עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  2. איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by iib,

שלום. רובכם בוודאי מכירים את התוכנה web-shots שמאפשרת להוריד wallpapers מדהימים מאתרה ולנהל את החלפתם ברקע ובשומר מסך. בעקבות זאת שהחברה התחילה לגבות כסף עבור גלריות תמונות והורדת תמונות באיכות גבוהה רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה חופשית ל web-shots. למשל תוכנה שיוצרת מאגרי תמונות על ידי שיתוף התמונות של המשתמשים בה (משהו בסגנון Kazaa). כך שאין צורך לשלם כסף... רק לשתף. מישהו מכיר? ואם לא אני חושב שזה רעיון גדול לתוכנה פופלארית אם מישהו יכול לקחת פרויקט בס"ג הזה...

4. Started by darkman,

אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  6. ???

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אם האמיול כול פעם שאני מפעיל את האמיול בלילה אז אני קם למחורת והוא עובר לי שרת זה ממש מעצבן שהוא לא נמצא על שרת אחד כי אז כול פעם התוכנה מנסה לחפש יוזרים אחרים ואז המהירות איטית דרך אגב יש לי פייר וואל של Norton Personal Firewall מקווה שתעזרו????

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by kikkler,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתחיל ככה, יש לי אינטרנט בכבלים, יש לי מקרופון ויש לי רמקולים. מה שאני צריך זאת תוכנה ש"תחייג" מהמחשב למספר בזק (או כל מספר אחד) ותדמה את השימוש בטלפון. אני צריך תוכנה שממש אפשר לבצע כזה דבר ממנה ולא תוכנה שצריכה שבצד השני יהיה מחשב מחובר לאותה תוכנה. זכור לי שקראתי על כזאת תוכנה, אבל אף פעם לא מצאתי את השם. אז מודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מדליק את אמיול (יש לי גירסה פרוצה בשם:eMule v0.26d SC) וכאשר אני מדליק אותה ואני ניכנס לאקספלורר ואני כותב את הכתובת של האתר ואני לוחץ אנטר וכלום לא קורא הוא פשוט לא זז (כאילו קופא אבל המחשב עדיין זז) וכאשר אני מכבה את האמיול אז הכל בסדר. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Shadowman,

ניתקלתי בווירוס הזה היום ושמתי לב שהוא מאיט לי את האינטרנט ופתיחת הדפים.... בכל מיקרה האנטיווירוס לא מצליח להסיר אותו..... מה אני עושה...???? משהוא מכיר איזה פאטש או משהו מהסוג שמסיר את הדבר הזה...???? תודה...!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  13. התחלתי לעבוד יותר עם Mozilla (שדרך אגב, עובד הרבה יותר מהר עם HWzone), אבל הפונט הברירת מחדל של Mozilla די מציק. רציתי לשנות אותו לפונט ש Explorer משתמש איתו באתר הזה אבל לא מצאתי... יש למישהו מושג ? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by t,

איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה שהיא : התקנתי את התוכנה NERO 6 ויש לי בעיה אם צריבת סרטים מסוג MPEG2 למרות שהורדתי את הפלאג מאתר הרשמי שלהם והתקנתי אותו זה עדיין אומר שהתוכנה לא תומכת בפורמט הזה מה אפשר לעשות תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. זה הכרטיס שיש לי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rafa1977,

כנראה שיש לי בעיה בדפדפן של הווידוס ,מכיון שאני לא מצליח להתקין את תוכנת האנטי וירוס של נורטון הוא מודיע לי על בעיה בסקריפט של הדפדפן , השאלה שלי ,האם אפשר למחוק את הדפדפן ,ולהתקין אותו מחדש מבלי לפרמט את כל מערכת ההפעלה ,או אם יש ךכם פתרון אחר אני אשמח רפא

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by Mr.wiz,

במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by MishaK,

אני רוצה לתפוס תמונה מתוך קליפ, הבעיה ששום תוכנה שאני מכיר לא עושה את זה, יש משהו שבאמת עובד? HyperSnap-DX 5 גם לא עושה זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by NISAN,

שלום. אני מחפש תוכנה טובה שתשלוט בכניסת טלויזיה של הכרטיס מסך (ge force ti 4200) שלי. הצעות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by zkfir,

מה המצב חברים ? אני מחפש תוכנה של אבטחה באמצעות מצלמות רשת כמו שיש במקולות בשכונה ובחנויות שאיפשר לראות מכמה מצלמות בו זמנית ואם אפשר תתנו לי גם קישור להורדה בתודה כפיר

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by t,

אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים