תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מגן עדיף לי בכך שאתם תגידו לי במה אתם משתמשים..... ;D ואם שחכתי משהו תזכירו לי ואני ישים! (ולא מצאתי כלום בחיפוש)
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ערב טוב הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי ) הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה. במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ... איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם . ניסיתי לחבר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לראות דברים שמצריכים פלאש וזה מחייב להתקין את זה על המחשב. יש אפשרות להתקין פלאש עם DOK בגרסה פוטאבל או בדפדפן פורטאבל? אולי יש לכם פתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כבר בפוטו למעלה משנה. הקרדיט שיש על החתימות [NIV.O] זה השם המלא שלי,אז אל תגידו גנבתה וכל השטויות האלה,פרסמתי את החתימות במלא פורומים אז יש סיכוי שראיתם אותן איפה שהוא. הנה החתימות : החתימה הראשונה שלי- והנה שאר החתימות- לוגו שהכנתי לעצמי-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Motion Typography או Kinetic Typography זהו ז'אנר אומנותי מוכר למדי בענף התקשורת החזותית וה motion graphics, שתפקידו לשלב אנימציה עם טקסט כדי ליצור או להעביר לצופה רעיון או רגש מסויים. (לרוב תמצאו בפרסומות, תשדירי שירות, פתיחים, כתוביות וטריילרים) לטכניקה הזו קיימת וריאציה מעניינת שצוברת פופולאריות ברחבי האינטרנט. וריאציה זו מבוססת על פס קול לקוח מסצינה מוכרת כלשהי מהקולנוע/הטלויזיה, או מבוססת על רצועה מוסיקלית כלשהי עם lyrics, כשהיא מעבירה את אותה הסצינה/שיר ע"י טקסט מונפש בשימוש אותו פס הקול ובשילוב אלמנטים נוספים של motion graphics כדי ליצור אנימציה מעניינת יותר. כמה דוגמאות מאוד מעניינות: "האביר האפל" - סצינת העיפרון הנעלם: "מועדון קרב" - סצינת הכוויה הכימית …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
לא יודע מה קרה, אבל בימים האחרונים כשהיוטורנט פתוח, אני לא מצליח להיכנס לאף אתר. גם אחרי שאני סוגר את היוטורנט, כאילו לוקח למערכת כמה דקות לאפס את עצמה ורק אז אפשר לגלוש. לא שיניתי את מהירות העלה, ולא נגעתי בהגדרות. סרקתי וירוסים וספייוור, וזה לא מצא משהו מיוחד.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אפרט. כולם כנראה מכירים את הגרסאות הלא חוקיות של Office Blue Edition (ולא נדון עליהן פה, זה לא חוקי כאמור). אני מחפש משהו בסגנון רק מקורי. יש לי דיסק של אופיס מקורי שרכשתי, השאלה היא האם יש תוכנה כלשהי שאיתה אני יכול ליצור מעין אוטומציה של ההתקנה כשכל מה שאצטרך אחרי ש"אשמור" את האוטומציה הזו - כל מה שאצטרך לעשות זה ללחוץ על Next פעם אחת נניח. אפשרי/קיים? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אתמול העברתי 2 הארדיסקים (אחד 12 ג'יגה מפוצץ תוכנות שאספתי במשך שנים! ואחד 6 ג'יגה עם קצת חומר) למחשב עם Win98 וכדי שהוא יזהה את ההארדיסקים נאלצתי להמירם מ-NTFS ל-FAT32 , עשיתי את זה בעזרת Partition Magic 8 ועכשיו מה שקרה זה שכל הקבצים הלכו! נהרסו! כלהקבצים עברו ל-8 תווים! מה שדפק מלא קבצים ואת הסיומות שלהם! כל ההתקנות, הכל!!! יש דרך לחזור אחורה? אני מאמין שחזרה ל-NTFS עכשיו לא תעזור פה והקבצים ישארו על 8 תווים, מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את השמות המקוריים??? עריכת המודר: הסרתי קצת סימני קריאה ושאלה. אמנם האסון גדול, אבל צריך לשמור על האסתטיקה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:2gunsfiring_v1: יש לי בעיה כשאני מנגן סרט במדיה פלאייר ומנסה לקחת screen shot אז כשאני מדביק את זה ב paint brush כל מה שאני מקבל זה את הכל חוץ מה איזור של הסרט. למרות שבמדיה פלאייר אני יכול לראות את הסרט. OS: Win XP :hideing_behind_computer: :lsvader:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-