עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכלו בבקשה להפנות אותי למדריכים (עם תמונות והסברים בעברית) לתוכנה photoshop ....? אני מעוניין ללמוד לעבוד איתה יותר טוב להכן רקעים יפים בתוכנה הזאת ולהשתמש בה ולנצל אותה יותר בייעילות... תודה מראש למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by ofer36,

שלום לכולם אני לא זוכר את הסיסמה של ICQ שלי

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by yobo747,

מחפש תוכנת מירשם או רישומון

15. Started by miki03,

איך משתמשים בתוכנה? אני לא מבין פה כלום דחוף!!!!!!! אני רוצה ש נסיך הפרסי יעלה לי יש לי כרטיס מסך ASUS AGP-7700 pure\Deluxe מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by sigma,

האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by giladbe,

האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  19. אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by NuXeR,

היי, אני זקוק לתוכנה שתאפשר לי לראות היכן גולש מישהו, מהמחשב שלי. האם מישהו מכיר תוכנה כזו או יוכל להמליץ לי ? תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by The_Doom_Master,

Torrent Manager תוכנה לחיפוש Torrents. 1. עובד על Net Framework 2.0 2. תומך וויסטה ו XP. 3. תמיכה בשתי שפות : עברית ואנגלית. 4. חיפוש מהיר. 5.אפשרות חיפוש בשתי מנועי חיפוש. 6.הורדה אוטומטית של סדרות לפי תאריך. 7.הורדה לפי זמן של טורנטים. 8.משתמשת בזיכרון מועט. למקרה של בעיות פשוט לרשום אותה פה.. וגם אם במקרה רעיונות.. גרסה : 1.2.2010 (באג חיפוש..) מה שחשוב שתהנו [attachment deleted by admin]

22. שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום התקנתי תוכנה בשם CATIA אשר עבדה לי בלי בעיות אתמול משום מה היא לא עלתה (אפילו במסך לוגו שלה לא עולה לי) ניסתי להסיר ולהתיקן מחדש אבל לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? חשבתי למחוק מהרג'יסטרי אולי כל מיני שורות קוד שמכילות את השם של התוכנה אבל עדיין אחרי שניסיתי שוב להתקין זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by ofir123,

ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Blinker,

אני מקווה מאוד שזה הפורום המתאים .. אחרי הכל זה דן בתוכנה אז ככה חיברתי מסך שני למחשב שלי והכל בסדר חיברתי כך שיתנהג כמו מסך מעצמו אבל חשבתי על איזה משו .. איאפשר לעשות 2 WALLPAPERS שונים .. כשאני פותח קובץ מאיקון שנמצא בחלון אחד זה פותח לי אותו במסך השני אז אני מחפש תוכנה שבעזרת אוכל לנהל את שני המסכים בנפרד (יותר בנפרד ממה שהם עכשיו) אם יש כאזת .. אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים