תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההתראה שקופצת כל שנייה שמישהו מתחבר, זה מרתיח ! תודה רבה אנשים ! ערב טוב ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מעביר קובץ מהטורבו סי אל הוורד מבלי שכל האותיות התבלבלו
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד קבצים גדולים ( 4 ג'גה ומעלה) באימיול. הוא פשוט לא מגיב כאשר אני מנסה להוריד קבצים כאלה גם אם זה דרך חיפוש באימיול וגם אם זה דרך לינקים. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.download.com/ http://win.softpedia.com/ ניתן להוריד תוכנות ולהירשם לקבוצות דיון בנושאים שונים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה סתם קטע של נוחות מעצבן. כאשר אני מעביר קבצים לתיקיות אז זה מעתיק אותם ולא מעביר אותם.. אני עושה את הפעולה הפשוטה פשוט גוררת את זה לשם וזה מעתיק ... וזה נורא מתסכל כי אני יחסית מסדר הרבה את המחשב ועושה הרבה פעולות של העברות וכו'.. =] אז.. יש דרך לסדר את זה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה זה ישר בעברית עכשיו, פשוט מגעיל... (ואיך משנים, אין לי כח לנבור בתפריטים בעברית בשביל למצוא את זה):
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
האימיול מראה לי את האזהרה הזאת לפעמים (לא בכל פעם שאני מתחבר!!) ב"יומן" שלו שאני מנסה להתחבר!! יש לי קספרקי אינטרנט סקיוריטי 6 והפורטים בו פתוחים כראוי!!(משהו יכול להביא לי מדריך טוב כדי שאני יראה אם פתחתי את הפורטים טוב?) יש לי נתב של אדימקס והפורטים פתוחים גם בו!! בגלל זה אני לא מבין מה הבעיה! ואני מקווה שתעזרו לי שאני באימיול האימיול לא זז לי ושלא נדבר על שאר הדברים שקשורים לאינטרנט ויש ל סתם שאלה יכול להיות שהבעיה הזאת נובעת בגלל חיבור איטי לאינטרנט?? איך אני יודע איזה מהירות חיבור יש לי לאינטרנט?? ולמה יש לי בעיה כזאת באימיול?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-