עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shemiraz,

היי שאני מפעיל את התוכנה הזו בזמן העבודה שלה היא מנצלת רק 25 אחוז מהמעבד,יש דרך לגרום לה לנצל 100% ? וככה היא תעבוד יותר מהר אולי משהו בהגדרות שלה חיפשתי ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by artyom,

עד עכשיו השתמשתי בשועל ואתמול עברתי לOPERA, הדפדפן טוב אבל ישנה בעיה אחת, בשועל ישנה אפשרות חסימת תמונות בכל אתר (שהתמונות מURL מסוים לא יוצגו), בOPERA לא מצאתי? מישהו יודע איך? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. איזה שרת הכי מומלץ? לאיזה אתם הכי מעדיפים להתחבר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ozba77,

אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד. התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד. ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center לא הצליחו. אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ. מישהו מכיר את הבעיה ? איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב- media player אבל ב- media center לא ....

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  10. אני גרפיקאי עצמאי ובד''כ עובד בתשלום לפי פרוייקטים. אבל יש כמה גופים שיוצא לי משתלם (ולהם יותר מסודר בירוקרטית..) לעבוד לפי שעות. העניין הוא שהרבה פעמים איני עובד רצוף אלא רגע פותח את הפורום כאן רגע את המייל האישי רגע חדשות וכו'. הם סומכים עליי בעיניים עצומות שאדווח שעות , אבל כדי להיות יישר עם עצמי (לכן זה לא חייב להיות תוכנה שמייצרת דוחות בלתי ניתנים לשינוי דווקא)אני מחפש תוכנה שתמדוד ותסכם את זמן הפעילות שלי על העבודה כך שאני אוכל להוציא סיכום שבועי בסגנון של: 30 שעות על פוטושופ, 20 שעות על אינדיזיין, 10 שעות אילוסטרייטור , 40 שעות דפדפן כרום - מתוכם 5 שעות בשאטר-סטוק(אתר תמונות לגרפיקה) וכו'. בנוסף גם יהיה מעניין כמה זמן לוקח לי לעבוד על כל פרוייקט , דבר שייתן לי הע…

11. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by iyehuda,

יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  15. לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…

16. Started by *BYZ*,

האינטרנט שלי קורס כשאני מפעיל את האימיול ואני צריך כל פעם להפעיל ת'מחשב מחדש כדי להתחבר לאינטרנט מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by kakolokia,

אני מקבל השבוע את המחשב שקניתי ויש לי כמה שאלות: אני אקבל ויסטה 32 בחינם האם הkey שלו יעבוד על ויסטה 64 ביט? חבר שלי מפרמט לי את המחשב, כי כל טכנאי שאני מוצא אומר שאין לו ויסטה.. וככה האם יש סיכון שיקרה משהו אם החבר שלי עושה משהו לא נכון בפירמוט? בפרמוט ראשון למחשב יש משהו חשוב שצריך לעשות?? ובקשר לחלוקת כוננים: gb 50 יספיק לכונן של המערכת הפעלה? ולמה צריך כונן נוסף שיהיה "גיבוי", למה הכוונה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. אהלן, ראשית אציג את עצמי, שמי עודד ואני מוכן לתת מענה לאנשים שקצת רוצים לדעת יותר, לשאול שאלות ואפילו להרחיב את האופקים בכל הקשור לעריכה ועיצוב גרפי. אני רואה המון הודעות של אנשים ששואלים שאלות בסיסיות, מורכבות וסתם כאלו שרוצים לדעת יותר.. ראו דיון זה כדיון מרוכז בו אני מוכן לענות לכל שאלה, לתת פתרונות, מדריכים והסברים אנשים שמוכנים לעזור, מוזמנים להצטרך אליי לענות פה לשאלות, לדעתי זה יהיה נהדר שנוכל לעזור לחדשים או לעזור אחד לשני אתם יכולים לשאול שאלות לגבי Adobe photoshop, Macromedia Freehand, Adobe illustrator, Flash כמו כן אני מוכן לתת טיפים לגבי איור וציור דיגיטלי. המשך יום נאה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by shai11,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדוס 8.1 המחשב מזהה את הכרטיס קול רק בתור יציאת S/PDIF לוח אם של P5VD2-MX SE כרטיס קול לא הבנתי כל כך באתר של אסוס רשום Azalia ALC660, 6 -Channel CODEC אבל הדרייבר הוא של REALTEK

22. Started by thebenjamin,

שידרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי BSPLAYER כמו שאני רגיל, אבל משום מה כשאני צופה בפרקים של הסידרה Persons Unknown יש סוג של תקיעות רגעיות בווידיאו ניסיתי לשנות הגדרות ועדיין זה קורה.. למרות שלא שמתי לב לבעייה הזאת בקבצים אחרים נראה לי שהבעיה היא לא בפרקים של הסדרה, זה קרה ביותר מ2 פרקים (הרבה פעמים לאורך כל פרק) והפרקים שוחררו ע"י קבוצות מקודדים ידועות שלא היו לי בעיות איתם עד עכשיו. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  23. Started by oFiR 22,

שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by תימני אסלי,

הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.