תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן, ועליו כרטיס מסך של asus דגם 7700Ti , בזמנו זה היה הכרטיס הכי חזק בשוק(אפילו קיבלתי משקפים לתלת מימד) לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב וכאשר באתי להתקין את הדרייברים המעודכנים- קיבלתי שגיאת מערכת שהכרטיס מסך שלי הוא לא כרטיס NVIDIA -הורדתי מהארכיון גירסה ישנה יותר ועשיתי התקנה ידנית - עבד, אבל אין לי את האופציה לגשת לתפריטים של הכרטיס-דוגמת מצב תצוגה יציאה לטלויזיה. האם מישהו נתקל בבעיה זו? ומאיפה אפשר להשיג דרייברים עדכניים שיעבדו בצורה אופטימלית ? תודה רבה לכל מלמדיי. אגב מרבית האופציות הראשיות שגוגל נתן- כבר נוסו ללא תועלת.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
למי, שמעונין תוכנה חדשה להתאמת הגדרות במערכת ההפעלה. http://software.nana10.co.il
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני לא מצליח לקבל קישורים גם מאנשים שברשימה שלי מישו יודע מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי OUTLOOK 2003, וכשאני לוחץ על אתר ששלחו לי, הוא פותח את הFIREFOX שלי עם האתר, ופותח לי תיבה של שמירה בשם בOUTLOOK. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.gmail-backup.com/download חובה למי שמחזיק מידע שלא רוצה שימחק.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הקושי הוא שאני הורדתי את התוכנה הגדרתי את כל ההגדרות בלי שום בעיות ונכסתי אליה עכשיו אני לא יודע איפה צריך לחפש קבצים כדי להוריד אותם יש את כפתור הfind אני לא חוץ עליו רושם את שם הקובץ לוחץ על אישור הוא נעלם לי ולא קורה כלום ואני גם רואה שכל הממשק מסובך ולא נוח לתפעול אז עיזרו לי בבקשה עם התוכנה הזאת ותגידו לי בבקשה איך מחפשים ומורידים קבצים בתוכנה הזאת ובכלל תנו לי מדריך לתפעול התוכנה הזאת כי זאת פעם הראשונה שהורדתי אותה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-