תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח קבצי exe וקבצי סרטים במייל? (כשאני אומר לשלוח, אני מתכוון גם שהצד השני יוכל לקבל, לראות ולפתוח אותם... כמובן...) כי ניסו לשלוח לי כמה פעמים, וה-outlook חסם לי אותם...
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשלוח קבצים בתוכנה הנ"ל ולקבל אני יכול? כל מה שאני מנסה לשלוח זה ניכשל גם כשאני סוגר את הפיירוול. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל שהוא גם ראוטר.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי (5.1), ואני רוצה לשלוט על כל ערוץ שלו (פרונט ימני, שמאלי, אחורי ימני, שמאלי, מרכזי) אני מתכוון שלכל ערוץ יהיה מד של שליטה על הווליום. יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה?
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי של genius, ואני רוצה תוכנה שאני אוכל להנמיך איתה כל ערוץ בנפרד (נניח רק את הימני האחורי, או רק את הקדמי השמאלי), התקנתי את הדרייברים שלו ואין שם שום דבר כזה. אגב, הכרטיס הוא: Sound Maker Value 5.1 תומ"ר
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אפשרות פשוטה יחסית לשלוט על הרצת JAVA SCRIPT ספציפי בדפים שונים? כלומר: אני נמצא בדף מסויים ויש בו הרבה JS אבל אני רוצה יכולת להריץ (אם ככה קוראים לזה בJS) רק חלקים ספציפים (מבחנתי הם קשורים לרכיבים מסויימים בדף) העניין הספציפי שאני מחפש כרגע זה לעצור גילגול של ידיעות באתרים מסוימיים (כמו באתר פה, בצד שמאל למעלה ב"חדשות מחשבים") אבל אני מניח שיהיה לי שימושים רחבים יותר אם הייתה לי האופציה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה מרחוק ללא אישור כל פעם או אימות פשוט לבחור תמחשב ולהיכנס תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כמובן יש להתחשב באבטח, בצורה הכי טובה. להוציא את התוכנה של Norton ואת Messenger (remote admin תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי רשת פנימית, אני מעוניין לשלוט על מחשב הנמצא ברשת ממחשב אחר הנמצא ברשת. כתובת ה IP היא קבועה. הבעיה שהמחשב שאני מעוניין לשלוט בו הוא עם לוגין של ווינדוס (שם משתמש וסיסמה). בנוסף אני לא יכול להשתמש ב REMOTE DESKTOP כיוון שאני צריך שלאחר שאני מתנתק מהמחשב אז הוא יחזור לאחר לוגין. ניתן להשתמש בתוכנה כמו VNC אבל אם אני עושה ריסט המחשב חוזר ללוגין שיבטל לי ה VNC. הפתרון אמור להיות ברמת התוכנה. מקווה שהבנתם, אשמח לעזרה. נ.ב אני צריך את המשתמש והסיסמה במחשב המרוחק!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שבה אפשר לשלוט במחשב המרוחק ואפשר להתקין בו תוכנה , ובמחשב השולט אני לא יכול להיות תוכנה כלומר חייב להיות מבוסס WEB , ובקיצור: controlled-program based controller-web based ללא אישור מהנשלט הרבה הרבה יותר עדיף , אם אין אני אסתפק תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=52735.0 יש דיון בנושא מלפני כ10 חודשים קיבלתי המלצה על הREALVNC מישהו מכיר\ניסה אותה? יש משהו חדש ויותר טוב בתחום? תודה LIRIK
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מחשב בעבודה שמורץ עליו אפליקציה שתומכת בDOS בלבד ואיני יכול להתקין שם Windows 98 מטעמי ביטחון. מחשב זה נמצא במרחק שלוש קומות מהיכן שאני יושב ואני רוצה לשלוט עליו מרחוק. למחשב יש כרטיס רשת אבל להזכירכם מותקן עליו DOS בלבד, אשמח אם תציעו לי פתרונות איך אני יוכל לשלוט עליו מרחוק, כל הצעה תתקבל בשמחה... תודה תודה .... גל.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי מקלדת מחברת -a open עם לחצני הפעלה מהירה כגון: back forward stop יש גם לחצני ששולטים על המדיה פלייר.. ביניהם הלחצנים: פליי ופאוס קדימה אחורה סטופ אני מעוניין שהלחצנים ששולטים על המדיה פלייר שישלטו על ווינאמפ כי יש לי כפתור שרשום עליו-media וכשאני לוחץ עליו אז הוא כן מפעיל את הווינאמפ אבל אני לא שולט על הויינאמפ עם הכפתורים שציינתי למעלה... יש דרך לשנות את ההגדרות כדי שלחצני ההפעלה מהירה ישלטו על הווינאמפ.. אני מקווה שהסברת ברור... אשמח לקבל תגובות.. כל טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון, יש לי מקלדת ועכבר אני מעוניין שהם יעבדו על שתי מחשבים בו זמנית זאת אומרת שתהיה לי גישה דרכם לשתי המחשבים האם זה אפשרי איכשהו ?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מקלדת של Microsoft מולטמדיה. יש במקלדת כמה כפתורים שאומרים לעבוד עם WMP (כגון Play, Next, Volume). האם יש אפשרות לכוון את המקלדת שתעבוד גם על Winamp?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על הווליום של כל חלון בנפרד כמו בויסטה ו-7 (יש לי xp) רונן
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-