עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום שלום.... אני צריך מדריך לתוכנה : adobe audition 1.5 כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מאוד..... רצוי בהחלט שהמדריך יהיה בעברית... תודה רבה לכל העוזרים.....

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by boazb68,

שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by IlanF,

יש לי אימולטורים לPSX וגם לPS2 ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשתמש בקודים של GAME SHARK... האימולטורים שיש לי זה: ePSXe, PCSX2 קיים איזשהו אימולור לגיים שארק או שאפשר דרך איזשהו אימולטור של PSX/PS2 להשתמש בקודים האלה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  7. Started by ovesh,

אהלן יש ברשותי כרטיס זיכרון SD , מלא מתמונות מטיול בדרום אמריקה. כשביקשתי מחנות צילום בארגנטינה להעביר אותו לCD, הם סירבו לבקשה בטענה שיש בו וירוס. מאז לא נגעתי בכרטיס במחשבה לטפל בזה בארץ כשאחזור. כשחזרתי לארץ, באמת ראיתי שיש בכרטיס וירוס (קפץ גם אצלי במחשב...). מה לעשות ? מוכן לעשות הכל כדיי להציל את התמונות שיש בו. (כולל מעבדות כלשהן , אנשי מקצוע , הכל....) התמונות עצמן קיימות , ויש אפשרות לצפות בהן מהמצלמה. אבל אני צריך את קבצי התמונות נקיות לשימושים מסוימים. (אגב, מאוד יכול להיות שפעולה פשוטה באנטי וירוס, תנקה את הכרטיס מהוירוס ללא מחיקת אף תמונה אך אני אינני מבין בנושא, ומעדיף שלא לעשות שום פעולה שתסכן את התמונות בכרטיס) אנא , בבקשה עזרו לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by 3emi,

אני מתחבר לאיטרנט חינם שאני קולט מהסביבה קניתי במיוחד לזה אנטנה ב 100 שקל שקולטת חזק ואני שם אותה על אדן החלון וממנה אני מריץ כבל אינטרנט שנכנס לי למחשב הבעיה היא שבכל הבית קולטים חלש מאוד רק בחלון טוב זה אומר שאם אני רוצה אינטרנט בספארטפון שלי אני צריך ללכת לחלון עכשיו הורדתי תוכנה אחת שמקפיצה את האות שנקלט ומשדרת אותו מחדש דרך הכרטיס רשת שלך עכשיו אותה אנטנה על החלון לא רק שקולטת את האינטרנט אלא גם משדרת אותו בכל הבית ויש לי איכות קליטה 100% אם קודם היה 30% והמהירות אותה מהירות עכשיו אני יכול להסתובב בבית חופשי עם אינטרנט בטלפון אפשר לראות בתמונה המצורפת שהאדום זה הרשת שבניתי המוקפצת והיא מקפיצה את הרשת בצבע לבן TP-LINK תוכנה בשם connectify http://www.connectify.m…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by digitalseeker,

אהלן , אני מחפש תוכנה שאני אראה אותה רצה כחלק משולחן העבודה , שאני יכול לשים שם TO DO LIST. ואם אפשר גם שהיא תסתנכרן עם הפלא זה יהיה עוד יותר טוב. היש כזה דבר ?

10. Started by omen23,

שלום ! יש לי תקלונת- כאשר אני נכנס ל YNET ולוחץ על כפתור "PLAY" של כתבות וידאו (זה הכפתור האדום הזה) , אז כל הדף של הדפדפן נסגר לי, בלי שום הודעה מה שניסיתי- "טיפול עשרת אלפים" ל EXPLORER , ניסיתי להשתמש ב MOZILA ו OPERA (שמה , אגב, הדף לא נסגר, אך הסרט פשוט לא מתנגן), העפתי כמה HOTFIX TO MEDIA PLAYER מתוך ADD REMOVE PROGS ולא עזר. הצעות ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by giggsy11,

לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by TNT,

האם מישהו מכיר איזה תוכנה של טוטו, אם אפשרויות צימצומים וכל זה...(לא זאת ששולחים און ליין) ? למי שיש את התוכנה, ומוכן לשלוח לי,או להגיד לי מאיפה להשיג, אני יהיה מאוד שמח ויברך אותו!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by mp91,

זה הבעיה בהתקנה: זה עושה לי את זה בכול גרסאות התוכנה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by INON,

שלום רב .. חבר שלי פתח לא מזמן מפעל ליצור מיטות... כעת הוא רוצה להש/תכלל ולגלוש לעולם המודרני וחפץ בתוכנה לעיצוב והדמייה של המיטות שלו בתלת מימד אפשר גם דו מימדי... האם קיימת כזו תוכנה .?? ואם לא אולי תוכנה לעיצוב אחרת שאפשר דרה לעצב מיטות וכאלה.. (שמעתי על Autocad אך אנני יודע אם היא טובה בשביל מיטות) אפשר לקבל שם או אתר המקשר לחברה שאוכל לקבל פרטים אודות התוכנה..תודה רבה.. נ.ב אם זה משנה ואפשרי אז שהתוכנה תכלול גם את האפשרות שאפשר להכניס אלמטנים כמו ברזל וקישוטים למיטהה טנקססס חב'רהה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. שלום. ברוב האתרים הדפדפן (פיירפוקס 2) פועל מצויין כרגיל. אך באתר מסויים (בפורום של D-SPOT לחובבי הצילום שכאן) הוא לא מקדד נכון. הבעיה נפתרת כאשר אני מחליף לקידוד - עברית ISO קצת מבאס לערוך קידוד מחדש לכל עמוד.. ככה זה נראה : http://img146.imageshack.us/img146/3928/fjsfjrswu3.jpg יש פתרון? יש לציין שלפני הפורמט , זה לא קרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. חברת HP לא עשו דרייבר לויסטה עבור סורק 2200C HP. אחרי שחיפשתי באנטרנט מצאתי ב-2 אתרים הוראות איך לעקוף את זה ובכל זאת להתקין דרייבר: http://domeheid.blogspot.com/2008/02/how-to-install-hp-scanjet-2200c-on.html http://me2bz4u.com/~jkenscoff/blog2/2007/06/hp-scanjet-2200c/ ניסיתי לעשות לפי ההוראות ועדיין לא עובד לי. יש למישהו מושג איך מתקינים את הדרייבר ? בנוסף לדרייבר הבנתי שצריך להתקין תוכנה VueScan במקום התוכנה של HP (HP Precision Scan LTX)בשביל שזה יעבוד עם ויסטה. מכירים תוכנה אחרת שעובדת טוב ? כי ה-VueScan עשתה לי קצת בעיות... ואם יש אפשרות להתקין את התוכנה של HP על ויסטה אז עוד יותר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ירוקי,

שלום, רכשתי לוח כתיבה עם עט למחשב. מחפש כעת תוכנת מחברת נוחה לשימוש באמצעות עט. כרגע עובד עם onenote אבל פחות מסתדר איתה. מישהו מכיר תוכנה נוחה יותר? זקוק ליותר גמישות בהגדרות...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  22. יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?

23. אז תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by GamerFreak,

אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.