עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by eladbu,

תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

6. Started by DarkX,

אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by xgamer,

שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by iakovl,

מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. לילה טוב, לאחרונה קניתי מחשב חדש משום מה בימים האחרונים יש לי כל הזמן מסך כחול מערכת הפעלה VISTA אם זה משנה הנה מה שמופיע לי Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 873215B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120207-02.dmp C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WER-52915-0.sysdata.xml C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WERE4E1.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. ומאיזה סוגי קבצים צריך הכי לחשוש ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by asinnn,

יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by lordgod,

יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by ex_,

היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. יש שירים שאני מוריד ואי אפשר לשמוע אותם, כשהווינאמפ מתחיל להשמיע רואים שהשיר הוא 18:00 דקות או משהו כזה למרות שהקובץ בגודל נורמלי של 3 אן 4 מגה. מישהו נתקל בזה ואולי יודע יודע איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by blackbimer,

טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by sos,

שלום! אני ממש חייב את העזרה שלכם! כתבתי עבודה כלשהי ב-word ובטעות נסגר לי הקובץ מבלי ששמרתי....רציתי לדעת אם יש דרך...כל דרך שאני אוכל לשחזר את הקובץ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by tsuriel,

אין לי אפשרות לשמוע במחשב דרך הרמקולים, זה התחיל ממש באופן פתאומי כשנגעתי ב-Blaze Media Pro כנראה זה קשור, הבעיה היא במחשב עצמו כי כבר ראיתי שרמקולים טובים אחרי בדיקה עם MP3 , בכל אופן מה אני צריך לעשות? צריך לפרמט את המחשב? ניסיתי כמעט הכל . תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  23. DivX Play היא רק תוכנת נגן או שיש בה גם מקודדים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by galCool,

שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים