסק הקטן שבו מותקנת מערכת ההפעלה לא תקין ושאני צריך להחליף אותו, הלכתי וקניתי אחד חדש והחלפתי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה( אורגינלית עם רשיון) שמתי לב שהמחשב עובד נורא לאט( העתקת קובץ לדיסק און קי יותר משעה לדוגמא) אז שוב פירמטתי והתקנתי את כל הדרייברים, אחריי זה התחלתי להוריד עדכונים ופה מתחילה הבעייה, כל פעם שהוא אומר שאני צריך לעשות ריסטרט אני עושה והוא יוצא ממערכת ההפעלה ורושם "נא לא לכבות את המחשב מתקין עדכונים" אבל הוא פשוט נתקע, א משנה כמה זמן אני יחכה הוא תקוע, אז אני עושה ריסטרט וזה חוזר כל הזמן מה גם שלפ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Xsender,

could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. היי, אני עובד עכשיו על מסה גדולה של תמונות להעביר אותם מאלבומים לדיגטלי. על הדרך, אחרי הסריקה אני מבצע להם שיקום בפוטושופ עד כמה שניתן. נתקלתי בשתי בעיות עיקריות: דבר ראשון - תמונות בעלות color cast חזק יוצאות מאוד מגורענות אחרי התיקון של צבעים. יש למישהו עצה או דרך כלשהי להתמודד עם זה? אני לא מפוצץ עם שכבות מוגזמות באמת רק תיקונים בסיסיים בהירות / קונטרסט וצבעים.. בעיה שנייה- כל תמונה כשאני מסיים לעבוד עליה ולבסוף אני שומר כjpeg יוצאת 'שרופה' או כהה הרבה יותר ממה שאני רואה בפוטושופ... יש למישהו מושג למה זה ומה אני יכול לעשות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ggg123,

יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by SugarFreeBoy,

ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.

25. שלום עד לפני יומיים הייתי מתשמש מרוצה מאוד של אימיול... היה לי אינטרנט 256k והורדתי על 30 בממוצע, והכל היה טוב ויפה... לפני יומיים קיבלתי אינטרנט יותר מהיר , 750k וכל כך שמחתי , אני מוריד הרבה יותר מהר עכשיו בכל מקו אחר, אבל הבעייה היא שכל פעם שנאי מפעיל את האימיול אחרי זמן מסויים הוא תוקע את האינטרנט, וזה אומר שהאיי סי קיו לא יכול לשלוח הודעות, האקספלורר לא נכנס לאתרים, בקיצור אינטרנט לא מתפקד... אפילו לנתק ולחבר אותו אני לא יכול, אני חייב להתחל את כל המחשב ורק אז לקוות שיקח לו יותר זמן לפני שהוא נתקע! זה ממש מעצבן! ניסיתי כבר 3 גרסאות שונות של התכנה וזה לא עובד לי! מה אני יכול לעשות? למנהלים: (אני מתנצל אם הנושא נשאל בעבר, אך לא מצאתי אותו, ובחיפוש זה מצא לי הרבה י…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.