עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chmmr,

תוך כדי גלישה הבודק דואר של האנטי וירוס הודיע על בדיקת דואר (תוכנת ה mail אכן עבדה ברקע אבל אף אחת מתיבות הדואר שלי לא מוגדרות לכתובת שהוא הציג). אני משתמש ב AVG כאנטי וירוס וב Lavasoft Ad-Aware SE כבודק spy-ware, לפי התמונה המצורפת האם זאת בעיה של spy-ware או וירוס ? או כלל אינה בעיה ? http://img110.imageshack.us/img110/203/mailnc3.jpg

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by SEFi,

Norton Utilities 2003 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 1,

בעיה עם מצלמת אינטרנט מדגם CS120 של אינטל יש לציין שהמצלמה מחוברת, דרייבר עדכני, המצלמה עובדת תקינה ורואים תמונה כשאני נכנס ל"אשף כוונן השמע/הווידאו" רואים את המצלמה ורואים את התמונה והכל עובד תקין. אך כשאני נכנס ל "הגדרת מצלמת אינטרנט" אני מקבל את השגיאה הבאה: "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת" שום תוכנה אחרת לא פתוחה חוץ מהמסנג'ר ויש לציין שבעבר המצלמה עבדה מצויין במסנג'ר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה זה דיי דחוף כי אני מתגייס יום חמישי לצה"ל ואני רוצה שהכל יהיה מסודר 8)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by Shay17,

פתאום סרגלי הכלים לא מופיעים

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by Michelle,

הי, יש לי את דיסק ההתקנה של Office XP וכמובן גם את הסיסמא.... אבל זה לא מקבל אותה! זה תמיד קיבל בעבר ולא הייתה שום בעיה, לאחרונה הייתי צריכה להתקין ווינדוס מחדש והטכנאי שם לי את office 97. האם אני צריכה קודם כל להסיר את ה-97 לפני שאני מתקינה את החדש או שהוא אוטומטית יעדכן את עצמו (זאת אומרת, ברגע שהוא מתקין)? יכול להיות שזאת הבעיה או שאין קשר בין הדברים ? ולמישהו יש רעיון מה עושים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

עשיתי מן מחקר קטן בנושא שתי התוכנות האלה. בדקתי את המהירויות של הדפדפנים, של ההורדות, תצוגה וזהו בינתיים.. והנה התוצאות : - הFireFox אכן יותר מהיר מ-IE לפעמים גם פי 2 יתר מהר. לקחתי את הדפדפן של האקספלורר, ועם סטופר בדקתי את זמן העלאה של אתרים אקראיים למול הFireFox, וגיליתי שהFireFox מעלה הרבה יותר מהר מ-IE. - ההורדות בFireFox גם כן יותר מהירות והנה הוכחות: הורדתי שתי תוכנות אקראיות משני אתרים שונים. וגיליתי שהFireFox יותר מהיר לפעמים פי כמה וכמה. ( ואני חיכיתי שהמהירות תתאזן, אז לא לקחתי את התמונות על ההתחלה ) - לעומת זאת גיליתי שה-FireFox מתקשה בתצוגת חלקים של אתרים: תצוגה של FireFox : לעומת תצוגה של IE : התמונות לקוחות מהאתר של נענע -> …

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by tripto,

היי חברים, אני צריך עזרה קטנה. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך וכשהתקנתי עליו כרום (ממש כשקניתי אותו) גיליתי שהוא כל פעם נתקע ובשביל "לשחרר" אותו אני צריך להקטין ולהגדיל את החלון (דאבל קליק על השורה איפה שהטאבים) בגלל הבעייה הזאת עברתי לפיירפוקס שפעל מצויין עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות את אותה הבעייה (זה התחיל אחרי השדרוג לגרסא האחרונה של הדפדפן.) עוד איזשהי בעיה שיש בפיירפוקס עכשיו (אולי זה יעזור להכווין לכיוון הפתרון) כשאני נכנס לgoogle maps אחרי כמה שניות הוא מתחיל להראות שחור במקום המפה. ועכשיו נוסף עוד משו... המחשב פשוט קורס כמה דקות לאחר הפעל הפיירפקס. (בקטע של מסך כחול וrestar) אני לא מצאתי שום דבר באינטרנט על בעיה כזאת ואין לי מושג מה לעשות.. אם למישו יש פתרון או …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by it_gr,

השאלה בכותרת. זה די דחוף כי יש לי את ה8800GT ובמשחקים שתומכים בDX10 הוא לא נותן לי כי לא הורדתי את זה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. כל פעם שאני מנסה לעבוד על שירים מסויימים כגון: המרה,שינוי ווליום ועוד אני מעבד את התגיות של השירים ואני נאלץ שוב לבנותם מחדש. האם יש דרך לשמור על התגיות גם כשעורכים את השירים?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

12. Started by JHONLEV,

יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by ccc,

מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by Albetron,

תודה מראש לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. מחפש תוכנה להסרת קבצים לא רצויים, מרגלים וכד' מלבד Adaware. איזה תוכנה שהוכיחה את עצמה מומלצת? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by SHOOTER8,

אני נכנס לאתר של השוואת מחירים (כמו זאפ), כשאני מנסה לפתוח את המוצר הרצוי ולראות את רשימת החנויות, החלון נפתח לשניה ומייד נמחק (החלון נשאר ריק). לעומת זאת, אין לי שום בעיה כשאני גולש בפיירפוקס. האם בעייה אצלי או באתר?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by boom,

יש אפשרות להסיר DX9 מחלונות ME/98? -ללא FORMAT וללא SYSTEM RESTORE? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by turbovr6,

חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  21. טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by manbot,

כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה. סירטונים מהאתר youtube עובדים בIE אבל בפיירפוקס לא. הנגן עצמו מופיע אבל באמצע יש מסך שחור והודעת שגיאה: An error occurred, please try again later. ואני רואה אותו סירטון ב IE והכול עובד נפלא. ניסיתי להסיר את נגן הפלאש ולהתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי גם את הבטא של פלאש 10.1, גם לא עזר. עידכנתי את פיירפוקס, מחקתי אותו והתקנתי שוב, כלום לא עוזר. ומה שהכי מוזר: הסירטונים מיוטיוב לא עובדים רק כשאני נכנס לדף של הסירטון באתר youtube עצמו. אם לדוגמא מישהו ישים נגן של youtube ישירות בדף של פורום או אתר זה יעבוד טוב! עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. בשבועעים האחרונים המחשב שלי ניהיה קצת יותר איטי כאילו יותר כבד קצת, ומשום מה תוכנת האנטי ווירוס (נורטו 2007) הפסיקה לפעול וכאילו נמחקה. ומאז ששמתי לב שהיא "נעלמה" אני לא מצליח להתקים אף תוכנת אנטי ווירוס !! כל פעם שאני מתחיל להתקין אז ההתקנה מתחילה ואז נעצרת בטענת ארור כל שהיא. גם את קספרסקי זה לא נתן להתקין...... למישהו יש רעיון מה לעשות ???? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.