תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה עם איזו תוכנה אני יכול להפעיל סרטים,כי התוכנה TVTool תומכת רק בכרטיסי מסך של אנווידיה.מישהו מכיר תוכנה לרדיון(9550)? או שמכיר מתדריך שמסיר איך מפעילים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הייי.. שנים שלא הייתי פעיל...ככל הנראה כבר אף אחד כאן לא יזכור אותי... אבל בכל מקרה. נתקלתי בבעיה רציני אם המחשב הראשי שלי.. קצת רקע: יש לי שלושה הארד דיסקים אחד מקסטור 200 GB סאטה שני WD 160 GB סאטה ושלישי מקסטור 40 GB IDE אז הכל התחיל שלקחתי את הWD לחבר להתקין לו כמה דברים מההארד דיסק...וכאשר החזרתי את ההארד דיסק הכל היה בסדר.. יום למחרת המחשב העלה מסך כחול ועשה ריסט...מהרגע הזה ווינדואס לא עלה, הוא הגיע למצב שהוא כותב לי FFFFFFFFF וכל מיני שטויוצת כאלה... (לא מסכים כחולים) וזה הכל.. אחרי שבוע של נסיונות תיקון שרק גמרו למצב יותר גרוע...החלטתי שלא אכפת לי כבר...פירמטתי את שלושת ההארד דיסקים ורציתי להתקין ווינדואס מהתחלה... (השארתי 50 GB של גיבויים של דברים ממש ממש חשובים…
-
אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק SATA ואני זוכר שפעם שעברה שהתקנתי ווינדוס אקס פי פרו זה פשוט זיהה לי אותו... ועכשיו הוא מבקש ממני דרייברים להארדיסק.. בהתקנה של ווינדוס אקס פי הום יש אפשרות אחרת חוץ מלהכניס דיסקט פלופי WD 80GB SATA ABIT NF7SL זה מה שיש לי... תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח סרט שהורדתי מהאינטרנט ! הורדתי איזה 5 סרטים עכשיו אחד עובד וכל השאר שאני פותח זה כותב לי Cannot Open File אני משתמש ב BSplayer ניסיתי גם בתוכנה DIVX PLAYER וזה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי את הקודאק-פאק של K-lite ובאמת הכל עובד כמו שצריך עכשיו, אבל משום מה שמתי לב שכשיש סרט שרצועת הקול שלו מקודדת כ-AC3, הווליום שיוצא הוא מאוד נמוך. האם זו בעיה ידועה? האם הורדה של קודאק AC3 והתקנתו בנפרד תפתור את הבעיה? אשמח אם תעזרו, ניר.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אנשים... אני מפעיל את הסבבה לייט ואחרי שניה הוא פשוט יוצא.... מה לעשות?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-