תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ושבת שלום! לפי שעתיים עשיתי פירמוט סתם פשוט בגלל שהרבה זמן לא עשיתי...אחרי הפירמוט התקנתי הכל דרייברים ללוח אם ולכרטיס אבל משום מה הכרטיס מסך כל הזמן מופיע לי עם סימן קריאה צהוב לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה ניסיתי להסיר את ההתקנה מספר פעמים ולהתקין שנית זה לא עוזר...שאני נכנס למאפיינים בשולחן עבודה רשום לי מתחת לכותרת תצוגה ברירת מחדל...אני לא יודע כבר מה לעשות ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית...מקווה שתוכלו לעזור לי מצטער שכחתי לרשום את המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hun…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה, במוזילה הם התאימו את עצמם ל "תקן" הישראלי(שאומר: תעבור לIE ואם לא מתאים לך אז לך חפש...) של אתרי אינטרנט....LOL?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מצלמת וידאו שמקליטה ישירות לתוך מיני-דיוידי. כאשר אני מכניס את המיני0-דיוידי לכונן דיוידי, זה נראה בדיוק כמו סרט דיוידי, כלומר מחולק לכמה קבצי VOD שונים. אני מחפש תוכנה פשוט שעושה בדיוק מה שאפשר לעשות ב Nero record : שאוכל לסמן את הדיסק דיוידי והיא תהפוך את הסרט שיש עליו לקובץ אחד רציף עם איכות טובה. אני לא צריך את כל השטויות האלה של פרקים ותוספים ובלה בלה בלה לא משנה לי אם זה MPEG-4, divx, xvid, avi העיקר שיהיה באיכות טובה (כלומר שלא יוריד מאיכות הסרט). בנוסף אני מחפש משהו בלי יותר מדי סיבוכים, לסמן את הדיסק דיוידי, לקבוע לו נתיב על ההרד דיסק ולקבל את התוצר הסופי. מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר תוכנה חינמית היודעת לקרוא קבצי אוטוקאד וגם מאפשרת לעשות פעולות עריכה ברמה בסיסית
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס TV של bt878 במערכת הפעלה windows XP התוכנה חייבת להיות קוד פתוח או לפחות חינמית שלא עושה בעיות (לא מתאמצת לשמור זכויות יוצרים ולא מפרסמת את עצמה בתוך הוידאו המוקלט וכדומה) לא גרסאת DEMO מוגבלת הקלטה בגודל 640X480 לפחות ובפורמט איכותי כולל קול
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני משתגע! כבר כמה שבועות שאני מנסה למצוא תוכנה לשרטוט דו מימדי פשוט לפיזיקה. יש לי מחשב נייד שאני לוקח איתי ואני צריך תוכנה פשוטה ביותר שתצייר (מהר) קווים, וקטורים(חצים למי שלא מכיר), אותיות אנגליות ואליפסות(לא חובה אליפסות). או שייצא לוורד או ישמור כתמונה. בטוח יש כזו, אז אם משהוא מכיר, אני אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים שאני גולש בהם ותמיד יש לי את ההודעה הזאת (תמונה למטה), למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת המכשיר די וי די שלי לא מתוכנן לשפה העברית ניסיתי תוכנה שתלחים את הכתוביות לסרט בשם POCKETDIVXENCODER לפעמים זה מצליח אבל לפעמים זה לא עושה כלום בכל מקרה בשביל לראות את הסרט אני חייב לצרוב את הדיסק כדיסק וידאו ואז הוא מקודד את הקובץ מחדש והכתוביות נעלמות... עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, יש לי מספר בעיות/חוסר הבנות עם התוכנה ואשמח אם תוכלו לעזור לי עם הסיטואציה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן] C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 21:35:24 אני ממש אשמח אם משהו יענה....
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה קורה לרוב בGTA 4 יש רעשים מעצבנים במקום הסטונד במשחק נראה לי זה בגללל שאני צריך לעדכן או להתקין שוב את הכרטיס קול(אני לא מבין חח נראה לי) אז אם אפשר תגידו לי מה הבעיה ואם צריך הורדה תביאו לי בבקשה Field Value Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] זה נראה לי הכרטיס קול שלי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כאמור הגרסה היא הכי עדכנית מאתר החברה 1.71.59 ,הצד השני שומע אותי ,אך אני לא יכול לשמוע אותו . המצלמה והכל תקין .וגם חיבורים הכל תקין .לכל אנשי הקשר שלי יש את אותה גרסה. בסקייפ שומעים מעולה .מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-