תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים 6881 בTCP וגם בUDP ועדיין יש לי תבעיה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בתפעול התוכנה NavN'Go. האם יש אפשרות לנהל רשימת מועדפים של כתובות? איך עושים את זה? איך אפשר לשנות את הקול מקול גברי לקול נשי ובחזרה? מה ההבדל בין "סע-דרך" ל"סע ליעד"? איזה דברים חשובים נוספים אני צריך לדעת בנוגע לתוכנה לצורך ניווט פשוט? איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט בעברית לגבי שימוש בתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Hi i need a link to 3dmax not the full version ademo or some think like that.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
this one is realy chalenging..... a free software for manging hotels... anyone knows? ido
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני לא סובל שאני מקבל כל מיני פירסומות אפילו בסוף האינטרנט שמאלה מופיעה תמיד איזו פירסומת מאתר ישראלי שהייתי בו לפני הרבה זמן ובכלל, אני יודע שכל חברות הפירסום האלה שולחות לך למחשב COOKIE שעוקב אחרי הגלישה שלך ותוקע לך לינקים לפירסומת בכל חור וגם POP UPS, איך אני חוסם כל אפשרות לCOOKIES האלה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
allways when i use my pc one window came out its Messenger service it writes go to www.msreg.com to repair now for free download allways i dont know what to do :-\
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I edited my parents' vacation video with premiere elements, all fine and well. now, I'm trying to encode it to divx/xvid so it could be read by the DVD player (which supports divx/xvid). xvid didn't want to work, other than 1 pass, which looked like shit, so I use xvid, however even 3rd pass still looked all blocky and with artifacts (compression errors). the video is pal standard and I de-interlaced it and kept standard res, with 1500kbps, and non the less it still looks like it was taken by a cellphone. the video is a shaky but still... 1500kbps... what am I doing wrong?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Thanks alot ! Try to give couple types so i can choose.. and detail the cons and pros. Thnx again !
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Need: Norton SystemWorks 2005 FULL+ serials דחוף ביותר !!!! בבקשה!!! אני חייב ! תודה ענקית מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל מה שאני מנסה לצרוב אני מקבל את השגיאה הזאת מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-