עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orninyo,

מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מavipreview שעושה את אותו הדבר? (מראה סרטים שעוד לא ירדו במלואם באמיול ) כי יש לי ויסטה ולavipreview יש מלא באגים בויסטה, על 90 אחוז מהסרטים הוא אומר לי שאין קודק מתאים (למרות שיש כי לאחר שהם יורדים הם כן פועלים) או שהוא פשוט נתקע

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  2. השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Mazumotte,

היי זה התחיל לפני 3 ימים. ניסיתי להתחבר לפייסבוק שלי, וכל מה שראיתי זה: וכמובן דף ריק עד למטה(בלי הstatus bar שמראה nofitications). אני כן רואה שכתןב למטה את ה-advertising, contact us , etc... ניסיתי לרסטט ראוטר+מודם. ניסיתי ממחשב אחר ברשת הביתית וניסיתי במחשב אחר ברשת ביה"ס, זה עדיין עושה אותו דבר. אם מישהו יודע מה הבעיה/מה יש לעשות אנא האירו את עיני.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by shmuel,

תיראו אני בבעיה...... אין לי מושג איך להשתמש בפלאש 5 !!!!!!!!!! אם מישהו יודע אתרים ...... מדריכים....... משהו שיעזור לי????????!!!!!!!!!! תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by Rafi921,

עד עכשיו השתמשתי ב - axcrypt אך הגרסה שתתמוך ב- 64bit , עדיין בבטא תוכנה שתהיה בעלת פונקציונליות דומה ועדיף חינמית תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. ;D תוכנה שעובדת בדוס וניתן לבדוק בעזרתה תקינות זכרון / לוח אם / חומרה אחרת עם מישהו מכיר תוכנה כזו איפה ניתן לשיג אותה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by barbaba,

אני רוצה לשאול שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן : (כי אני שוקל לקנות את ה nec 3500a . ) כמה זמן , (יש לי מחשב פנטיום 3 256מגה sdram) יקח להמיר סרט מפורמט xvid לפורמט dvd והאם פורמט צריבה זה יכול לכלול גם קידודAC3 , אם ה xvid מקודד כך ? :

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by tavor21,

יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by dordhn,

אני פותח מסמך PDF וכשאני בא להדפיס אותו הוא רושם לי A required resource could not be loaded עשיתי נראה לי כל דבר אפשרי מחקתי את הACROBAT התקנתי את הגרסא ההכי חדשה? מישהו ייכול לעזור לי?? תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Alex89,

כמה זמן לוקח לחבר כתוביות עם סרט ואיזה תוכנות הכי טובות כדי לעשות את זה? איך אני עושה כך שה DVD שלי (לא של המחשב) יקרא כתוביות שקובץ ניפרד ויכניס אותם לסרט תוך כדי צפייה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by c5123,

יש לי תוכנה שמבצעת כמה בדיקות יוצרת קובץ txt עם התוצאות אני רוצה שהקובץ ישלח ל e-mail שלי בסוף הפעולה זה בקובץ bat.* חיפשתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי מקווה שמשהוא כבר עשה דבר דומה ויכל לעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofir123,

שלום, הורדתי נרו והעיברית שם גיבריש, איך אני פותר את זה? חיפשתי בפורום ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הבעיה אצל חבר שלי. הוא אומר שמגיעים אליו כל הזמן 6 עותקים של מייל. אם אני(או מישהו אחר) שולח לו מייל 1 אז מגיעים אליו 6. מה עושים? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום לכולם, אבקש את עזרכתם בהמלצה על תוכנה יעילה וקלה להתקנה לחסימת אתרים "למבוגרים". לא חייב תוכנות חינמיות אבל אם יש אז הרווחנו. רצוי לציין שניסיתי ראשית דרך ספקית האינטרנט ונתקלנו בקשיים ברשת הבייתית. תודה מראש. שי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חיברתי 2 מחשבים באמצעות כבל SERIAL COM-PORT. הקשר עובד מצוין באמצעות ה HYPER TERMINAL (מ 2 המחשבים ניתן גם לשלוח וגם לקבל). הבעיה היא בתוכנה שאיתה אני מנסה לקיים את הקשר. התוכנה נקראת multimedia fusion. התקנתי אליה ActiveX מסויים שנקרא TConnector. קובץ התקנה: http://www.iqpc.co.il/tconnector.zip תוספת זו מאפשר לתוכנה אפשרות לקיים את הקשר בין 2 המחשבים באמצעות יציאת ה COM. לאחר התקנת ה ACTIVEX הנ"ל יופיע קובץ PDF עם הסברים על איך לעבוד עם ה TConnector. לכל היותר מה שהצלחתי זה רק לשלוח נתונים ולא לקבל. הצגתי את הבעיה שלי גם בפורום של התוכנה עצמה אך לא קיבלתי את תשובתי. http://www.clickteam.com/epicenter/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=61298#Post61298 בפורום ההוא גם צ…

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by 666,

יש לי בעיה וכבר היתי בשני פורומים ולא ענו לי אז נראה איך אתם , אז יש לי בעיה אני לא יכול להוריד אלבומים מאנטי ליצים כי אין לי תמיכה של גוואה אני בטעות ביטלתי ועשיתי שלא יציא לי להוריד תמויכה כזאת אז השאלה היא איך אני יכול ידנית להחזיר את זה או ידנית להוריד את התמיכה . נ.ב היתי במיקרוסופט וב גוואה אין להם !!!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. כי תמיד שאני מסיר אותה מרשימת msconfig תמיד משום מה התוכנה שוב עולה לי באיתחול...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by shaiar,

יש לי בעיה עם הסמן של העכבר ב WinXP. לאחר זמן כלשהו של עבודה, פתאום קורה שהסמן של העכבר נתקע. כלומר, אני רואה את הסמן של עכבר באיזה מקום במסך וכשאני זז עם העכבר, הסמן לא זז, אבל אני שם לב לתגובות. כאילו הוא עובד, ופשוט רק המשולש הלבן נשאר תקוע. אחרי שאני מאחתל את המחשב זה מסתדר, אבל זה כבר קרה לי כמה פעמים וזה מתחיל לעצבן. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. זקוק נואשות לתוכנה שתמיר סרט למחשב כך יד DELL

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בקשר לICQ, הוא לא עולה לי כבר כמה שעות, זה בעיה כללית או שרק לי זה קורה? (לא עשיתי שום דבר מיוחד, אני מפעיל אותו רגיל, והוא פשוט חושב בלי הפסקה ולא מפעיל אותו) בקשר לנרו, התקנתי אותו, ראיתי שהוא לא התקין אותו כמו שצריך, אז אני רוצה להסיר אותו, והוא לא מאפשר לי לעשות את זה, וגם לא לתקן מה שיש. יש עצות? גם בלי המקרה הזה נמאס לי כבר לראות את הנרו הזה, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת? (פשוטה ונוחה, בלי מליון אפשרויות שונות, רק צריבת דיסקים)[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:44:11 אני מקווה שזה קשור לפורום הזה (לא מצאתי לאן זה קשור) אבל אולי זה קשור לבעיית האייסיקיו?מה שבתמונה זה כשאני נכנס למייל שלי בגוגל- זה מעולם לא קרה לי, עשיתי מה שהם כותבים (ברירת מחדל) וזה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.