עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Started by Some Thing...,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שבודקת בעיות בהארד דיסק ומתקנת אותם קיימת כזאת תוכנה ?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by snsn_1,

איפה ניתן למצוא פונטים נוספים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by drBozo,

כנראה שבהגדרות צריבה מוגדר אצלך לצרוב לדיסק הקשיח במקום לצורב. אם יש לך Nero 6 אז ב-Toolbar למעלה יש חלון שבו אפשר לבחור לאן לצרוב. תפתח אותו ותסמן את הצורב שלך. אם הצורב שלך לא מופיע שם כנראה שה-Nero לא מזהה אותו. (אם זה Nero 5.x אז בשביל לבחור את הצורב צריך להיכנס לאחד התפריטים ולבחור שם Select CD-Writer או משהו כזה).

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by lipa,

אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by rino,

אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by Bug2000,

הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ . יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\. נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה . נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון . תודה מראש .

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by oren_vegas,

לא מצליח לצרוב צריבה של 900mega יש לי צורב חדש של LG 52*24*52 ותוכנת צריבה של NERO 6.0.0.11 ו-CDR של 100 דקות.. 900 מגה.. מישהו יכול לעזור לי בנושא? אגב ניסיתי לצרוב סרט VCD ודאגתי שלא יעבור את ה 100 דקות..

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by moty1,

אני זקוק בדחיפות לתוכנה frontpage שבעזרתה בונים אתרים, כדי להגיש עבודה. רק הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותה או להוריד מהאינטרנט. אם משהו יודע מאיפה מורידים. אני אשמח לדעת. וד"א הצלחתי להוריד frontpage express רק שאני לא יודע איך משתמשים בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה ממש דחוף!!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by moty1,

כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!

16. Started by asilic,

איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by SixKiller,

שלום חברה... אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MDK,

יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום לכולם.. לא ממש ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אז שמתי את זה כאן...אם לא מתאים אז תעבירו... לפני יומיים בדיוק לפני שאני בא לראות סרט מהמחשב... פתאום האנטי וירוס קופץ ומציג לי הודעה שיש לי וירוס. העניין המוזר הוא שאני לא בדיוק יודע איך הוירוס (שאגב מלא בקבצים) נכנס לי למחשב! (כנראה דרך התולעת msblast) הקובץ עצמו של הוירוס נמחק אוטומטית (איזה מזל שיש אנטי וירוס..) הוירוס נראה כאילו שהוא מורכב מקבצים שאמרוים לתת למישהו שליטה על המחשב שלי וקבצים שאמורים לשנות קבצים קריטיים של מערכת ההפעלה. אין סיכוי שהוירוס נכנס למחשב דרך תוכנת שיתוף קבצים או דרך אתר אינטרנט כלשהוא! תסתכלו על התמונה הבאה, תראו כמה קבצים יש לוירוס הזה. יש לציין שהתיקייה הזאת נסתרת כמו רוב הקבצים שיש בה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by e.t,

לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by D-Bang,

האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by stalbetman,

שלום רב, אני התקנתי גירסא של windows media player 9.0 בעיברית, ומשום מה הסרטים שאני רואה הם רק בשחור לבן כשאני יודע שהם אמורים להיות בצבע, ואני התקנתי מקודדים כל מיני ושום דבר לא עזר. יש לכם אולי פתרון בשבילי? אולי אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד גירסא חדשה של windows media player 9 בעיברית... או שיש משהו אחר להוריד שיפתור את הבעיה.... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by אלמוני,

למי שיש התקנה של התוכנה relplayer בבקשה שישלח לי את זה! אני לא מצליח להוריד מהאתר של התוכנה ומאתרים אחרים..... אבל כל האתרים האחרים מביאים לך לינקים לאתר של התוכנה וזה לא עוזר לי בכלום

דיונים חדשים בפורומים