תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תמונות של משפחה שמסודרות בתיקיות וכל פעם שאני צורב אז הnero מזהה איזה תמונות הוספו ומוסיף אותם לצריבה . עכשיו הדיסק התמלא ואני לא רוצה לפתוח תיקיה חדשה כי אני רוצה שכל התמונות יהיו ברצף(גילאים וכו') האם אפשר להמשיך לצרוב על דיסק אחר רק את התמונות שהוספתי? ניסיתי להעתיק את הiso image לדיסק החדש אבל זה לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב , אז ככה אני מוריד סרט .. ( לא חשוב איזה ) , בפורמט MPG , ועוד לפני שהוא הוריד לי אותו עד הסוף , אני מנסה להפעיל אותו ... בהתחלה הוא בכלל לא רצה להפעיל אותו ... אחרי זה הורדתי לו איזה 5 קודקים שונים כמו .... Xvid Dvix Nimo , אז הוא התחיל להשמע את קולות הסרט , אבל אין תמונה ... יעני קול בלי תמונה ... ואני משתגע אני חייב לראות את אני מוריד את הדבר הנכון ...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מערכת WINDOWS CE.... הורדתי תמונות וסרטונים, ואני לא יכול לראות אותם... צריך תוכנה מיוחדת או משהו כזה? בנוסף....אמאיפה מורידם תוכנות למכשירי כף יד? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי משהו ממש מוזר . אתם עושים ריסטרט למחשב . הוא מסיים לעלות . פתאום משום מקום הוא מתחיל להריץ תמונות של הומואים ( אני לא צוחק ) שממש עושים את זה על הדסקטופ שלך ... משהו מטורף . הוא מסיים להריץ כמה תמונות ואח"כ מעלה את הREAL ONR PLAYER ומריץ סרטון גם לא ממש מעניין על חיי האנשים שנוסעים בכיוון השני של הכביש ( אם אתם מבינים ... ) . באמא שלי שעוד לא ראיתי וירוס מגעיל כזה . ועוד ה-NORTON שלי ( מעודכן יומית ) לא עלה עליו . אחרי כמה דקות הוא מסיים להראות לי כ- 20 תמונות וסרטון והעסק נרגע . עד אז אי אפשר אפילו להיכנס ל-TASK MANAGER כדי לבטל אותו כי הוא איך אומרים - ON TOP ככה שאי אפשר לראות כלום חוץ מהתמונות ... מישהו נתקל בדבר הזה ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי סרט,ואני לא שומע סאונד !!! איזה מקודד צריך להוריד (חוץ מNIMO)????
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך אני יכול לקודד מחדש קובץ AC3 ככה שאני אוכל להגביר את הסאונד ? ניסיתי המון תוכנות אבל אף אחת לא עבדה לי . מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה בדיוק את זה ?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי אתר בגיאוסיטיז, והתוכנות שניסיתי רק מאפשרות להעלות תמונות בFTP, ואין לי אפשרות כזו באתר חינם.. מה שקורה זה, שאני יוצר את האלבום ואז צריך לעבור על קבצי הHTML ולשנות מיקומים ידנית.. סתם עבודה מפרכת. למישהו יש רעיון לקצר או לוותר על התהליך? איזושהי תוכנה שמאפשרת מראש את ההגדרה הזו, ולפיה את כל ההפניות הדרושות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בניתי את החיישן, יש לי שלט... עבדתי עם כמה תונות IR_Asisstence WinIR uICE אבל אני מחפש תוכנה טובה וחינמנית (או אחת שקל למצוא לה קראק ) תודה מראש, נדב
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה ליצרוב את הקובץ בNERO כדי ש ה DVD יקרה אותו הוא מחזיר אותו לMPG 2 מקודד מחדש מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
למה הסרטים שמורדים מקאזה, למרות שהם בסיומת avi, בכל זאת הם מכווצים מאד? למה הם לא בסיומת שמתאימה לכיווץ, כמו mpeg1 mpeg2 mpeg4 או divx ? איך אפשר לדעת מה סוג הכיווץ? רק ע"י חישוב של גודל הקובץ חלקי האורך של הסרט? וזה רק אחרי שהורדתי אותו?! ומה הכיווץ שאתם משתמשים בו לעברת חומר ממצלמת וידאו דיגיטלית לדיסקים רגילים במטרה שתהיה צפייה טובה עם DVD בטלוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתשדר רק לרמקול הימני-קדמי למשל "right front" לאחורי "right left" וכך הלאה... (לסידור שהוא מעל 2 רמקולים). בדומה לאחת האפשרויות ב SURROUND MIXER של קריאטיב, מי שמכיר.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה שהאיצה לכם את מהירות האינטרנט למרות ההגבלה של המהירות,תוכנה שלא כולם מכירים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-