תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח כתיבה עם עט למחשב. מחפש כעת תוכנת מחברת נוחה לשימוש באמצעות עט. כרגע עובד עם onenote אבל פחות מסתדר איתה. מישהו מכיר תוכנה נוחה יותר? זקוק ליותר גמישות בהגדרות...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האאוטלוק במחשב הביתי מסתנכרן עם שלושה אימיילים שונים (חשבון Gmail, Zahav.net.il, BGUMail). אני רוצה להגדיר את אותם החשבונות בדיוק על המחשב הנייד שלי. העניין הוא שאני רוצה שאם אני פותח את האאוטלוק במחשב הנייד ומקבל אימייל, שאני אקבל אותו אח"כ גם במחשב הביתי, וההפך. שיהיה מעין "שיתוף"תיבת הדואר הנכנס. שמה שאני מקבל פה יופיע גם שם, ומה שאני מוחק שם נמחק גם פה. אני בטוח שיש אפשרות כזו לסנכרן בין אאוטלוקים במחשבים שונים שמוגדרים על אותם החשבונות, אבל אני לא מצליח לעשות את זה. מישהו יכול במקרה לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 860m והיום עדכנתי לו את הדרייבר דרך האתר ומאז יש ריבוע לבן בצד שמאל למעלה וזה ממש מציק יכול להיות שזה קשור לזה שעדכנתי את הדרייבר? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שבה אפשר לחפש אנשים מכל רחבי העולם כמו ספר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לשים את האימיול על 10 אפלוד ולהגביל בעצם את כל האינטרנט ל1. וככה אני יוריד מהר ויעלה לאט כמובן שלא יהיה לי קרדיט אבל מה לעשות אני לא יכול להעלות כלום אצלי אל תשאלו
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכם פעם נתקל באתר שאפשר למצוא שם דרייברים מלאים להורדה של כל סוגי לוחות האם?? או רק אסוס לפחות אני מתכוון להורדות שמכילות את כל הצ'יפ סט וכו'(אודיו וידאו אינטרנט וכדומה) ואם לא נתקלתם באתר כזה אודה לכם אם תעזרו לי לחפש את הדרייברים ללוח: ASUS P5AD2-E תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי 4 סוגי טמפרטורה. איך אני יודע מהי הטמפרטורה של כרטיס המסך? לא כתוב GPU או משהו דומה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לאתר דרך דפדפן קרום הוא לפעמים מעלה את האתר, לפעמים מראה את הקוד הזה (תמונה מצורפת) ופעם אחת עשה מסך כחול. (כל פעם קוד אחר בהתאם לעמוד) חשבתי שזה קשור למערכת, אז פרמטתי. מאז אין יותר מסך כחול אבל הדפדפן קורס כל כמה לחיצות על האתר ומראה את הקוד. זה קורה רק באתר של HWZONE. איך מסדרים את זה? זה מעיק להכנס לאתר דרך IETAB.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף על הכותרת.