עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משהו עשה איזה טיפ וקיבל שיפורים כל שהם?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני זקוק לתוכנה כדי ליצור שירים משהו בסגנון e-jay רק שאני יוכל לשמור את השירים שיצרתי ל קובץ מוזיקה wmv.mp3... משהו שיהיה אפשר לשמוע אחר כך בלי להפעיל את התוכנה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יכול להיות שהתוכנה הזאת עוד לא יודעת מה זה DUAL DDR? אני מקבל בה תוצאות מוזרות ולא נראה לי שהיא יודעת מה זה DUALL DDR...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. בבקשה עזרה!!! :'(

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Holy,

הורדתי איזה סרט divx ורואים תמונה אבל לא שומעים כלום. ה-wmp מנסה להוריד codec מהאינטרנט אבל נכשל. עזרה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי כמה קבצים מהסוג VMT.* ואני לא יודע איך לפתוח אותם??? כול אחד לוקח איזה 15 מגה אבל יש כמה חריגם ויש אחד גדול בגודל 142 מגה, אז אם מישהו יודע איך לפתוח אותם שיעזור בבקשה ??? דרך אגב נסיתי עם WINRAR זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by שלוימי,

שלום לכם מישהו יכול להביא לי בבקשה תוכנה שהופכת וידאו לקובץ שמע? (MP3) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אבל בגלל שהשם של התמונה שצירפתי כבר קיים בשרת אז הכל נמחק לי. בכל מקרה, מצורפת התמונה ואתם מוזמנים להכנס לאתר החברה. זאת פשוט תוכנה נהדרת! להורדה לחצו כאן עריכת המודר: הרשיתי לעצמי לתקן לך את הלינק השבור, שגם קצת הרס את הצורה של הת'רד.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by N.S,

התקנתי אי סי קיו 2003 ואני לא מצליח לשמור את ההיסטורי....

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. מה מיקום הקבצים שבהם נשמרת ההיסטוריה של האיסיקיו ??? בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

כל פעם שאני מנסה להסיר את נירו אני מקבל הודעה " fatal error" או משהו כזהת זה נשמע מפחיד אבל את האמת זה מעצבן! אני אפילו לא יכול להתקין את נירו שוב, מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא תוכנות שבודקו את מפרט המחשב, ושיכלול גם חברה, מהירות, זיכרון.... תודה מראש, נוביש.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by שלוימי,

שלום! איך אני יודע מה המפרט של המחשב שלי? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by שלוימי,

כשאני מסתכל בפורומים ומישהו מביא לקישור לאישה מקום, המחשב נתקע לי. (ניסיתי כמה פעמים והמחשב נתקע)

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אני אחראי מחשבים (שלושה) במשרד בירושלים ואני התקנתי באחד מהמחשבים WINFAX כדי שאני אשלוט אישה פקסים יוצאים ואיזה לא. הפקס והקו של המחשב הם אותו קו, מתי ששלוח פקס התוכנה קיבלה פקס אבל לא הראתה אותו והפקס הדפיס את הפקס ללא הוראה שלי. אז אני חשבתי על במקום שהפקס יהיה מחובר לקו טלפון הוא יהיה מחובר דרך המודם של המחשב כדי שהוא לא יחטוף את הפקס מהתוכנה, זה יפעל?? אם כן אני צריך למצוא כבל טלפון של 15 מטר :-\.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  17. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות עריכה לסרט כדי שאוכל לראות אותו ב-DVD אבל הסרט שלי הוא DCN FILE. איך אני מעביר אותו ל-AVI?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. משום מה הICQ לא שומר לי את הHISTORY של שום משתמש.... מישהו יודע איך להדליק את האפשרות הזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מישהו מוכן לתת לי שם של דפדפן נורמאלי שלא עושה כל כך המון בעיות כמו האחרים?!!! :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by amir.o,

לחבר שלי יש בעיה בוורד אין לו אפשרות לשנות את הגופנים בוורד,יש לו שם רשימה של איזה 4 דברים לא ברורים שלא קשורים לגופנים אבל אם הוא פותח קובץ עם גופנים אחרים המחשב מראה לו את זה לפי הגופן הנכון. הוא ניסה להתקין מחדש את האופיס - לא עזר , למישהו יש פיתרון ? יש לו ווינדוס xp בעברית

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שלמשל אם יש לי סרטון אני אוכל להפריד ממנו את האודיו שלו ואת הוידאו לחוד ולהפך לחבר קובץ אודיו ווידאו ביחד. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים