תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* למסן ואייסי בעיקר
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב לפני חודש בערך הורדתי מהאימיול קובץ רגיסטרי שנקרא ac3 booster הפעלתי אותו ומאז בנגנים כמו media player bsplayer אני שומע רק מהרמקולים האחוריים ומהרמקול המרכזי (מערכת 5.1) ורק בתוכנה media player classic זה עובד רגיל וטוב.. יש דרך להפוך את הפעולה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
כל משחק שניסיתי להעלות על המחשב זה עשה אותו דבר, המחשב מעלה את המשחק הכל טוב ויפה אבל מכירים את זה שבפעם הראשונה שאתם מתחילים משחק המחשב מראה לכם כל מקש מה הוא עושה? אז אצלי רואים ככה , למשל: To pick up an object press '_' please . ובמקום מקש יש לי פשוט תקו הזה!! וזה בכל המשחקים ככה לא יודע מזה הדבר הזה ! יש למישהו מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית פונטים ב Outlook התקנתי עדכון לOutLook ואחרי זה הפונטים התחרבשו(ראה קובץ מצורף מסומן באדום) במסך הראשי ובעוד כמה מסכים. זה לא קרה בכל המסכים רק במקומות מסויימים, מה עושים? איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח סרט שהורדתי מהאינטרנט ! הורדתי איזה 5 סרטים עכשיו אחד עובד וכל השאר שאני פותח זה כותב לי Cannot Open File אני משתמש ב BSplayer ניסיתי גם בתוכנה DIVX PLAYER וזה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע איך אני לא מבין איך משתמשים בזה - התקנתי את התוסף, הוספתי סקריפט חדש, בnamespace כתבתי את כתובת הדף (זה לא משנה מה אני כותב שם, נכון?) כתבתי שם, בחרתי איזה דפים זה יכלול... כתבתי את הסקריפט, נכנסתי לדף - לחיצה ימנית על הקוף (בתחתית החלון של פיירפוקס מקפיצה לי תפריט - יש V ליד הenabled ו-V ליד שם הסקריפט שאני רוצה שירוץ והנה בדיוק הטקסט של הסקריפט שכתבתי: // ==UserScript== // @name google_test // @namespace [url]http://www.google.*/[/url] // @description just a test // @include [url]http://www.google.co.il/[/url] // ==/UserScript== function alert_tst() { alert('blah!'); } מה הבעייה פה? יש לי הרגשה שאני צריך לגרום לפונקציה alert_tst לרוץ איכש…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-