עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by d3vil,

הכיצד? תודה...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה בשם "רישומון" או "חיפושון" משהו כזה השם לא בדיוק זכור לי נראה לי שאלו השמות. תודה!

• 4 תגובות
    • 8k צפיות
  3. Started by e-d-a,

כאשר אני מפעיל את התוכנה יש בעיה הנה תמונה :

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by moris,

היי! איך אני מאתר ע"י התוכנה aida 32 מהם שמותיהם של כרטיסים אלו: 1)מסך 2)רשת 3)קול אם אפשר פירוט להיכן עליי להכנס. תודה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by tovtov,

בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  6. קטע מוזר, כל פעם שמישהו מסויים שולח לי הודעה לאייסיקיו האייסיקיו שלו נכבה, ואם הוא שולח לאחרים זה לא קורה, יש לכם מושג למה ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. כשאני מנשה לשמור תמונות מהאינטרנט אני יכול לשמור אותם רק כקובץ BMP ואין לי אפשרות לשנות שיהיה כל קובץ אחר זה אתחיל רק בכמה שבועות האחרונים ואין לי מוסג מה עשיתי אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. מה יכולה להיות הבעיה והאם עוד מישהו חווה תופעה דומה?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה ממושכת עם תוכנת המסנג'ר- גם ב- Windows Messenger וכן ב- MSN Messenger הבעיה היא שאני לא מצליחה לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי... ניסיתי המון המון פעמים וכל פעם הוא רושם לי את אותה הודעת שגיאה ואני מצטטת: נא נסה שוב לשירות NET Passport. Microsoft לא היתה אפשרות באופן זמני להשלים את בקשתך. נא נסה שוב במועד מאוחר יותר. אני משתמשת במערכת הפעלה Windows XP Home Edition גירסאת ה- Windows Messenger היא 4.7 וגירסאת ה- MSN Messenger היא 6.0 תודה מראש , הדר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by eninyo,

שלום, אני משתמש ב outlookXP. לאחרונה המחשב קרס! הצלחתי בעזרת תוכנת שיחזור לשחזר את קובץ ה-PST שלי (האוגר בתוכו את כל המיילים שלי). גודל הקובץ הוא כ 200 מגה(!!!). כשאני מנסה לשים אותו בoutlook החדש שהתקנתי, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ לא תקין. השתמשתי בscanpst שבא עם הoffice אך ללא הצלחה רבה. הוא הצליח לשחזר רק חלקית. אני עובד עיצות. רציתי שתמליצו לי על כלי או על דרך אפשרית לשחזר את הקובץ ולתקן אותו. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. Started by maorp,

שלום הורדתי קובץ avi , הוא אוטומטית משויך ל real audio player הבעיה היא שיש רק צליל ואין תמונה וישנה הודעה על המסך unable to render video ; DIV3 decompressor not found ניסיתי גם להריץ את הקבצים ב windows media player ועוד נגן קבצי מידי שהורדתי , שכחתי את השם Gdivx משהו כזה בכל מקרה , מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  12. אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את העניין. יוצא לי להוריד לא מעט קטעי וידאו שמשקלם אינו כ"כ קטן, וטרם השקעה בזמן ההורדה אני מעוניין לדעת מה בידיוק אני מוריד. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי על הדיסק הקשיח סרט בפורמט הבא(המקודדים): VIDEO:XviD MPEG-4 Video Decoder AUDIO:MPEG Layer-3 Decoder פורמטים: VIDEO:4cc: XVID AUDIO:WAVE_FORMAT_MPEGLAYER3 (MP3) (0x0055 הסרט הזה מסרב להמחק, בכל פעם שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהקובץ בשימוש! מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. התוכנה הזאת שמאפשרת לשלוח אייקונים בכתב.... אהה ואולי משהו מכיר דבר כזה למסנג'ר? עריכת המודר: שני הת'רדים שלך אוחדו.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. התוכנה PCPBROBE של אסוס מראה לי מעבד 52 מעלות צלסיוס, לוח אם 35 עלות צלסיוס. התוכנה AIDA32 מראה לי מעבד 47 מעלות צלסיוס, לוח אם 33 מעלות צלסיוס, וAUX(מה זה?!?) 24 מעלות צלסיוס. התוכנה SANDRA2003 מראה לי מעבד 48 מעלות צלסיוס, לוח אם 34.4 מעלות צלסיוס, וAUX(שוב מזה?!) 25.4. בביוס אני אבדוק עכשיו ואגיד לכם :-)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by .AloN,

כאשר ה Kazaa lite מופעל ורק מוריד, לא עושה משהו גדול, אז לפעמים אני מרגיש האטה משמעותית במחשב, הפעלתי את ה Windows Task Manger וראיתי שה CPU Usage עומד על 100-90 ! עברתי ללשונית Processes וראיתי שקאזה בלבד מנצל את כל זה. האם זה נורמלי ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Boomer,

יש אפשרות להוסיף לחצנים חדשים ב-Toolbar של האקספלורר או לשנות לינקים לכאלו קיימים? אני צריך את זה כי התקנתי את ה-Messenger החדש אבל ב-Toolbar יש לינק עם Icon רק ל-Messenger הישן. אז איפה זה נמצא (איזה תיקייה או איפה ב-Registry) כדי שאני אוכל לשנות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by edi17,

בוקר טוב לכולם! אז ככה... עד לפני כמה ימים הייתה מותקנת אצלי במחשב תוכנה שדרכה ראיתי את כל הסרטים ששמה RadLight! תוכנה טובה, פשוטה, תומכת בכל הפרמטרים האפשריים לראות סרטים - אך היא תומכת בפרסומות ואף שולחת חומר על כל מה שאני משתמש במחשב שלי! אז מחקתי אותה בצער וביגון עמוק! אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחרי תוכנה טובה כמעט כמו RadLight שתתמוך בכל הפרמטרים - תהיי פשוטה ( לא אכפת לי גם אם מסובכת...) - אבל העיקר שלא תשתיל לי קבצים של ריגול במחשב!!! מחכה לתשובות בקוצר רוח! בתודה אדי!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. התקנתי איסיקיו והוא לא שומר לי הסטוריה... הכפתור מסומן באפור כך שאי אפשר לסמן בו V.... התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עוד אפשר לנסות? מצורפת תמונה...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by Sting,

הורדתי את הסרט ממיול זה השם של הקובץ (שהיה מקובץ) hl2_gameplay_improved_gsi זה השם של הקובץ בתוך הקובץ המקובץ hl2_demo_trailer_full מישהו יודע למה זה לא עובד לי ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by domuzy,

יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by ybe,

אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Asaff,

מישהו יכול להציע לי תוכנות לבדיקה של כל סוגי החומרה שיש במחשב כגון: זכרון, דיסק, כונן דיסקטים, כונן דיסקים וכו'? יש לי תוכנות שבודקות חלק מהדברים אבל אני חושב שאפשר למצוא דברים יותר טובים אז אם יש לכם משהו שלי אין אני אשמח לנסות אותו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  24. קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by slider,

אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה... מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים