עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  2. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by gal_sh1,

אתמול המחשב שלי קרס הווינדואוז מסרב לעלות ניסתי SAFE MODE ואת שאר הירקות ואני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה (WINDOWS XP PRO ) כנראה נמחק איזה קובץ חשוב מתקיית המערכת או איזה וירוס האם יש איזו תוכנה שאפשר לצרוב על דיסק או להכניס לדיסקט שמסוגלת לשחזר את מערכת ההפעלה אפילו רק להפעלה אחת כדי שאוכל להוציא מישם כמה עבודות חשובות ולגבות אותם???.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. היי שוב שלום לכולם יש לי בעיה בשליחת אימיילים ע"י outlook express כאשר אני מנסה לישלוח מופיעה לי הודעת שגיאה 0x800ccc79 ניסיתי לבדוק זאת באתר של מיקרוזיפט אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא בברכה מאיר ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by -yooy-,

שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  6. חברה צריך עזרה דחוף אני מנסה להסיר את PANDA 2007 ולא מצליח גם להתקין אני לא מצליח אני לא מצליח למחוק את הספריה של PANDA ניסתי כמה תוכנות לא מצליח כולל שיחזור מערכת לא ניתתן למחוק - " מה עושים ????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. יש לי את התוכנת צריבה נרו ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרט של מעל ל700 מ"ב עם התוכנה ויש לי דיסקים של 800 מ"ב אבל התוכנה לא מכירה בו מה עושים בבקשה עזרה בתודה מראש...!!!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by oba3k,

אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום כולם.. יש ברשותי מצלמת רשת של לוג'יטק דגם pto 9000 רציתי לשאול אם יש תוכנה שדרכה אוכל להקליט וידאו לפי שעות וכמובן לבחור את איכות הוידאו.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by MegaStorm17,

שלום לכולם עד היום השתמשתי ב kaza lite אבל אחרי שניסיתי להוריד סרטים ומשחקים וקיבלתי דברים לא קשורים אחרי הרבה מזן הורדה החלטתי לנסות emule 4.2 אני חושב הורדתי מהאתר http://www.lionetwork.net/ עכשיו התחלתי להוריד סרטים ומשחקים וכבר כמה שעות זה על מהירות הורדה העלובה 1kb\s מה אני אמור לעשות לעשות את ההורדה יותר מהירה בתוכנה יש המון אפשרויות ואני לא מבין בהן כלום :\ יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. איך פותרים את הבעיה או איך חוזרים ל7

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום לכולם וחג שמח, הזמנתי לא מזמן את הכרטיס מסך שלי כדאי להשלים את המפרט שלי ולהרכיב אותו. הכרטיס יגיע בסביבות ה20.1.06, ברגע שהוא יגיע אני יחבר הכול ירכיב ויתקין מערכת הפעלה XP (חוקית לגמרי) אם יש ספקות. יש לי עכשיו כמה שאלות בשאלה: אחרי התקנת המערכת הפעלה אני יצתרך להתקין דרייברים.. ללוח אם/כרטיס מסך/וציפסטים וכול זה/ בעיקרון אני מקבל עם הלוח אם והכרטיס מסך דרייברים. השאלה עצמה היא: אם עלי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך ועלהם את הדייברים המעודכנים האחרונים מאתר נווידיה? במקרה שלנו זה: ForceWare 81.98 מה אתם אומרים קודם את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שמגיע יחד איתו ואחרי זה את זה עליו? או שלהתקין את ה ForceWare 81.98 ישר וזהו? עכשיו בקשר ללום אם: צריך להתקין משם …

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by תעלולון,

הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה

20. שלום חברה. אני לא יודע לאן בדיוק זה שייך,יש לי בעיה בהצגת תמונות באתר.. במקום להראות לי את התמונה זה מראה לי X ואאין לי מושג מה עושים..

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. רכשתי היום מצלמת רשת מדגם MX5 של TEAC 500K והCD של המחשב שלי אינו עובד לכן איני יכול להתקין את הדריוור. כיצד אני משיג אותו?(נכנסתי לאתר שלהם ואין להם שום איזכור למצלמות רשת).

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. 1. איך עושים איחוי? יש תוכנה מיוחדת לשם כך? האם זה משנה באיזה תוכנה משתמשים? יש תוכנה שתניב איחוי יותר מוצלח מתוכנה אחרת? או שכולם בסה"כ אותו דבר ומבצעות את אותה הפעולה? מה היא התוכנה המוצלחת לעניין? (אפשר בתשלום) 2. למה זה בכלל כדאי ומומלץ לעשות איחוי ? 3. כל כל כמה זמן מומלץ לעשות את האיחוי ? 4. מה הן כל הפעולות שיש לבצע לפני פעולת האיחוי? (הבנתי שיש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לפני, מה היא הפעולה?) 5. האם צריך לעשות איחוי רק למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? או גם למחיצה השניה שעליה אין מערכת הפעלה? 6. מהו בערך הזמן שאמור לקחת האיחוי ? **************************************************** שאלה נוספת בקשר לתוכנה בשם advanced system care יש בה פעולת "איחוי כונן חכם" האם התוכ…

23. יש לי GPS כזה אני לא מוצא לו את הדרייבר שלו אשמח מאוד לקבל אותו תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני לא מחפש את התוכנה שמראה את הסיסמאות מאחורי הכוכביות אני מתכוון יותר לתוכנה שתציג לי כל סיסמא שהוקלדה בדפדפן אשמח אם תעזרו לי תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים