עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי, דגם הטלויזיה סמסונג ES660 אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו' הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280 כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280) האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך? אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית? (את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזר…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by emperor,

שלום אני מכין מצגת ליום הולדת של אחותי, את המצגת אני מכין מתמונות בלבד ללא וידאו (בכוונה לא בפאוור פוינט כי אני רוצה להציג את הכל כסרט עם מעברים נחמדים), הבעיה היא שרוב התמונות קטנות מידיי לגודל המסך ומתקבל רקע שחור שדי מפריע, אני מעוניין לדעת האם ניתן לשנות את הרקע השחור שנוצר, בצבע אחר או לבצע טריק כלשהו שישנה אותו ? תודה.

3. Started by ירח אפל,

יש לי מערכת הפעלה לינוקס שעובדת על VMWARE כרגע יש הקצאת שטח דיסק של 50 ג'יגה ואני צריך להגדיל את שטח המחיצה. יש איזו דרך לעשות את זה בלי ליצור VM חדש? תודה מראש לעוזרים

4. יש כאן תפריט בצבעים ירוקים: http://javascriptkit.com/script/script2/verticalmenu.shtml אני מעוניין להפוך אותך לצבעים סגולים בהירים. איך אני עושה את זה בצורה "מקצועית " ויפה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by M.G.,

מישהו המליץ לי פעם לשנות את ההגדרות בקובץ ה-boot.ini של windows. בתוך הקובץ ישנה בבגדרה: noexecute=optin. המליצו לי לשנות את זה ל: noexecute=alwaysoff. רציתי לשאול האם מישהו בכלל שמע על השינוי הזה, ואם כן, אז מה הוא עושה? (אם אפשר להסביר בעברית פשוטה... ). דבר שני רציתי לדעת אילו "תופעות לוואי" יש לשינוי האופציה הזו או לשינוי הקובץ boot.ini בכלל, והאם זה איכשהו קשור להאצת מהירות ההורדות בביטורנט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, יש לי מספר תיבות דואר שהוספתי באאוטלוק 2003 על מנת לשתף יומנים (תחת שרת Exchange 2003) אחרי שהוספתי את היומנים איני יכולה לשנות את שמם כדי שיהיה נוח לראות בתצוגה את שם האדם שלו שייך היומן. אני לוחצת על לוח שנה בלחצן הימני ואופציית שינוי שם של לוח שנה לא זמינה לי. שאלתי היא האם ניתן לפתור את זה? זה מאוד חשוב לעבודה שאני מציגה כמה יומנים יחד כדי לראות פגישות כתוב לי למעלה בשורה העליונה של כל יומן רק לוח שנה ואני רוצה לשנות שיהיה רשום לכל אחד את השם הפרטי למשל. איך ניתן לשנות זאת ? אשמח מאוד אם תעזרו לי בברכה,

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

בעבודה שאני עובד בה אני מקבל לדוגמא 500 קבצים שהשם של כל הקבצים מתחיל במילה מסוימת ואחריו יש מספר לדוגמא: אביב 1 אביב 2 אביב 3... ככה איזה 500 קבצים ואני בטוח שהם לא משנים בעצמם אחד אחד כל קובץ... איך הם עושים את זה? יש איזו פקודה אוטומטית שמתבצעת דרך צירוף של כמה מקשים? או שזו איזו תוכנה אוטומטית? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Meir787,

האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LRa,

יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלחו לי אתמול קובץ גיבוי דיי חשוב, אבל הטיפש שעשה את הגיבוי לא השתמש נכון בRAR ועכשיו אי אפשר לפרוס את הקובץ. הבעיה שהקבצים עצמם, עם שמות לא טובים, גם ארוכים מידי וגם עם כל מיני תווים מיוחדים. הארכיב נראה ככה: ספריה א' ספריה ב' שם קובץ + שם ספריה ב' + שם ספריה א' איך אני משנה את השמות של הקבצים? אני עובד עם Winrar, ניסיתי בווינזיפ וזה לא הראה בכלל את הקבצים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maxwell10,

התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tamar,

שלום. התקנתי WINRAR ומשום מה הוא החליט להתקין את עצמו בשפה זרה (איטלקית או ספרדית - "פתח כאן" רשום לי כ "EXTRAURE ACI"). יש למישהו מושג איך משנים שפה בלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  15. היי. לא מזמן עברתי לדפדפן הזה וניתן לומר שאני דיי מרוצה. שלשום עידכנתי בדפדפן את השפה העברית רק בשביל לבדוק איך זה נראה, אבל עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את הדפדפן לשפה האנגלית. כיצד משנים את השפה בחזרה לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by moris,

היי! התקנתי "פוטושופ" CS גרסא 8 ובהתקנה סימנתי לו בשפות "עברית" אך בסוף ההתקנה נפתח הסרגל באנגלית כיצד אני משנה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by raiman1,

יש לי office 2010 באנגלית. אפשר איכשהו לשנות את זה לעבירית?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kalda01,

קניתי דרך ארגון המורים גירסה של אפיס 2010 בעברית. אני מנסה להבין איך ניתן לשנות את שפת הממשק לאנגלית. האם זה דורש רכישת ערכת שפה לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by kinduv,

שלום, יש לי דיסק קשיח ובו המון המון קבצים! שאני עושה מאפיינים על הקובץ הוא כותב לי את תאריך השינוי האחרון או תאריך פתיחה אני רוצה לשנות את כל התאריכים לשנים אחורה! אז שיניתי את התאריך ב windows ל2005 ואז כל קובצ שאני עושה שינוי שם או פתיחה אז זה משנה אותו, אבל יש לי 100,000 קבצים אז זה לא הגיוני שאני יצליח! יש לכם עצה איך אני משנה את התאריכים? האם יש תוכנה או קומבינה אחרת לשנות את תאריך פתיחתו האחרונה של הקובץ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by factor,

איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by oren101,

שלום הורדתי קובץ של כמה שירים בMP3 יש תמונה של האתר בקבצים (תמונה לא צנועה) כאשר אני מפעיל את הקובץ באחד הנגנים או בפלאפון התמונה מופיעה איך אני מוחק את התמונה מהקובץ או משנה אותה בתודה אורן

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. היי, אני מנסה להוסיף תמונת רקע בוורד ועושה זאת על ידי הוספת תמונה בבחירה של צבע רקע של המסמך. כאשר אני בוחר תמונה שבגודל A4, כאשר המסמך בתצוגה של 100% זה נראה שהכל בסדר והתמונה בדיוק היכן שצריכה להיות, אך כאשר תצוגת המסמך משתנה התמונת רקע "מתחרבשת" ואו שהיא גדולה מדי ויוצאת מהגבולות או שפתאום מס' תמונות נכנסות במסמך אחד תצוגת 150%: תצוגה 100%

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים