עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel0089,

שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ryu,

נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מערכת ההפעלה היא XP

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by saar,

שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מאחדים שני קבצי כתוביות? יש לי שני קבצים לסרט ואני רוצה להפעיל אותם קקובץ (srt/sub) אחד. יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by צחי,

הורדתי באימיול את הסרט Pituy.2002.DVDRip.DivX5.Israeli.Movie.Hebrew-pAn-mAn.avi ואני רואה רק מסך שחור כשהמדיה פלייר מנגנת את הסרט, (קורה גם כשאני מנסה להפעיל אותו עם הרד לייט) מה לעשות???? נניח שחסר לי קודאק למחשב, איך אני מגלה מהו הקודאק שהסרט צריך ומאיפה מורידים ????? בבקשה עזרו לי הורדתי מלא סרטים שלא הצלחתי לראות (יש לי את חבילת הקודאקים של נמו) והתייאשתי ומחקתי מלא סרטים....

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Peri228,

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Rhx,

אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nadav275,

שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by civic,

איזו תוכנה עושה המרה מהסרטים שבמחשב לDVD בצורה מהירה ואיכותית ושיהיה אפשרות לראות בטלביזיה על כל המסך בלי פסים שחורים..... אני מתכוון לטלביזיה רגילה לא LCD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קטנה ומומלצת להפיכת DVD ל AVI אני יודע שיש 20 אלף תוכנות בגוגל אבל אני מחפש משהו מומלץ! בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Avivo,

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הורדתי סרט,ואחריי שפתחתי את הבין, זה יצא .IMG א. מה לעזעזל? img זה לא תמונה? ב. אם לא איך אני צורב את זה? עם איזה תוכנה וכו'... (זה אמור להיות dvdr)

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום ! הורדתי את גירסה 7.0.1.321 של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי אבל שאני מנסה להתקין יש לי את השגיאה 1719... אני חושב שזה בגלל שיש לי את Windows XP64Bit... גם בגירסה 6.0.0.300 היה לי את אותה הודעת שיגאה אבל חבר הביא לי hotfix לwindows xp 64 bit והכל עבד כשורה אפשר בבקשה עזרה בהתקנה ?! תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים