עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by IMT,

מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by assaf990,

כשאני מחפש משהו באמיול אז הוא נותן לי תוצאות חיפוש לפי החיפוש האחרון שחיפשתי ולא זה שכעת אני נותן לו. עשיתי "נקה" + "הסר הכל" לא עוזר יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה premiere pro 7, אני רוצה לכתוב מילים ברקע בתוך הסרט. אני נסיתי בתפריט שנקרא Title, אבל אני לא יכול לבחור font. כי שם בתפריט בתוך Title כולם בצבע אפור שקוף. לא יכול לבחור שם. איך אני מצליח לפתוח שיהיה אופציה לבחור פונטים מילים Font בתוך התפריט title. אולי אני טועה במקום שלא נכון לעשות עריכה מילים. תעזרו לי בבקשה איך עושים? ובנוסף איך עושים להוסיף בסרט מוסיקה בתקליטור שיש לי, ולהכניס בו בתוך הסרט מוסיקה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ליפתור את הבעיה שלי. בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Carlito,

יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by ROEY--1,

שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....

10. Started by giliboy,

יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  12. איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by .Barak,

שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by kokos1,

הורדתי מדריך וידיאו בשביל להתקין משהו ושאני פותח את הוידיאו אז רואים הפוך ושאני פותח אני פתחתי את זה במדיה פליר

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. אוקיי אז אם הדרייברים של NV אני לא מיסתדר פשוט חרא של דבר אני מחפש משהו פשוט שאני יכול לחבר מS VIDEO לCRT ושתיהיה לי אפשרות ליקופץ בינהם מבלי להפעיל את המחשב מחדש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by emailaya,

היי אחרי לא מעט זמן ולא מעט בעיות צפויות וגם לא מעט מהפכות, שוחררה גירסה 3.5.0 של תוכנת הדואר החינמית, emailaya: רשימת השינויים: * תמיכה בתיקיות IMAP ולא רק בתיקיית מכתבים נכנסים * העתקת מכתבים/הוספה/מחיקת תיקיות IMAP * תפריט כלים אורגן מחדש * מראה ויזואלי למכתבים שעומדים למחיקה * אם הוגדר גודל תיבה הוא יראה בסטטוס בבחירת החשבון * תיקיות מכתבים כוללות תיקיות מרוחקות/תיקיות תוכנה/תיקיות מקומיות/תיקיות דינמיות * הגדרות פרוקסי נגישות מחלון הגדרת חשבון * העברה מהירה כוללת גם את רשימת אנשי הקשר * אפשרות לשליחת מכתב לאחד מנמעני המכתב בצפייה * ספק אימייל יוגדר אוטומטית על פי כתובת המייל * נוספה אפשרות יוניקוד לשמות נספחים * נוסף כפתור "היום" לחלון לוח שנה * גופן וגודל לצפיה מקדי…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. ?????

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by redboomer,

כל פעם שהאימיול שלי עובד, אחרי כרבע שעה המחשב נתקע ומופיע מסך כחול שרשום בו על איזושהי שגיאה. אם למישהו זה קרה ויודע איך מטפלים בבעיה אני אשמח לקבל תשובות.. תודה

דיונים חדשים בפורומים