תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להעביר קובץ AVI ל-MPEG על מנת שאוכל לצרוב ל-VCD. אני משתמש בתוכנת TMPGENC. בחלק הראשון של הסרט אין בעיה, אבל כשאני מנסה להעביר את החלק השני, אני מקבל delay בין הקול לתמונה ??? אם למישהו יש הצעות...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
עושה גיבוי לכול כונן סי עכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצויין עכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יום ואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה או שביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור? וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה.. אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט טוב למירק, שיהיו בו הרבה אופציות ודברים נחמדים... פעם הייתי משתמש באומגה אבל הוא ישן כבר, והיום מולז כבר מאוס וריק מדי... תנו לי בבקשה המלצות כולל לינקים אם אפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פלג אין שWINAMP שמאפשר לראות את המילים של השירים איפה אני יכול להוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הוא מראה לי את כל הטראקים כראוי אבל כשאני לוחץ על טראק הוא כאילו מנגן אותו, המד זמן חולף אבל לא שומעים כלום :-\ what shall i do?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום, במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה, אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אני עדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps. אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall, חיכיתי מספר שעות וכו') אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן XP Pro , משום מה ה- windows messenger מפעיל את עצמו כל שתי דקות ומנסה להיתחבר לאינטרנט. אפילו שהלכתי ל- Task Manager ועשיתי לו End Process אחרי כמה רגעים הוא הפעיל את עצמו מחדש. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה . תודה מראש , רן.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי שורה אחת בתרגום שהיא הפוכה איך אני מתקן את זה?(עם איזה תוכנה ואיך)
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שכזאת? ??? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
הצילצול (ירד לי בשניי חלקים איכות די וי די) אני עובד עם כול התוכנות הקיימות כגון רד לייט... מיקרו די וי די... בי אס פלייר .. אול פלייר.. וכו וכו בקיצור יש לי גם תרגום לסרט בעברית שהורדתי אבלללללללללל... בשום תוכנה אני לא מצליח לקבל את התרגום..וזאת אומרת אין בעיה עם התרגום כי אם אני מצרף אותו לסרט אחר סתם כדי ליבדוק אז רואים את התרגום... בקיצור בדקתי תרגום של סרט אחר וגם הוא לא עובד על הסרט הנ"ל שהורדתי (הצילצול למי ששכח)... שורה תחתונה ניסתי הכול... לשנות צבע פונט ..להוריד צל... לשנות גודל תמונה (16 על 9 .. 4 על 3) כלום ..שום כלום ... התרגום לא מופיע.... כאילו הוא לא עובר את השיכבה של הסרט הנ"ל או משהו כזה... נתקלתם בזה? יש פיתרון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה FLASH MX ליצור FLASH ANIMATIONS אבל כמו שאני יודע (יכול להיות שאני טועה) ניתן לעשות שם רק אפקטים של תזוזה ו FADE IN & FADE OUT ודברים כדומה לא אפקטים של מורפינג או כל מיני אפקטים אחרים שניתן למצוא לדוגמא ב PHOTO SHOP ELEMNTS יש אולי תוכנה אחרת שיכולה לעשות אפקטים של FLASH? לא של טקסט אלה גם עם תמונות? עם יש בשמחה אקבל!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המורה שלי למחשבים הביא לי דיסק עם קובץ סיומת nrg שזה Image של nero לפתוח אותו. כשאני מפעיל אותו nero עולה לי ונותן לי את מסך הצריבה שלו, כלומר אוטמוטית הוא צורב אותו ואמור לפתוח. אבל אחרי הצרביה אני רואה שיש לי בדיסק החדש את אותו קובץ כ image של nero עם סיומת nrg. מישהוא יודע איך אני יכול לפתוח אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת calander טובה (לוח שנה) שמאפשרת ליצור תזכורות לאירועים שונים. למישהו יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-