עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב ויש לי המון לינקים במועדפים. רציתי לדעת אם יש אפשרות "לייצא" את כל הלינקים לקובץ טקסט כלשהו במקום להיכנס אתר-אתר ולהעתיק את הלינק שלו לתוך קובץ טקסט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. שלום אני רוצה לפרמט היום ת המחשב אבל לא רוצה לאבד את כל ההרחבות שלי ואת כל המועדפים... איך אני יכול לשמור אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yos1978,

אהלן ! אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אלו קבצים אני צריך להעתיק מהמחשב הישן כדי שלא לאבד את הקרדיט שצברתי באימיול תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by wow,

שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by nati86,

שלום לכולם! ברצוני לפרמט את הHD כיצד אני אוכל לשימור על הפז"מ שלי באימיול? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by DOGMA,

שיחקתי קצת עם קובץ הגונפיגורציה של הFireFox ועליתי על משהו: תכנסו לFireFox וכתבו בכתובת about:config לחיצה ימנית ותצרו ערך בוליאני חדש, בערך תרשמו browser.sessionstore.onclose ותגדירו לו ערך true בשורת החיפוש בדף תרשמו browser.startup.page ותשנו את הערך שלו ל3. יש לציין שזה שומר את הטאבים לחלון FF האחרון שיסגר כיוון שFF רץ בProccess יחיד כל החלונות שייכים לאותו session ולכן סגירה של חלון שלם ללא סגירת session שווה ערך לסגירת טאבים פשוט.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  9. לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, הורדתי את הקובץ הבא: http://www.transtitles.co.il/joinus.pdf שהוא טופס בPDF. באתר החברה נאמר למלא את הטופס, לשמור ולשלוח להם בחזרה במייל. הבעיה היא שacrobat reader אומר לי שלא ניתן לשמור את הטופס עם הפרטים, רק להדפיסו. יש פתרון לבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by veredaniel,

איך מגבים מועדפים בfirefox?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by Elishablue,

שלום . כאשר אני מסמן דף לשמירה בדפדפן , הדף ישר מועבר לשמירה בתיקיה "סימניות לא ממוינות" . פעם , היה נפתח חלון דו- שיח שהיה מאפשר לי לבחור תיקיה לשמירה . איך אני מחזיר את החלון הזה ? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  14. איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by jacobgan,

שלום רב. אני משתמש בדפדפן CHROME שיש תיבות דו שיח בטפסים שיש למלא פרטים אישיים אז בתיבת המייל אף פעם לא מופיע המייל הקבוע שלי שאותו אני מכניס ואני כל פעם צריך להקליד אותו ידנית. בפיירפוקס למשל מספיק שפעם אחת הקלדתי את המייל שלי באיזה טופס, הוא כל הזמן יקפיץ לי אותו בטפסים חדשים בלי שאני אצטרך להקליד מחדש את המייל. איך גורמים לכרום גם לשמור את המייל שלי? אני משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירה ומילוי סיסמאות בדפדפנים. האם יש התנגשות בין התוכנה ל-CHROME ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by doker,

יש אפשרות שכל המכמסים שמודפסים ישמרו בקובץ להדפסה חוזרת? אני יודע שיש אפשרות להדפיס לPDF ואז להדפיס אבל זאת לא הבקשה שלי אלא הדפסה ושמירה בו זמנית בלי להתעסק יותר מידי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by maverick,

אני יודע שכרגע האיציק עובד בשיטת שמירת ה-db שלי אצלם בשרת אך שמתי לב שכאשר אני מעדכן למישהו מספר פלאפון (בכדי לשלוח לו הודעות sms) המספר לא נשמר במאגר וכל פעם שאני מפרמט או מסיר את התוכנה ומתקין אח"כ זה לא נשמר. יש דרך לגרום לו לשמור את המספרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ~שירה,

איך אפשר לארוז מצגת ושישמרו לו הפונטים בהם השתמשתי ?????

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום לכולם, הכנתי איזה מצגת וצירפתי אליהם שיר שנמצא על המחשב. עכשיו, אני רוצה לשלוח אותה למישהו עם השיר, אבל השיר לא נשמר עם המצגת, בתוך הקובץ עצמו או משהו כזה. הוא עדיין מופנה ל-path המקורי שעל המחשב שלי. בקיצור, איך אני מעביר את המצגת עם השיר למחשב אחר ושזה יעבוד כרגיל. לשלוח גם את השיר ולהוסיף אותו שוב בעריכה במחשב אחר? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by haime23,

שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by bareden1,

שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by bareden1,

שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Maxx,

היכן נשמרות הסיסמאות ב-ICQLite 5.1? תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by approx,

איך אני שומר את הסיסמאות שלי בFF3?

25. Started by hard_comp,

ישנו אתר שאליו אני נוהג להכנס פעמים רבות לתפריט הניהול שלו ולשם כך עלי להקיש שם משתמש וסיסמא אך דא עקא שבפעם הראשונה כשהקשתי את שם המשתמש והסיסמא הוא שאל אותי האם אני רוצה לשמור את הסיסמא כך שבפעם הבאה לא אצטרך להקיש אותה ועניתי בשלילה. עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את המצב לקדמותו ז"א שאכתוב את שם המשתמש והוא יראה את הסיסמא באופן אוטומטי תודה רבה לכולם מראש

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים