תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כמו נגיד 100FM, יענו כל מה שאני שומע ואם אפשר לפורמט טוב כמו OGG, AAC וכדומה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אפשר להפוך את פייר פוקס למקסטון מבחינת התוספים שמירת מועדפים סופר גרירה של דפים ניווט קל וכו'......
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט בXVID ואני רוצה לראו תבDVD אז ניסיתי לצרוב VCD אז הנרו קודד אותו אבל זה היה 783 מגה ויש לי דיסקים של 780 איזה בעסה ביזבזתי שעה מהחיים שלי מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך תתוכנה PDFCreapor שתומכת בויסטה מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ישנה דרך לייצא את הגדות חשבון הדואר והעברת כל המיילים הקיימים ואנשי הקשר. ניסיתי דרך יבוא\ייצוא אך לא מצאתי איך מעבירים את ההגדרות עצמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אחרי שהתבאסתי על תוכנת הבי אס פלייר ראו הודעות קודמות התחלתי בחיפוש אחר תוכנה חדשה לצפייה בסרטים.. וזאת אחרי שחזרתי לגרסאות קודמות של התוכנה ושוב אותה הבעייה. אשר תדע לחבר כתובית לסרט בזמן אמת. שהממשק שלב יהיה בעברית ושלא תהיה לי התנגשות עם ערכת הצבעים AERO שקיימת בויסטה אשר מותקן על המחשב שלי.. למבינים בלבד. רק מי שיודע מה זה ה AERO הזה יוכל לענות לי..... בתודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לבדוק את האי-מייל שלי יש לי מלא אי-מילים של מקומות שקניתי מהם באינטרנט כגון: P100 ,אולסייל וכדומה. וכמבון spam קבוע שנשלח לך אליי כל שבוע. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שאני מזין בה כתובת אי-מייל מסוימת ואז היא חוסמת את שליחת האי-מייל אליי מהכתובת שהזנתי אותה בתוכנה? כל תוכנה אחרת שתמנע את שליחת האי-מיילים האלה תתאים גם
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי Bluray עם sony Vegas Pro 8 והתוכנה פשוט נסגרת בבחירת הקבצים (M2TS ) אולי חסר לי איזה תוסף או משהו ? כי עם קבצים אחרים אין שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי פאלם Vx ישן (שחור-לבן) ואני מחפש תוכנה חינמית לקריאת קבצי excel שמתאימה לו, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה מראש, ערן
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-