עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Dom,

חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. אני חייב לדעת, תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ari,

האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בזמן האחרון הVLC גורם לוידיואים לקרטע. לא מצליח למצוא לזה חוקיות, מה שכן אני רואה בגוגל שיש עוד אנשים שמדווחים על זה. יש כל מיני פיתרונות, ניסיתי את חלקם, לא יודע אם עבדו או לא. אני מחפש נגן מדיה "מתחרה" שלא נופל באיכות(ניגון בmedia player למשל מוריד את האיכות של קבצים באיכות גבוהה. לא יודע למה) ושגם יכול לנגן "הכל" בלי שאצטרך להוריד מלא קודקים. בעבר הרחוק השתמשתי בmedia player classic - אך נדמה לי שהוא בעצם מגיע עם חבילת קודקים ואני לא יודע כמה בא לי את זה. במה אתם משתמשים? אשמח להמלצות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by AK,

אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by tulz,

אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Haflo,

למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by JHONLEV,

יש לי שתי זכרונות של RAM במחשב כל אחד 512.(DDR?) עכשיו אחד של חבקה טובה והשני לא. עכשיו יש לי בעיה במחשב , הוא כל הזמו עושה ריסטארטים, בזיגזאג אמרו לי שזה כביכול בעיה של הDDR ... והם אמרו שיש תוכנה שבודקת, מהי? ואיך קוראים לה? זה דחוף מאד

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by castroman,

שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Gasi,

האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by oded6188,

אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום רב, אני מחפש תוכנה טובה לנעילת תיקיות. ראיתי שיש מגוון תוכנות בחיפוש בגוגל אני מחפש המלצה כלשהי על תוכנה שמישהו משתמש בה, אשמח אם לתוכנה תהיה אפשרות להציג הודעות ועוד לגבי התיקיות הנעולות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...

25. Started by glik2,

שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.