תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים באותה רשת ואני מעונין לצפות בהם דרך אחד המחשבים, אני לא מחפש תוכנה שתשלוט בהם אני מחפש תוכנה שרק תאפשר לי לראות מה עושה האדם שעובד על המחשב. אם יש תוכנה שמאפשרת את זה וגם אפשרות שהם לא יוכלו לדעת שאני צופה בהם זה מצוין. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש במסנג'ר אפשרות שכשאתה לוחץ על צריוף מסוים של מקשים (לא ביחד אלא אחד אחרי השני כרגיל) פתאום יש איזה סמיילי או תמונה שמחליפה את הכתב. השאלה שלי היא איך עושים את זה? אני יכול לקחת סתם תמונה שיש לי על המחשב ואז לכוון את זה כך שבמסנ יהיה לי אותה עם צירוף מקשים מסוים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי גם שאלה בנושא לפעמים אני מוריד קבצים שמקובצים בSELF משהו בWINRAR או נZIP אבל זה כזה כיווץ מיוחד איך עושים כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה לעלות את הדפדפן avant אני מקבל את השגיאה הבאה : The Exception unknown software exception (0x0eedfade) occured in the application at location 0x7c81eb33 Exeption EOlexception in module avant.exe at 00134275 יש לי מישהו מושג מה זאת השגיאה הזאת ואיך פותרים אותה ? כמו כן כל הדפדפנים האחרים עובדים לי , כגון : אינטרנט אקספלורר , אופרה וכדומה ... אני כבר שנה שלמה משתמש באוונט עם אותו מחשב ואותו מערכת הפעלה windows xp (כולל sp2 בחצי שנה האחרונה) והדפדפן עלה ופעל טוב מאוד. השגיאה הזאת מהיום . עשיתי uninstall וinstall כבר פעמיים מחקתי את האוונט מכל זכר ברג'יסטרי , הרצתי בדיקת וירוסים בקספרסקי ומהאינטרנט , הרצתי adware וmicrosoft anti spam לניקוי רוגלות . למרות הכל…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיסקים ענקית של memorex- CDR, כשאני מנסה לצרוב עם הנרו, הוא מזהה דיסק "blank cd recordable" אבל הוא רושם- capacity in use- 0 וגם available capacity-0. הדיסקים האלו עובדים בצריבה של ה WIN וגם בתוכנות אחרות. אני רגיל לנרו ולא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. למישהו יש רעיונות? אני משתמש בנרו 7.2.0.3 עם צורב nec3540A עם firmware מעודכן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אני מעונין לדאוג שהאימיול שלי יפעיל את עצמו כל יום בשעה 7 בערב (19:00) אני צריך להוריד תוכנה? אם כן איזה? אם לא מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני מעיף אותו וגורם לו לא לפעול כאשר ווינדוס עולה או בכלל ! אני מעוניין להפעיל פעם בחודש לבדיקה כללית....שלא יישב לי עכשיו על הזכרון איזה סרביסים אני מבטל ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים של 320 גיגה ורק הראשון משומש וכולל 200 גיגה אז רציתי שהשני תמיד יעשה גיבוי לראשון אז יש תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק(DVD) מקורי של Microsoft Office. ואני רוצה לגבות אותו. אני לא מצליח לצרוב אותו כנראה בגלל ההגנה.... איך אעשה זאת? יש תוכנה חזקה שיודעת לעקוף את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתכוון גם לכל ההרחבות שהתקנתי ולכל ההגדרות,תצוגה,פשוט הכל בכדי שאם אני מפרמט את המחשב אני רק מייבא את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-