עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roi777,

שלום רב! מדובר במחשב שהיו מותקנות עליו פוטושופ CS3 ואילוסטרייטור CS4 והסרתי אותם כדי להתקין את החבילה הכוללת של אדובי (adobe master collection cs3) וכשניסיתי להתקין את החבילה אז זה התקין לי רק כמה רכיבים קטנים ולא הצליח להתקין את שאר התוכנות שבחבילה למרות שניסיתי שוב ושוב להסיר ולהתקין וגם בלי להסיר. ואז כשהתיאשתי, ניסיתי להתקין מחדש את הפוטושופ לבד שכבר היה מותקן במחשב ופתאום הוא לא מצליח להתקין אותו. (כשאני כותב שלא מצליח להתקין, אני מתכווין שבסוף ההתקנה יש סיכום שמופיע שם רשימה של מה שניסיתי להתקין וליד כל דבר מסומן V או X וגם כתוב מתחת אם ההתקנה של אותו רכיב הצליחה או לא) מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. לדוגמא אם יש טקסט האינטרנט, אני עושה העתק והדבק לתוכנה וזה מקריא לי... יש דבר כזה העיברית? ברוסית? אנגלית? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  4. Started by noamrubin1,

אני מחובר לאימיול שעות רבות ביום. רציתי לדעת אם מישהו יודע על שרת אימיול איכותי, מניסיון אישי. פשוט השרת שלי מוצא מלא שטויות שאני עושה חיפוש באימיול, וגם ההורדות כמעט ללא USERS. אם מישהו מכיר שרת טוב אשמח לדעת את ה-IP של השרת. תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by godisme171,

התקנתי gozilla עכשיו אאיך אני משנה שהיא תוריד ולא האקספלורר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות. האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by compman112,

יש לי 2 הראדיסקים במחשב אחד לא חילקתי אותו לכלום. השני חילקתי אותו ל3 כוננים בינהם SYSTEM. גודל הHD הוא 250GB. חילקתי שכונן C (system יהיה 48 גי'גה, ונשארים האחריןם כל אחד ו9192 נגמר לי המקום בכונן C, שןם אני מתקין משחקים ותוכנות עבודות תמונות וכו'. אני רוצה לקחת מ2 הכוננים מקום ולהוסיף לכונן C, או מכונן אחד. איך עושים את זה בתוכנה? או שכדאי לי ליצור כונן רביעי מהHD הזה ולעשות ממנו רק התקנות של משחקים? או שלא כדאי ופשוט להוסיף לC? תציעו לי,אבל גם את הדרך לעשות זאת בתוכנה. Norton Partition Magic תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. כמו שפרסמתי בפורום אחר, נשרף לי הסאבוופר ברכב, אז קניתי אחד חדש ומגניב של אינפיניטי, העניין הוא שאני רוצה להגביר אותו מעבר לגיין שהמגבר נותן לי (+10DB) וללא החלפת המונובלוק (המגבר היעודי לסאב), שמתי לב שיש שירים שבהם הבאסים העמוקים (30-120 הרץ) ממש חזקים ויש כאלו שהם יותר חלשים ללא סיבה ניראית לעין. אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 (או WAV וכו') ותאפשר לי להגביר תחום תדרים מסויים (למשל במקרה שלי כאמור את הבאסים העמוקים). לא חייבת להיות חופשית. מישהו מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by rob_roy,

מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by The Dom,

הבקשה בכותרת

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by CRYSMAN,

שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  12. בדומה לכאן תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by club_501,

1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ROTEMan,

כותרת..

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by naory159,

יש לי כרטיס טלויזיה קצת ישן בבית... ואני רוצה לחבר אותו. הבעיה שאין לי דרייורים, והוינדווס לא מזהה אותו... הנה תמונות שלו... (יכול לעזור לכם בצמיאת דריוורים...):

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מי עוזר לי עם זה יש לי סרט שאני לא מתליח לנגן - הMP כותב שחסרים לי מקודייים

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת ‫קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.

18. אם אני מוריד משהוא (סתם הורדה רגילה ביותר באינטרנט אם שמור וכל זהה) אני יכול להפסיק אותה באמצע??? זה משהוא כבד 900מגה האם זה מזיק.? האם כדי לי לחקות לסוף ההרודה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by za-david,

מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by tal8701,

אשר אינה עולה כסף. יש לי ניסיון לא מוצלח עם גירסת home keylogger. עיקר העניין הוא מעקב אחרי צ'טים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  22. Started by OHANA,

יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by solo53,

איך להמיר קובץ MPG שהוקלט ממיר YES תמונה רחבה 16X9 לחלון 4X3 כי התמונה האנשים ארוכים כמו מלפאפונים כי אם אני מקליט כשמגדיר בממיר 4X3 גונבים לי 2.3 תמונה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם למה שאני מנסה לכפות מצב hdtv על המסך המשני שלי אני מקבל את הסרט כשהוא בצבע ירוק???

• 6 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.