תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 RC1 עם Virtual Pc הכל עבר חלק. איך אני עושה שהוא יזהה את הכרטיס מסך וקול המקוריים ולא וירטואלים.?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום אני בדרך לפרמוט והעברה של מחשב עכשיו איך אני מגבה בoutlook את האנשי קשר (לא את ההודעות, אני יודע איך מגבים את ההודעות) את האנשי קשר, הרשימה שברגע שרושמים אות במקום של איימיל אז יש רשימה של כל מי ששלח לך הודעה, איך אני מגבה את זה ומעביר למחשב חדש? אני מדבר ב-outlook 2003
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני מזין המוווווווווווווון נתונים אבל אני לא רוצה שתא אחד יחזור פעמיים. יש איזה שיטה איך להראות אם הכנסתי תא אחד פעמיים??? אולי משהו שיחסוך את האופציה של המיון..
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
למסנג'ר שלי יש קשיי התחברות... עכשיו...הרבה אתרים אומרים שעליי לעשות את זה - בתוך הקובץ HOSTS... תוסיף את שני השורות הבאות מתחת ל 127.0.0.1 localhost 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net העניין הוא שיש לי 3 סוגים שונים של הקבצים האלו... יש לי hosts hosts.msn hosts (קובץ גיבוי כלשהו) באיזה אחד מהם לכתוב את מה שרשום? האם להוסיף את הסימן #?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
C:\program files\NavNT\vpmsece.dll could not be installed or loaded זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני נמסה להעלות את האאוטלוק 2003 משיטוט ברשת הבנתי שזה עניין הסרה של נורטון אבל עד כמה שידוע לי מעולם לא היה מותקן על העמדה נורטון אלאטרנד מיקרו.פעלתי לנסות למחוק את ה EXTAND.DAT ולנסות להוריד את הטול של נורטון להסרה אך ללא הצלחה יש לכם מושג כיצד אני פותר את העניין???
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חברה עם איזו תוכנה אני יכול להפעיל סרטים,כי התוכנה TVTool תומכת רק בכרטיסי מסך של אנווידיה.מישהו מכיר תוכנה לרדיון(9550)? או שמכיר מתדריך שמסיר איך מפעילים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי לאבא שלי אתמול Lightroom.. והוא אמר לי שהוא לא מצליח ששניהם יעבדו ביחד. ושהמחשב נותן איזהשהיא עדיפות לlightroom על פני הphotoshop. אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כרגע למסנגר עם כתובת מייל של אינטרנט זהב השבוע אני רוצה להיתנתק מהם ולעבור ל012(לא שיש משהו רע בשרות שלהם פשוט קיבלתי חבילה עדיפה) השאלה שלי היא אם אני צריך כתובת מייל פעילה בשביל להיתחבר למסנגר ? ואם לא אז יש אפשרות להחליף כתובת מייל בלי שתימחק לי רשימת האנשי קשר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-