עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by יוספי,

מחפש תוכנה שאוכל לשלוח דרכה HTTP GET או POST אחרי שאני מתחבר לאתר הזה לדוגמא אני הרי מקבל TOKEN כלשהו אני רוצה להזין אותו בתוכנה ושאוכל כאילו דרך התוכנה לפרסם פוסט באתר רק דוגמא יש כאלה ?

2. Started by rbeny10,

מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Kukishin,

הורדתי את הוינדווס לייב הזה והמחשב אומר לי שאינו יכול להפעיל אותו.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ramio,

היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש תוכנה שקוראים לה הפיל שאפשר להכניס לתוכה את כל הלינקים והיא מורידה אותם אחד אחרי השני. אבל התוכנה הזאתי מסובכת מדי. אני מדבר על אתרים כמו ראפידשייר ומגה אפלואד...אתרים שנותנים רק הורדת אחת כל זמן ויש לך זמן להמתין בין הורדה להורדה. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by KeepOuT,

אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.

11. האם יש מקום מומלץ בחיפה?

12. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב

14. יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות?? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by glik2,

שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי, פתאום התחילו לי בעיות בניגון וידיאו.. לא התקנתי או הסרתי שום נגן/קודק או תוכנה כלשהי (גם לא קשורות). בxbmc פתאום התחלתי לקבל מסך יכול - סידרתי את זה כשהלכתי להגדרות וביטלתי hardware accelaration של dvxa2...אבל הוידיאו לא חלק והשגיאה יכולה להגיעה 30-40% (הפרטים שרואים כשלוחצים O) מוזר שפתאום זה בעייתי. במדיה פלייר כל קובץ MPG מציג מסך שחור ורק סאונד. יוטיוב התחיל גם להציג מסך ירוק וזה מסתדר כשאני מבטל את הhardware accelaration אבל ככה הסרטונים מקרטעים כשאני עובר למסך מלא. בכלליות אני שומע את המאווררים של הכרטיס מסך עוברים ל"הילוך גבוה" הרבה מאוד פעמים מהרגיל ולאורך זמן ניסיתי להתקין מחדש קודקים ודרייברים וזה לא מסתדר... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כי שמעתי שכבר יש מובנה, ואם אין צורך להתקין האם צריך לאפשר\להפעיל אותו ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by djelectric,

טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by iveco,

יש לי אנטי וירוס של מייקרוסופט ויש לו 4-5 עידכונים כל יום יש דברים כאלה ? כמה עידכונים ? בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה בדרך כלל יש עידכונים פעם בשבוע לא 4-5 פעמים ביום . שלא נדבר על העידכונים ב WINDOWS UPDATE שקשורים לאנטי וירוס משהו מוזר מאוד. מישהו נתקל בתופעה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by meir3420,

אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.