עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי לראות ב FAQ באתר שלהם ...יש דרך לשים ב "Xfire.ini" את השורה : PingInterval=180 - לא עזר מישהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by Snufkin,

אז אם למישהו יש אני אשמח......

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  4. לפני כמה ימים גיליתי שאין לי דפדפן ואני לא יכול להכנס/לפתוח שום אתר. כל ניסיונותי לא עזרו למרות שמחקתי את הדפדפן שהיה וניסיתי להתקין אקספלורר 7 מחדש זה לא עזר .ההתקנה לא עבדה. לאחרונה התקנתי פיירפוקס - אך אני לא אוהב לעבוד איתו בבקשה תנחו אותי איך לשחזר/להתקין חזרה את הדפדפן שנעלם. טרם קיבלתי פתרון לבעיית פנקס הכתובות שנעלם מoutlook express תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. יש שירים שאני מוריד ואי אפשר לשמוע אותם, כשהווינאמפ מתחיל להשמיע רואים שהשיר הוא 18:00 דקות או משהו כזה למרות שהקובץ בגודל נורמלי של 3 אן 4 מגה. מישהו נתקל בזה ואולי יודע יודע איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 9.5.2 עם שלושה כוננים וירטואלים - התקנתי את אלכוהל 9.5.3 ללא הסרה של הקודם וכעת אני תקוע עם שלושה כוננים שאין לי שליטה עליהם כיוון שהם לא מופעים בגירסא החדשה. הבעיה היא שאני לא יכול להסיר אותם כיוון שהם מופיעים שוב פעם לאחר הסרה של ממנהל ההתקנים ! מה לעשות? תודה !!!!!!!!!!1111

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by KoM,

הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by dror_gh,

אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

איך אני מעיף את החרא הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by itays,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת mov, אני מעוניין לגזור את הסאונד שבקובץ ולהמירו לmp3. אפשרי? אם כן עם איזה תוכנה עושים זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by rollita,

קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by spinchicken,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by shaithebest,

לא יודע מה קרה בטעות מחקתי את האייקון בשולחן העבודה של my computer עכשיו אני לא מוצא בשום מקום את 4 ההראדיסקים שלי ו-4 צורבים ,מצלמה ומדפסת [לשום דבר אין לי גישה איפה זה האייקון הזה? יש לי ווינדוס אקס פי בא לי למות אין לי גישה לשום חומרה איפה זה יכול להיות? איך אני משחזר את זה חזרה לדסקטופ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  16. אני חושב שיש כבר גירסה 4.8 תודה מראש

17. Started by M.G.,

פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! אני מחפש תוכנת הקלטת שאני יכול להקליט ובזמן ההקלטה גם לדבר דרך המיקרופון. אבל שיצלם לי את כל המסך של המחשב שאני מקליט. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. Started by CashMAn,

אני צריךך תוכנת קריוקי מישהו יודע איך משיגים ת'דבר הזה ..?!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. כאשר אני מנסה להתקין את הקובץ player.xpi שהוא active x plugin אני מקבל את ההודעה הזו: instalation of npmozax.dll faild error code 202 מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by שרף,

שלום, האם יש תוכנה(חינמית) שאפשר להקליט בעזרתה קטע ווידאו (מתוך podcasts) מ iTunes ? ניסיתי בעזרת Real play שבה אפשר להקליט מ youtube , אך ללא הצלחה...אשמח ואודה לעזרה? איתי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by matan101010,

אני צריך תוכנות לעשות עריכת וידאו(למחוק קטעים ולהוסיך קטעים), ותשנה את הפס הקול, ותכווץ את הסרט לפחות גודל ותשמר האיכות,ולפצל את הסרט לכמה חלקים. תודה מראש מתן.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by Crash5,

לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by abnatan,

ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים