עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofir667,

כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IlanF,

ניסיתי להפעיל את linux ubuntu דרך virtual pc והוא מראה לי את זה ממש מוזר: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-14.jpg איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  3. הקדמה לא ראיתי שיש בסטיקים משהו על חבילות קודקים. עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי משהו יותר מדי משמעותי מדובר על איכות, שליטה, אין צורך בקידוד, אלא רק בצפייה. הקדמה 2 : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=14494 ---- כרגע מותקנת לי במחשב FFDSHOW http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/ffdshow.cfm שהיא מעולה, נותנת לי הכל חוץ מדבר אחד : את פורמט WMV9 של מיקרוסופט, זה מנגן בצבעים הפוכים (זוועה). בעיקר זה מפריע לראות סרטונים אוןליין, אבל גם כאלה שאפשר להוריד זה קורה רק בפורמט הזה, הבנתי ש FFDSHOW עדיין לא מפענחת WMV9 כמו שצריך, וחבל, כי זה פורמט מאוד נפוץ (WMV בקידוד ישן היא כן מפענחת) וזה קורה בכל נגני הוידאו שלי. (האמת …

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by woodey,

היי, כשאני מפעיל סרטים במחשב אני רק שומע סאונד בלי לראות תמונה... הורדתי mega codec pack בהנחה שזה יפתור את הבעיה...אבל זה לא עזר... אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי! (:

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. היי, אני רוצה שתגידו לי מה האנטיויירוס שצורך הכי פחות מהמערכת ומה הכי טוב ומוצא הכי הרבה דברים.. 1) eset NOD32 Avast Prefessional 4.7 (2 Avira prefessional (3 קספרסקי אני לא רוצה כי כל הזמן צצים חלונות קטנים מתי שהוא מצא משהו/עושה פעולה מסויימת/לפעמים סתם אפילו הוא ואני לא יודע למה.. ניסיתי לסדר את זה אבל לא הצלחתי.. תודה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by ktbnus,

יש לי בעייה קטנה, יש לי צלא סרטים בפורמט WMV שמגובים מהמחשב הקודם. עכשיו כשאני מנסה לנגן אותם ב WINDOW MEADIA PLAYER הוא מבקש את הרישיון ואין לי אותו. יש איזו תוכנה שתאפשר לנגן אותם? או להמיר אותם ל AVI?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ORrrr,

Norton Internet Security שלי שנמצאת על המחשב לאחר שאני מתקין, ומסיים אני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחק םעמיים זה קרה לי טוב שיש לי את זה על דיסק.. למה זה מוחק את זה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by תימני אסלי,

הורדתי מהאינטרנט קבצי שמע בפורמט mp3.נגן המדייה במחשב קורא אותם אבל כאשר אני רוצה לשמוע את הקבצים האלה ברכב או ברדיו דיסק נייד יוצא מהרמקולים צליל מעוות .כמובן שהרדיו דיסק ברכב והרדיו דיסק הנייד תומכים ב-mp3 וכאשר אני מנגן בהם מוזיקה אחרת בפורמט mp3 אני כן מצליח לשמוע את השירים. הדבר הראשון שחשבתי הוא שאולי אותם קבצים לא הומרו בצורה נכונה ולכן המרתי אותם לפורמט אחר ואז שוב המרתי אותם ל-mp3 אבל הבעיה נשארה. אין לי שום הסבר מניח את הדעת לתופעה הזו. האם למישהו יש איזה רעיון איך לנסות לפתור את הבעיה?

11. ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אורח Si-Nom

אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Niv golan,

רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אני רוצה לדעת מה את אומרים על avg החינמי? ואם זה מספיק מאבטח לי את המחשב מוירוסים +ad aware +sp 2 האם אני צריך עוד מהו או שזה מספיק ואם זה טוב ביחד או שזה מתנגש? תודה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by nim901,

היום שמתי לב שפרצו לי למחשב יש לי כמה קבצים מוזרים כמו 1.bat שבפנים יש משהו כזה open xx.xx.xx.xx 28630 user Ax Ax get Winserv.exe quit ויש מלא קבצים של FTP יענו שפתחו לי FTP על המחשב וניסיתי למחוק אבל הם חזרו. שאלה 2 והיא בעצם הכי חשובה - האיפי המצונזר למעלה, הוא ישראלי, של ברק, אני מעוניין לדווח להם על זה, לאן לפנות?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  17. שלום, אני מנסה להתקין את הדרייבר למצלמה ומתקבלת מסך השגיאה הזאת ניסיתי להתקין במחשב הוירטואלי וזה עבר ללא בעיות, אני אשמח אפילו לאיזה רעיון או קצה חוט תודה לכל העוזרים!! אני כבר משתגע פה!!!

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  18. היי, אומנם אני עם גירסה מאוחרת של בבילון 8, אבל הבנתי שהבעיה גם קיימת בבילון 9, בקיצור, לאחר שידרוג פיירפוקס בבילון לא מצליחה לקרוא אף מילה, האם מישהו חווה את אותה בעיה, והאם יש פיתרון? ושאלה בקשר לפיירפוקס 4, בגירסה הקודמת כשהיו יותר משני טאבים פתוחים ורצית לסגור את פיירפוקס, היתה קופצת הודעה האם לשמור את הטאבים, כדי שבפתיחה הבאה של פיירפוקס הם ייטענו אוטומטית, הפעם בגירסת 4 האופציה החשובה והמועילה הזו נעלמה, ובהודעה שמתקבלת עם הסגירה יש שתי אופציות בלבד- ביטול ו- סגור טאבים, מישהו יודע לאן זה נעלם?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה שאני מנגן קובץ WMV במדיה פלייר 11 הCPU USAGE עומד על 60-70 ובקושי אפשר לעשות משהו עם המחשב, הכל מקרטע וזה ממש נורא. זה קורה לי רק בתוכנה הזאת ורק עם הקבצים האלה, אולי צריך לשנות איזושהי הגדרה? תודה, דודי.

21. Started by I7210I,

שלום מופיעה לי ההודעה הבאה כשהמחשב עובד סתם ככה בלי לעשות כלום http://imageshack.us/photo/my-images/694/55828359.jpg/ מה זה אומר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לאחרונה האקספלורר קורס כל מספר דקות... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Jonnyboy,

שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת.. אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA.. צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by ran19,

אז ככה יש לי בעיה עם הקספרסקי ליפני כמה ימים עברתי אליו והיתה לי בעיה שלא הצלחתי להיתחבר לאינטרנט אז הסרתי את הוי מהתמונה והכל עבד אבל יש לי אזהרה מה אני עושה ? תמונות למטה. בתמונה השניה היתכוונתי כשהיה הוי זה לא היה נותן לי להיתחבר לאינטרנט!!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.