תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. למרות שהשאלה הזאת בטח נשאלה עשרות פעמים הייתי שמח לקבל המלצות לתוכנות סנכרון/גיבוי לפי תיקיות מסויימות. התוכנה הפנימית של VISTA נותנת לגבות לפי סוגי קבצים בלבד ולא לפי תיקיות... אז תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תוכנה המאפשרת שליטה קולית ע"י הקלטת פקודות או הכתבת פקודות, יש חיה כזאת? זאת אומרת שאפשר להכתיב לה פקודה של טקסט ולהכתיב לה גם תגובה לפקודה זו , מעין צ'אט עם המחשב... ? לדבר עם המחשב נקרא לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מילון באנגלית ומילון בעברית אבל אני לא יכול להשתמש בשניהם באותו הזמן אלה חייב לעבור מהאחד לשני, ידנית, בהתאם לשפה שאני רוצה לבדוק. האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד? ניסיתי להעתיק את תוכן אחד הקבצים לתוך הקובץ בשפה השנייה, אבל זה לא הצליח ופיירפוקס קרס.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה טובה להורדות , שירים מישחקים , וגם שירים בעיברית!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כשאני פותח זה רושם לי הדף לא זמין,אבל אותו קובץ במחשב אחר כן ניפתח אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד למפתחים ולבטא טסטרים (בודקי גרסאות הבטא של תוכנות מיקרוסופט), אני קיבלתי אותו כחלק מהעבודה כבטא טסטר במיקרוסופט והוא מתאים גם ל Windows XP Service Pack 2 דרישות מינימליות: Windows XP Service Pack 2/Windows Vista 512 MB RAM 128 MB RAM זיכרון מסך Intel Pentium D 2 GHZ דרישות מומלצות: Windows Vista 1 GB RAM 256 MB RAM זיכרון מסך Intel Dual Core 2.8 GHZ אני לא יכול להביא אותו לפה כי הוא לא רישמי אז מי שמעוניין יש פרטי אני או כל משהו אחר אחראי לתוצאות השימוש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי IE7 באנגלית עכשיו כשאי בא להתקין את הגרסה בעברית הוא רושם לי שזה לא תומך בשפה של הוינדוס שלי אבל הוינדוס גם בעברית וגירסת הוינדוס שהתקנתי באה עם IE 7 מובנה איך אני יכול להחזיר ל 6 ??? מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מצורפות תוכנות שיכולות לעזור לעסקים ובכלל בזמן המשבר. הכוונה שכולם ימליצו על תוכנות שהמאגר יתעדכן. עדיפות לתוכנות חינמיות בעיקר קוד פתוח אבל לא רק. תוכנות השתלטות: Anydesk Team viewer TightVnc תוכנות שידור, Video chat OBS https://obsproject.com zoom https://zoom.us Skype לכידת מסך וידאו: OBS סנכרון קבצים: Syncthing https://syncthing.net התוכנה מסנכרנת בין קבצים PTP,המידע מוצפן בהעברה, הייעוד זה עמדות לא באותה רשת, למשל עבודה בית וכו'. יש לה גילוי אוטומטי, ז"א לא צריך IP קבוע וכו', יש לה גם אפשרות לשמירת גרסאות, מתריעה במידה וקובץ נשמר באותו זמן…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חייגן לאינטרנט של ברק,והזן אלארם לא נותן לו לחייג,איך אני יכול לאפשר לו לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ומאלץ אותי להקיש את כתובת הלייב אימייל שלי והסיסמה שלי ידנית. זאת על אף שאני מבקש ממנו לזכור פרטים ולהתחבר אוטומטית בעת ההפעלה. זה לא קרה כאשר התקנתי לראשונה את המסנג'ר. למה זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני מנהליי הורדות וכולם אומרים לי TRAFFICLIMIT REACHED! העניין הוא שאני לא מוריד כלום!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-