תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למעקב אחרי הוצאות רישום וכו' .... תנו לי בבקשה שמות של תוכנות תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז הוא: PLEXTOR 4824A לא רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות עם תכנת NERO, האם יש לבצע הליך כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הנורטון liveupdate שלי מסרב לעשות עדכון אוטומטי למרות שמוגדר לו ככה בכל מקום שצריך להיות מוגדר, ומוגדר לLIVEUPDATE דרך איזה חייגן להתחבר לאינטרנט. מדובר בsystemworks, firwall 2003. אני יודע שקיים פיתרון, אני פשוט לא מצליח למצוא לזה אזכור בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר שאני מעלה את מהירות הבאס ב-7MHZ ברצוני לבצע בדיקה קטנה שאמרו לי שניתן לבצע ע"י 3DMARK, איך קוראים לבדיקה המהירה הזאת בתוכנה הנ"ל? ולאחר שאני מעלה קרוב ל-20MHZ בבאס, אני רוצה להפעיל בדיקה ארוכה בלילה, שאמרו לי שבעזרת PRIME 95 ניתן לבצע אותה, איך מריצים בדיקה שכזאת? האם אפשר להריץ בדיקות דומות בתוכנה sandra? אם כן איך הם נקראות (כל אחת מהן) בתוכנה SANDRA? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הוא משמיע לי רק רעשים אבל זה כנראה פורמט שאני לא מכיר מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי חבר'ה. פעם היה לי WIN98SE. עכשיו, ב-ICQ היה לי פונט שנקרא 'GUTTEM YED BRUSH' או משהו כזה ועכשיו שיש לי XP PRO אין לי את הפונט הזה. יש לי את ICQ PRO 2003A, למה אין לי את הפונט הנ'ל? ואיך אפשר שיהיה לי אותו?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר סרטים מסוג DIVX ו-XVID בעלי סיומת AVI... לסרטים מצורפים קבצי טקסט מסוג SUB,SRT,SSA ו-TXT שהם בעצם התירגום העיברי של הסרטים. ברצוני להמיר את הסרטים הללו לסרטים מסוג SVCD על מנת שאני אוכל לצפות בהם בנגן הדיוידי שיש לי. שאלתי היא, איך אני ממיר את הסרטים לסרטים מסוג SVCD ? בנוסף, איך אני מוסיף את התירגום לסרט כך שאני אוכל לראות את הסרט עם תרגום ? ולסיום, איך אני מחלק את הסרטים כך שיתאימו לגודל של דיסקים לצריבה ? בתודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים סיפרית דיפולט ב - OUTLOOK EXPRESS? הכוונה היא שכאשר אני רוצה לדוגמה לשמור קובץ ממייל שקיבלתי - שזו תהיה הספריה שתעלה ישר - ואני לא אצטרך להתחיל לעבור ספריות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
NORTON פתאום הקפיץ לי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\sysmon.exe הוא trojan file. ממה שמצאתי בגוגל, הקובץ הזה מוחלף בסוס טרויאני ע"י וירוסים מסויימים (backdoor.schoolbus.b w32.leave.worm ועוד כמה), אבל האנטיוירוס מעוכן ופעיל ולא מוצא שום דבר, הפיירוול מעודכן ופעיל ... מה אני עושה עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקיי אני יודע שזה נשמע קצת מסובך אבל מישהו יודע אם יש דרך או תוכנה שמאפשרת שימוש כפול של אותו יוזר ב-ICQ . כלומר שני מחשבים שפועלים על אותו ICQ - לא התוכנה , היוזר (UIN) ?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניצן לצרוב SVCD כאשר יש לי קובץ בין (Bin) שמכיל בתוכו שלושה תיקיות (כמו שרואים בתמונה). מה אני אמור לעשות כדי לצרוב את זה? רצוי שתסבירו לי לפי נרו כי זאת תוכנת הצריבה העקרית שלי... תודה נ.ב אם מישהו עדיין לא הבין את הבעיה בבקשה תגיד, ואני אנסה להסביר את זה עוד פעם- זה ממש חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
באיזה סדר עדיף להתקין את הדברים האלה על מחשב שכרגע עבר פירמוט SP1 דריברים לציפ לריברים לכרטיס מסך DirectX9 כל שאר הדריברים windows update לכל מה שאפשר בסדר שכתבתי זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי חבר'ה ! שוב אני נתקל בבעיה, כל הזמן שאני מפעיל מחדש את המחשב קופצת לי הודעה מהנורטון אנטי וירוס, זה כבר 5 ימים ככה. הנה לינק לתמונה שתראו את ההודעת שגיאה: http://planet.nana.co.il/BS17/NA.JPG *ד.א - יש לי את נורטון אנטי וירוס2003 ו-WindowsXP Pro.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מנסים לשלוח לי קבצים, אולם מקבלים את השגיאה: 425 Cannot open data connection (10060). ABOR 226 ABOR command successful. Transfer Failed! אני משתמש בBULLET PROOF FTP לפתיחת שרת. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה קרה אתמול בערב, עבד היום ושוב פעם קורה עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-