עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by n1tz,

שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SwiftCat,

היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ryu,

נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מערכת ההפעלה היא XP

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by chmmr,

שלום, הכנתי סרטון קצר ורציתי להוסיף כתוביות תרגום. האם ישנה דרך קלה ונכונה לבנות את התרגום ? או שאני צריך כל פעם ליצור אובייקט חדש עבור כל שורת תרגום חדשה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Avivo,

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הורדתי סרט,ואחריי שפתחתי את הבין, זה יצא .IMG א. מה לעזעזל? img זה לא תמונה? ב. אם לא איך אני צורב את זה? עם איזה תוכנה וכו'... (זה אמור להיות dvdr)

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה במחשב, הקול והוידאו לא מסונכרנים אצלי כמעט אף פעם, ניסיתי גם להתקין את חבילת הקודקים של k-lite וניסיתי גם את חבילות אחרות. ניסיתי לאפס הגדרות בקודקים, גם לא עבד... אם אני מנסה להריץ את הסרטים דרך VLC זה עובד (מכיוןן שהוא משתמש בקודקים משלו), אבל בכל נגן אחר זה לא... הבעיה שאני רוצה להמיר סרטים לאייפוד שלי, ושזה יוצא לא מסונכרן שם... למישהו יש רעיון? עריכה - הבעיה היא כנראה או בffdshow או בAC3filter. בדקתי בGSPOT איזה קודקים בשימוש בסרט שלא עבד טוב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by KeepOuT,

אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.

14. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, האם אפשר לשחזר לאחר פירמוט מלא או חלקי (פירמוט שבוטל באמצע) ואם כן איך? וכשאין ווינדוס מותקן כלומר עם BOOT CD.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by jacobgan,

היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש

21. Started by amitbl,

האאוטלוק במחשב הביתי מסתנכרן עם שלושה אימיילים שונים (חשבון Gmail, Zahav.net.il, BGUMail). אני רוצה להגדיר את אותם החשבונות בדיוק על המחשב הנייד שלי. העניין הוא שאני רוצה שאם אני פותח את האאוטלוק במחשב הנייד ומקבל אימייל, שאני אקבל אותו אח"כ גם במחשב הביתי, וההפך. שיהיה מעין "שיתוף"תיבת הדואר הנכנס. שמה שאני מקבל פה יופיע גם שם, ומה שאני מוחק שם נמחק גם פה. אני בטוח שיש אפשרות כזו לסנכרן בין אאוטלוקים במחשבים שונים שמוגדרים על אותם החשבונות, אבל אני לא מצליח לעשות את זה. מישהו יכול במקרה לעזור לי עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by roee01,

שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by civic_ex,

אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים