עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בזמן האחרון הVLC גורם לוידיואים לקרטע. לא מצליח למצוא לזה חוקיות, מה שכן אני רואה בגוגל שיש עוד אנשים שמדווחים על זה. יש כל מיני פיתרונות, ניסיתי את חלקם, לא יודע אם עבדו או לא. אני מחפש נגן מדיה "מתחרה" שלא נופל באיכות(ניגון בmedia player למשל מוריד את האיכות של קבצים באיכות גבוהה. לא יודע למה) ושגם יכול לנגן "הכל" בלי שאצטרך להוריד מלא קודקים. בעבר הרחוק השתמשתי בmedia player classic - אך נדמה לי שהוא בעצם מגיע עם חבילת קודקים ואני לא יודע כמה בא לי את זה. במה אתם משתמשים? אשמח להמלצות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by KeepOuT,

אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.

3. ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה: http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpg בצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!? בבקשה חייב מדריך דחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שלי עם איזה תוכנות יש ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט) ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dddd01,

אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.

8. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות?? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dr.combina,

שלום לכולם, ברשותי על המחשב מספר סרטים בפורמט BRRIP עם איכות שמע AC-3 (דולבי דיגיטל). הורדתי תרגומים לסרטים האלו בעברית אך הבעיה היא שהתרגומים הם בסיומת SRT ונגן הDVD שלי יכול להראות רק כתוביות בסיומת SUB. האם יש איזושהי תוכנה שבה אפשר להמיר את התרגומים לסרטים? בעבר השתמשתי בתוכנה המבצעת את ההמרה (התרגומים היו מיועדים לגרסאות של DVDRIP) , משום מה התוכנה לא מצליחה להמיר את התרגומים מSRT לSUB בגירסא של BRRIP. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בבקשה אנשים זה דחוף...

15. Started by AK,

אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. עדכון עצבני ועכשווי בתגובה מס' 4 (אני עובד עם תוכנת דואר של IncrediMail Xe, אבל זה קרה לי כבר בעבר עם Outlook...) שלחתי למישהו מכתב בעברית, בפונטים של ARIAL. כשהוא החזיר לי תשובה, קבלתי את זה בצורת ריבועים מוזרים, כבר קרה לי פעם בעבר מתישהוא, אבל איך מסדרים את זה אם בכלל? עשיתי "העתק-הדבק" של חלק מההודעה: §× ¦ . ¦ ¦¢ ©.. © . ¦ ¤ © ×× : !?!? ¦¨ × ! × ×©... ¤. × ×¨×. ??? ??? : יש פתרון? מה עושים? (כמובן שהודעתי לו שאני לא רואה כלום, אבל יש מה לעשות בכ"ז לפתרון הבעיה?) עריכה: אצלי זה מופיע בצורת ריבועים, כשהעלתי לפורום זה קיבל צורת מספרים... (בטח איזה סקריפט או משהו בהגדרות של הפורום)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by man-of-God,

כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by LRa,

הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה להקלטת מסך, יש לי 2 מסכים ואני רוצה להקליט רק את אחד מהם כמובן. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by robitusinm,

שלום לכם. לאחר שקראתי על האמולטור DosBox הורדתי אותו למחשב שלי,והצלחתי להפעיל משחק מאוד מאוד ישן SimCity 2000 לאחר שביצעתי פקודה פנימית של האמולטור Mount Drive:\subdirectory בהצלחה גדולה, הצלחתי לשחק במישחק. שאלתי היא : האם לאחר שאבצע את הפקודה הפנימית של האמולטור,עוד ועוד,כדי לשחק במישחקים, הפקודה הזו עלולה ,לקצר,את חיי הכונן הקשיח שלי ??? אשמח לתשובות בבקשה. Robitusinm

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ophir555,

אני רוצה לשים את אחד מסרגלי הכיילים הנפוצים לצורך שמיעת רדיו בעבודה. לצערי מנהל הרשת חוסם הורדות מהאינטרנט. האם יש דרך פשוטה להתקין את הסרגל ולעקוף את החסימה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים