עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Mda101,

קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gal_il50,

האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by moskitos,

איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Stealth,

שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. שלום,לפני 3 ימים פרצו לי למחשב 2 אנשים.כמו כן יש להם איסיקיו,הנה מספרם: 234593942 273097951 (לא ממליץ לשלוח להם הודעה או להוסיף אותם לרשימה! {אלא אם כן אתם יותר חכמים מהם !} בכל אופן,הסיפור הולך כך:הם שולחים לי הודעה (לא ראיתי מצב שבו שניהם היו מחוברים!אז יכול להיות שזה איש אחד עם 2 איסיקיו..גם הניק מאד דומה..טוב זה לא אומר כלום..) ומאיימים שאם לא אגיב ו/או אם לא אאשר אותם ואוסיף אותם לרשימה שלי הם ימחקו לי תמחשב..(כלומר הם כבר יודעים שאני מחובר אפילו שאני לא ברשימה שלהם! או שהם כבר הוסיפו אותי אף על פי שאני על autorize ) לא עניתי בהתחלה עד שלב מסוים שאחד מהם אמר משהו כמו "אני מוחק לך את C-media" שזה התוכנה של ה sound card שלי..כלומר הם הגיעו למחשב שלי..אז עניתי…

• 30 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. מדובר בקבצי אקסל שלא עולים בפתיחה ישירה של הקובץ. כאשר מבצעים פתח, היישום (אקסל) עולה אבל הקובץ לא. לעומת זאת, אם פותחים את הקובץ דרך היישום הוא עולה כראוי. בנסיונות השונים לעלות על מהות הבעיה עלתה הודעת תקלה (שנעלמה מיד) על כך שהיישום לא מזהה את הכתובת לקובץ. מדובר באופיס XP וחלונות XP העסק עבד כראוי עד להופעת התקלה. נסיונות שחזור או התקנה מחדש של היישום לא הסירו את הבעיה. מדובר בכל קובץ אקסל , מכל ספריה שהיא. יתכן ומדובר בשינוי כלשהו ברגיסטרי אבל השאלה היכן (אם זאת אכן הבעיה) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by N.S,

אני לא מצליח לשנות את השפה.... מה לעשות????

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by show_biz,

לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by dolfin,

מעוניין לתרגם mpeg 2 avi האם מישהו יודע על תכנה טובה ומקום הורדה עבורה?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by urich,

יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס. כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע. חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב. מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98. האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו. (ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by lipa,

תודה

• 6 תגובות
    • 8.9k צפיות
  15. Started by url,

שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. אני מחפש שם של תוכנה או שמישהו יכול להביא לי תוכנה שלוקחים דיסק די וי די ובמחשב בעזרת התוכנה הופכים אותו לפורמט אחר כמו mpg או avi או vcd שהסרט ישאר במחשב ושאחר כך אני אוכל לצרוב אותו באותו פורמט.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by cohenkobi1,

אני מחפש תוכנה שמקליטה לקובץ avi או mpg את כל הדברים שנעשים במחשב אם למשל אני משחק FIFA2003 אז שתקליט את המשחק ואת תפריטי הכניסה למשחק, את כל מה שמראים במסך מרגע ההפעלה של התוכנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by TimTam,

טוב אז הוא: PLEXTOR 4824A לא רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות עם תכנת NERO, האם יש לבצע הליך כלשהו?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by ig_100,

משהו יכול לעזור ? איו עברית בNERO - לא בחלון ה Browser ולא בחלון הצריבה. ואם אני בכל זאת צורב - הקבצים לא מזוהים א"כ. WinXP Pro, SP1, Nero 5.5.10.28 Hebrew the primary language.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by N.S,

אני לא מצליח לקבל קבצים ששולחים אלי... מה לעשות??????

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by shibby15,

יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Y-L,

ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.