עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, התקנתי XP על מחשב נייד שבא עם VISTA, הצלחתי להתקין את כל הדריברים והכל עובד כמו שצריך, חוץ מדבר אחד, חסרה לי התוכנה שמנטרת אחרי הבטריה ומזהירה כשהיא מגיעה לרמה נמוכה, ובנוסף לבחור את התצורה (חסכון או ביצועים גבוהים) מישהו יודע או יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. אפשר לדעת דבר כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by somsom9,

בוקר טוב אני מחפש תוכנה נגן צפיה נמאס לי מהמדיה פלייר. אז רציתי שתמליצו לי על הנגן הכי טוב שיש וגם על מקודדים שאפשר להוריד איתו שיפתחו לי כל הסרטים כבר.עם אפשר גם קישור להורדה תודה ויום טובבבב

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  7. יש לי בעיה עם ה Media player שכאשר יש רשימה של סרטים והוא מסיים אחד ועובר לשני, לא רואים תמונה אלא רק שומעים סאונד. כדי לראות תמונה, אני צריך להקליק על הקובץ ורק אז הוא מפעיל אותו כמו שצריך. הורדתי קודק של cole2k חדש הערב, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by inconceivable,

החלטתי לשחזר את ה PC לאימג ששמרתי בעבר בעזרת Ghost 2003 (לא דיסקט). לאחר ה-Restart הראשון הוא עולה עם שגיאה Error loading operating system יש לי שני הארד דיסקים. בכל אחד שני partitions הגיבוי יושב לי על אותו כונן של מערכת ההפעלה ב-partition אחר. אני יכול לעלות דרך ה-CDROM אבל אין לי משם גישה לשום כונן אחר. לדעתי מה שקרה, קשור לזה שהNorton Ghost יצר Partition נוסף כדי לעלות משם את האפליקציה שלו איך פותרים את זה? ??? Pentium 4, XP SP2

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. איך אני יכול להריץ בסרט כתוביות גם בעיברית וגם ברוסית? איך אני יכול להריץ כתוביות ברוסית בלי לשנות את התמיכה של המערכת מעיברית לרוסית?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by Radeon38,

שלום האם יש הבדל מהותי בין גרסאות 2004 ל 2009 מצאתי חברה באינטרנט שמוכנה למכור לי ספר לימוד על התוכנה אבל יש לה רק של גרסת 2004. שווה לרכוש ספר של גרסה ישנה יותר??.ההבדלים מהותיים כל כך??? אני מאד רוצה ללמוד את התוכנה ולא מצאתי שום ספר על הגרסא העכשווית.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. חברים שבת שלום אם מישהו יכול לשלוח לינק להורדת האימיול הכי טוב והכי מהיר תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by davidreznic,

אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by gkman,

התקנתי את magicdisc והגדרתי שלא יטען ב- startup התוכנה עצמה באמת לא עולה אבל הכונן דיסקים הווירטואלי שלה נטען איך אני מעלים אותו???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה ממש מציקה בiTunes, בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו על ידי לחיצה על X, הוא נתקע ואין מה לעשות, חייבים לסגור אותו דרך הProcesses manager, אותו הדבר קורה בכל פעם שאני מנתק את הiPod מהמחשב, הiTunes נתקע ואני חייב לעשות End Process. כבר ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, לא עזר. ממש מעצבן ובכלל כל התוכנה הזאת מעצבנת עם הכבדות הבלתי נסבלת שלה. מה עושים? iPod touch 2G Windows XP Pro SP3 iTunes 8.1

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by slrr,

היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by CraZyStyLe,

אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  22. שלום לכולם אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים. המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן. עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן. ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין. הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה …

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. שלום הכתב פה מאוד קטן איך אפשר להקטין אם אני עושה עם הגלגלת וCTRL זה מגדיל אבל שאני נכנס לאתר אחר זה מתאפס...

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by pompon,

שלום, יש לי ג'ויסטיק משולב ל PS2 ול PC, הבנתי שאם אני רוצה להשתמש בפונקציה של הרטט גם ב PC אני צריך להתקין את הדריברים של הג'וסטיק... אז דיסק אין.. כנראה כי זה סתם חיקוי זול, בכל אופן על הג'ויסטיק כתוב NARUTO ויש ציור על הידית בצד שמאל של הדמות המצויירת הזאת... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לרטט לעבוד/להוריד דריברים לדבר ההזוי הזה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.