תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר, שפרמטתי לו את המחשב אז לפני שפרמטתי לו את המחשב אז צרבתי לו את מסמכים חשובים של אבא שלו ברוסית. אז פרמטתי והכל טוב ויפה אבל המסמכים לא מופיעים בשפה הרוסית אלה כתוים חסרי משמעות. מה אני יכול לעשות? או שזה כבר אבוד , התקנתי כבר את השפה הרוסית במחשב. יש משהו לעשות בעניין? הנה דוגמה מהמסמכים http://forums.ort.org.il/files/30/1816254/5419080.zip תודה רבה לכם ולהתראות
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כל קובץ AVI שאני מנסה למחוק או לשנות את שמו מתקבלת הודעה שאין אפשרות כי הקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה כל שהיא חשוב לציין כי שום תוכנה שרצה ברקע לפחות לא כזאת שאני יודע עליה וזה קורה גם ב- SAFE MODE אני משתמש windows xp אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, אני לוכד וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית של סוני למחשב בחיבור USB דרך MOVIE MAKER 2 והסרטון יוצא לי הפוך כל הזמן. יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שאלה בנושא אני לא מצליח לקבל קבצים מבחוץ אני מניח שבגלל האלקטל ? איך אפשר לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר תוכנות שאפשר להתחבר איתן לכמה חשבונות איי סי קיו בו זמנית שישאיר לי הודעה דחוףףף אני צריך את זה כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בזמנו היה לי win 98 שבו כל הסרטים עבדו. עשיתי פורמט והתקנתי 98se שבו לא הצלחתי להריץ את הסרטים כמו שצריך. הבעיה: אני מפעיל את הסרט בתוכנות כמו zoom palyer , media palyer 9 , bspalyer ועוד כמה תוכנות. במהלך הסרט יש טיקים כלומר תקיעות בסרט ,זאת אומרת הסרט רץ ואז יש תקיעה רץ ויש תקיעה וכך האלה. הורדתי את התוכנה gspot ושם ראיתי שדווקא יש לי מספר מקודדים לוידוא וגם לקול כך שהכל תקין . דבר נוסף הבעיה קוראת דווקא בקבצים עם סיומת של avi(לא חשוב מה גודל הקובץ) והסרטים עם סיומת של mpg עובדים בסדר גמור. יש לי כמעט את כל המקודדים וחבילות המקודדים כולל פלטרים שונים לקול ולוידיאו כמו:Nimo50Build,Gordian Knot Codec Pack, K-Lite Codec Pack, DivX Bundle 5.0.5, ffdshown DirectShow Decode…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בדיוק איך אני מסיר את ההודעה הזו? וכיצד אני מטפל בבעיה, האנטי וירוס שלי חודש ומעודכן אך לא הסיר את זה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאור כל השאלות בנוגע החמורים והפרדות נראה לי שאני היחיד כאן שמשתמש בOvernet אני פשוט מת על התוכנה ולא איכפת לי לעשות לה קצת פירסומת.
-
איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני מנסה להוריד משהו במוזילה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה.. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! מותקנת אצלי תוכנת winfax v10. השאלה שלי היא כזו: אין לי קו לשיחות יוצאות קיים אצלי ADSL אני מעוניין בעזרת תוכנה זו לקבל פקס האם שייך דבר כזה? לגבי שליחת פקס ללא שיחות יוצאות אני מאמין שזה בלתי-אפשרי אשמח לשמוע שאני טועה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רצינית.. לא סתם.. שיכולה להפוך קובץ של 700 מגה mpg לavi... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה DIAMOND TOOLS כבר מלא זמן, באתרים חוקיים ולא חוקיים (אז לא לירמוז על קזה וכאלו) אולי אפשר לקבל את אתר הבית של התוכנה או לינק להורדת הSHARWARE? בתודה naorai
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-