תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להפעיל את Tiberium Wars, והוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=j5tany4zzgjk.jpg מישהו יודע מה הפתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם או קישור להורדה חינמית או טרייל וירזיון.. תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני כותב משהו והוספתי תוכן עיניינים . בנוסף את הנושאים שאני מסמן להם את הרמות הם ממוספרים אוטומטית ע"י התוכנה , כשאני מעדכן את התוכן עיניינים אני מקבל רווח עצבני בין המספור לכותרת שאמורה להוית צמודה למספר . מה עושים נגד ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר סרטים שברצוני ליצרוב אןתם על דיסק DVD 1 וליצור להם תפריט משלי מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאה Write error only NTFS file system supports files larger then 4GB חברה מה זה אומר? ואיך אני מתקן את זה ?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הבוקר ראיתי שהמעבד קפץ לטמפ' של 49 מעלות. נכנסתי לטאסק מנג'ר וראיתי נתונים חשודים של שימוש בזיכרון.(תמונה) אני לא מבין אך האספלורר לדוגמא מגיע ליותר מחצי גיגה שימוש. ברקע,לא עובדות תוכנות כבדות אלא רק אנטי-וירוס (AVG) למישהו יש מושג? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-