תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי את התוכנה של Rosetta stone ללימוד איטלקית. (שדרך אגב היא מעולה!!) מי שאוהב ללמוד שפות זאת התוכנה בשבילו!!! אני רוצה לגבות את הפרופיל שלי בתוכנה כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה להתחיל את הכל מההתחלה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה נמצאים הקבצים של הפרופיל או היוזר שלי? אודה למי שיעזור! מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש שאלה אצלי במחשב כשה מתבצעת ההורדה מהתוכנה הנל ברקע תמיד רץ ה INDEXER וכל פעם שהקובץ משתנה קצת הוא ממשיך כאולי בלי הפסקה זה בסדר כאילו ? או זה מכביד על ההרדדיסק? ויש פעלה אולי שהוא עושה זאת רק כשה הקובץ שלם ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של איך נראה הסרט בניגון עם VLC. ניסיתי גם להתקין מקודדים של CCCP ולנגן עם תוכנות אחרות, וזה עדיין נראה ככה. יש לציין כי חלק מהסרטים עובדים טוב. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
משום מה אופציית בדיקת השגיאות באנגלית בעת כתיבה בדפדפן לא עובדת אצלי. יש לי FF מעודכן, שמתי V באופציה הנכונה בהגדרות הדפדפן ואפילו ניסיתי לאתחל את זה ישירות מהגדרות הפנימיות של הדפדפן כך: http://www.simplehelp.net/2007/09/13/how-to-enable-spell-check-in-firefox-text-forms/ אך למרות הכל האופציה לא מתפקדת. יש למשיהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום... התקנתי היום את התוכנה....ופשוט מוריד לי רגיל מהמחשב...לא מוריד לי קבצים דרך התוכנה.. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מדפיס בעברית "אני רוצה לישון" הוא רושם "לישון רוצה אני" כלומר הוא הופך את המילים (כל פעם שאני מקליד רווח הוא חוזר לתחילת השורה) ראיתי הודעה דומה בפורום כלשהו בקשר לתוכנה acrobat pdf אין לי את התוכנה הזאת. אך בכל זאת הורדתי את adobe reader. וזה לא עזר... תודה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חיפשתי בסטיקי אך לא מצאתי תשובה אני רוצה להיות בטוח מה צריך לעשות: 1)מסירים דרייבר ישן דרך לוח הבקרה 2)עושים ריסטרט 3)עוברים למצב בטוח 4)מפעילים DRIVER SWEEPER 5)עושים ANALIZE 6)ואז לוחצים SCAN 7)חוזרים למצב רגיל 8)מתקינים דרייבר חדש של ATI השלבים שציינתי נכונים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי, אני רואה בכל מיני מקומות, שולחן עבודה ועליו לוח שנה קטן, חצי שקוף. כזה שמראה את החודש הנוכחי וגם ניתן לסמן פגישות ומטלות למשל, כמו באאוט-לוק. מישהו מכיר תוכנה כזו, שתהיה פשוטה ויציבה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
היי חברים מצאתי שומר מסך די קטן של הלוגו של ROG שאני מאוד אוהב.. כמו שניתן לשים לב הלוגו הוא באמצע , ולמעלה הרקע בהיר וככל שיורדים יותר למטה הוא הולך ומתכהה עשיתי את זה בצייר (רק הוספתי לו עוד רקע שיהיה רזולוציה גבוהה ולא מטושטש) כי אני לא מבין בפוטושופ ואין לי אותה ביכלל במחשב.. בכל מקרה בקשתי היא כך : מישהו יכול לעשות רקע שיהיה כחול פחות או יותר כהה מאחורה משהו עדין אולי , ובאמצע הסמל של ROG או איזה רקע בצבע אחר עם הלוגו הזה.. (כל מה שתחשבו שישתלב יפה) אשמח לעיצובים שלכם מאחר ואני ממש צריך רקע לשלוחן העבודה אני מצרף תמונה של הלוגו והרקע כרגע , כל מי שיכל לעשות אותו יפה יותר מוזמן לעשות רב תודות לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תודה מראש אני מסתבך עם האתרים באנגלית
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא תוכנה\אתר המאפשר להירשם לתכני RSS והוא אוטומטית פותח את הקישור. הסבר: רוב כותרות הRSS הן 2 משפטים וקישור לכתבה המלאה, אני מעוניין לקבל כבר את כל תוכן הדף (שמופיע בקישור) בRSS. המטרה היא להוריד את כל התוכן למחשב כף היד שלי כשאני בבית כך שאוכל לקרוא את החומר בזמן שאני בדרך (ללא חיבור אינטרנט). אני יודע שזוהי דרך מאוד בזבזנית, אבל זה יכול לחסוך לי הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-