תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, הבעיה בכותרת. קבצים שהורדו דרך הכרום לא ניתנים לפתיחה (קבצי EXE). דרך האקספלורר, אין בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם מישהו התקין פעם את התוכנה הזאת, יש לי GEFORCE 3 של ASUS, התקנתי את ה- smartdoctor והיא כל הזמן עושה לי בעיות. אחרי שהתקנתי, עשיתי אתחול, ואז התוכנה עולה אוטומטית אבל בלי אופציה לראות טמפ', מהירות מאוורר וכו' (מה שכן ראיתי לפני שביצעתי אתחול. מה הקטע ???). ואז אני עושה עוד פעם אתחול, עכשיו זה מסתדר אבל היא לא מראה את הטמפ' נכון, כלומר טמפ' המעבד היא 5- מעלות ולאחר שניה 55. ניסיתי הרבה גרסאות, ממה שניתן להוריד ברשת. ואף אחת מהן לא יציבה. מה שעוד מוזר זה שאי אפשר להוריד את התוכנה מהאתר של ASUS. מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי אנשים אני עובדת עם שני דפדפנים. firefox ו- IE6 לגיבוי. עם firefox לא הצלחתי להתחבר לאתר (כן ראיתי אותו) והאתר שלח אותי לדבר עם האדמיניסטרטור. דרך IE6 אני כותבת ברגע זה. מה אני צריכה לשנות כדי שאוכל להכנס דרכו? תודה עריכה: לאחר כמה שעות פתאום היא הסכים. מקווה שהבעיה לא תחזור
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היייי שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא עבודה במקס לפוטושופ כשכול אובייקט יהיה "לייר"? עריכה : אוקי רק כדי שלכול מי שמתעניין יהיה בעתיד תשובה... מצאתי תוכנה כזאת היא אפילו ממש ממש לא רעה קוראים לה PSD MANAGER והיא פלאגאין לMAX ואני ממש מרוצה ממנה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה update notifier בשביל לדעת אילו תוכנות שיש לי על המחשב קיבלו עידכונים, אולם היא הפסיקה להתעדכן. למישהו יש תוכנה portable שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ככה עד לפני כמה ימים הייתי פותח את דף הבית שלי (במקרה הספציפי שלי זה יהאו),והFF היה ישר מעלה אותו משום שהוא כבר היה בתוך ה cache,מלפני כמה ימים כל אתר שאני מעלה,הFF טוען אותו (הוא טוען אותו מהר אין לי שום דבר נגד המהירות),ואני לא מדבר על זה שהאתר מתעדכן,אלא סוגר,פותח אחרי שנייה והוא טוען אותו במקום להשתמש ב cache. זו בעיה נפוצה?מישהו נתקל בה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בוקר טוב נראה לי שהנושא הזה קשור לפורום הזה תקנו אותי אם אני לא צודק אוקי לשאלה אני ראיתי ששברו עוד שיא משיא של MACCI מישהו יודע 19XXX ועוד שיא עולם נשבר ב20000 נקודות ולמה האתר לא עדכן את זה אגם אפשר תמונות או מידע כול שהוא על המערכות האלו? מצאתי רק את המי שעבר את הMACCI והנה http://www.vr-zone.com/index.php?i=3325 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך(197.45) התחילו מלא בעיות במחשב. בהתחלה המסך היה הופך לסגול והמחשב היה מפעיל את עצמו מחדש, ועכשיו הוא בכלל מסרב לעלות מחדש, ורק כאשר אני מכבה את כרטיס המסך בסייף מוד הווינדוס עולה לי. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר אך ללא הועיל, האם יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בכרטיס המסך? הכרטיס הוא :geforce 8800gts ואני על ווינדוס 7 תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר זמן מה דרך להקל לי על השימוש באייפוד שלי. שימוש במסד הנתונים נוראי. במחשב השירים מסודרים בתיקיות לפי שמות האומנים (ובתוך התיקיות הנ"ל תיקיות של האלבומים). אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור לי פלי-ליסטים בצורה אוטומטית, מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם ניתן דרך נרו הכי חדש לעשות מסך פתיחה שיוכל לנווט דרך קבצי תמונות ומוזיקה עי תפריטים כמו העניין של לעשות סרט DVD עם מסך מעוצב! יש לי את הגרסה הכי חדשה של נרו עם נרו אקספרס וכמובן צורב DVD אשמח אם תסבירו לי כי אני יודע שאפשר או סרט וידאו או תמונות עם מסך פתיחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש סרטון בFLASH שאני ממש רוצה את המוסיקה שלו, מישהו מכיר תוכנה להפרדה? ניסיתי לגגל אבל לא מצאתי משהו בעובד...[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:11:25 אם עוזר לכם לראות את האתר, אז הכתובתhttp://www.websterhall.com/2007_websterhall/video/01_vdo_main.php תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מצלמת אינטרנט, מופיעה לי ההודעה הבאה (בתוך חלון השיחה): "??לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב" הנה רשימת התהליכים שלי:
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-