תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת מוזיקה..לא משהו כבד...הכוונה היא לקחת חלק משיר ולהדביק אותו איפשהוא....זהו.. תודה מראש, אליאב.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני לא מצליח לקבל קישורים גם מאנשים שברשימה שלי מישו יודע מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אפשרויות כמו עוצמה, השתקה וכדו'... כל תוצאות החיפוש בגוגל ממש סתמיות ותוכנות צד שלישי שנתקלתי בהן מכילות SPY. יש לכם המלצה טובה? XP PRO
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הקושי הוא שאני הורדתי את התוכנה הגדרתי את כל ההגדרות בלי שום בעיות ונכסתי אליה עכשיו אני לא יודע איפה צריך לחפש קבצים כדי להוריד אותם יש את כפתור הfind אני לא חוץ עליו רושם את שם הקובץ לוחץ על אישור הוא נעלם לי ולא קורה כלום ואני גם רואה שכל הממשק מסובך ולא נוח לתפעול אז עיזרו לי בבקשה עם התוכנה הזאת ותגידו לי בבקשה איך מחפשים ומורידים קבצים בתוכנה הזאת ובכלל תנו לי מדריך לתפעול התוכנה הזאת כי זאת פעם הראשונה שהורדתי אותה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל 2 חלקים ואני רוצה לחבר אותו מתי שאני מחבר אותו אם Easy Video Joiner אני לא יכול לראות את הסרט שהתוכנה חיברה לי אבל שאני רוצה לראות את שני החלקים לפני שחיברתי זה כן מראה מה אני יכול לעשות בשביל לראות את הסרט אחרי שהתוכנה חיברה לי אותו? הורדתי את Cole2k[1].Media.-.Codec.Pack.V6.0.6.-Advanced-.Setup וזה גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שמעו עשיתי טעות קטנה בוינדוס XP עשיתי לקובץ מסויים שהיה חשוב לי הצפנה (NTFS SECURITY) וכשעברתי לוינדוס ויסטה שכחתי לפני זה להוריד את ההצפנה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לקובץ בויסטה... דבר טיפשי ביותר לא מאמין איך שכחתי... שמעתי יש תוכנות שפורצות את זה אבל לוקח זמן(אני מוכן לחכות לילות) מישהו מכיר? מאוד חשוב לי הקובץ הכיל הרבה סיסמאות חשובות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאה Write error only NTFS file system supports files larger then 4GB חברה מה זה אומר? ואיך אני מתקן את זה ?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה זה ישר בעברית עכשיו, פשוט מגעיל... (ואיך משנים, אין לי כח לנבור בתפריטים בעברית בשביל למצוא את זה):
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-