עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by bg1987,

יש לי ויסטה 64 ביט, ויש לי שלט רחוק למחשב (קבלתי אותו עם כ.טלויזיה PVR-150). אני רוצה להשתמש בשלט בשביל לשלוט על המחשב מרחוק (הוא עובד פיקס עם המדיה סנטר, אבל הוא חסר שימוש כשאני לא משתמש בו). האם יש תוכנות שמאפשרות לי ועובדות על VISTA 64? ניסיתי את WINLIRC, UICE,VECTIR ואף אחד לא עובדת אצלי. נ.ב. הסיבה העיקרית שאני צריך את זה זה בשביל לראות סרטים שמדיה סנטר לא מנגן לי והKMPLAYER כן. הוא כותב שחסרים לי קודים לניגון הסרט, אבל הWMP הרגיל מציג את הסרט בלי שום בעיה. אם משהו מכיר פתרון לבעיה הזאת אני אשמח (וזה יבטל את הצורך בשליטה החיצונית בשלט) הקבצים שאני מנסה לראות הם קבצי AVI רגילים, לא HD או משהו.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. עקב קניית מחשב חדש הלוח תומך רק ב pcie , וכל הכרטיסי מודם פקס לא תומכים ב pcie , שמעתי גם שכרטיסי מודם פקס usb לא אמינים. האם יש תוכנה חינמית שיודעת לקבל ולשלוח פקסים דרך הרשת? מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Vaz,

למה כל פעם שאני מנסה לשלוח אס אמ אס באיסיקיו אני מקבל הודעה של , u must reactivate your account? וזה מבקש את הפלאפון שלי כדי שאני אקבל קוד הפעלה זה עולה כסף ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by c5123,

יש לי תוכנה שמבצעת כמה בדיקות יוצרת קובץ txt עם התוצאות אני רוצה שהקובץ ישלח ל e-mail שלי בסוף הפעולה זה בקובץ bat.* חיפשתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי מקווה שמשהוא כבר עשה דבר דומה ויכל לעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guypld,

בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. חלק מכם בטח מכירים את התוכנה http://freesms.area.co.il אשר בעזרתה אפשר בתיאוריה להתחבר למחשב דרך WAP וממנה לשלוח SMS דרך שרתי ICQ. משום מה היא חסומה לכל הרשתות חוץ מלפלאפון כרגע . הייתי שמח לשמוע על תוכנות אלטרנטיביות? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  10. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GeForce,

איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

יש לי את הדפדפן של פיירפוקס, וכשאני מנסה לשלוח אימייל (וואלה!) למישהו, אז במקום להעביר אותי למסך שבו הוא אומר לי שהאימייל נשלח, הוא מציג פס אדום כזה בין הכתובת שאליו נשלח האימייל לבין ההודעה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. השאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by benkapon,

שבוע שעבר הורדתי את העדכון sp1 של ה xp וכמה ימים אחרי התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי. ומאז אני לא יכל לשלוח קבצים במסנגר למרות שאין לי פיירוואל (גם לא המובנה של ה xp) וגם אחרי שאני עושה disable לנורטון עדיין אני לא מצליח!!!!. ההודעה אומרת שהחיבור חסום!. נ.ב - למרות זאת אני כן מצליח לשלוח קבצים במסנגר למחשב שמחובר איתי ברשת פנימית (אני מחובר לאינטרנט והוא אליי). אני דואג לעדכן את המחשב באתר של מיקרוסופט וכרטיסי הרשת עבדו ועובדים כראוי. עזרה ( ;

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by y42r,

יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם... השאלה בכותרת האם מישהו נתקל בבעיה ...??? כי הבנתי שזה מוכר ולא מצאתי פתרון לדבר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by meirtz4,

שלום רב, מישהו אולי יודע איך אני שולח דף HTML לדוא"ל? (לא לינק כמובן, אלא שיגיע כמו שהוא) תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. ניסיתי לנסח נושא שיהיה מובן, זה מה שיצא...אם למישהו יש רעיונות אחרים...מוזמן לתת הצעה ואני אערוך אז ככה, אני רוצה לשלוח מייל בתפוצה דיי נרחבת...אבל בלי שהמען ידע ששלחתי בתפוצה נרחבת..אני רוצה שיחשוב ששלחתי לו באופן פרטי יש אפשרות לעשות את זה באאולטוק 2003, או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה, או שאי אפשר ואני צריך לשלוח אחד אחד כמו איזה...

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. שבת שלום מחשב עם מערכת הפעלה XP אני מנסה מתוכנת פיקסה לשלוח מייל עם תמונה ומקבל "הפעולה נכשלה" לעומת זאת עם אני נכנס לאווטלוק אקספרס 2003 ומשם מצמיד את התמונה שמעוניין אזי השליחה עוברת בהצלחה מה יכולה להיות הבעיה. יש לציין כי זה קורה גם עם תוכנות אחרות שמאפשרות לשלוח מהם מייל, כלומר הפעולה נכשלת תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by dudi2002,

איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by card,

שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שמאפשרת שליחת פקס לאנשים דרך המחשב מבלי שיש לי פקס בבית? כמו שיש תוכנות ששולחות SMS מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים