עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. אני כבר מה זה מיואש...בחיי אני במיתקפה בילתי אפשרית לא מצליח להתקין את הקספארסקי = רק אנטי ספאם ולא רוצה להחליף את הNOD32 הקלאוד מארק מצויינת לי >>> מתקין את הטרייל מנסה להעביר פרטי כרטיס אשראי וכל הזמן זה כותב לי שישנה שגיאה ותאמינו לי שזו לא בעיה בכרטיס כבר לא יודע מה לעשות (והפתרון של גוגל לא בא בחשבון מבחינתי > כי אני צריך ליראות מה הפך לספאם) למישהו ישנו רעיון?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by shahar07,

ראיתי שיש ב"הורדות" דרייברים למינהם, אני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלי NVIDIA GEFORCE 7900 GS יש לי חלונות של ויסטה ביזנס 32, לא ידעתי לבחור איזה דרייבר להוריד

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by omri_ro,

שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. ואם לא, אז ממליצה מה להוריד, או אפילו נותנת לינקים... ניסיתי אחד כזה, אבל הוא דורש הרשמה של 30$ לחודש.... מישהו מכיר? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שבת שלום לכולם, אם אני משתמש ב 2 תוכנות שונות לניקוי ותיקון הרג'יסטרי (לא בו-זמנית) זה יכול לגרור בעיות ? או שזה בסדר גמור ? התוכנות הן : Registry Mechanic RegVac אני מריץ סריקה עם אחת,ואז עם השנייה....האם זה בסדר או שעלול לגרום לתקלה\בעיה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by slrr,

אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by IlanF,

האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. שלום, רכשתי דיסק(DVD) מקורי של Microsoft Office. ואני רוצה לגבות אותו. אני לא מצליח לצרוב אותו כנראה בגלל ההגנה.... איך אעשה זאת? יש תוכנה חזקה שיודעת לעקוף את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאתחילה אתמול ברגע שאני פותח נגיד רוצה לכתוב מיכתב חדש רושם נותן ENTER יורד שורה מופיע לי הודעת שגיע WINWORD.EXE מישהו נתכל בזה יודע מה הפתרון

16. Started by Shadowman,

ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by RobiNooB,

כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

20. Started by avihneo,

קודקים לפורמט AVI ... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by DarkX,

אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by iakovl,

מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  23. תודה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by LiranT,

צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.