עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zuq,

באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. שמתי לב שכל הסרטים שמקודדים בAC3 יש איתם בעיית סאוננד, אני שומע סאוונד אבל ממש חלש, אני חייב להגביר הרבה את המגבר באופן יוצא דופן, לעומת סרטים רגילים ששומעים רגיל בלי בעיה. דבר זה קורה לי בכל סרט בפורמט הזה ולכן אני חושב שזה קשור להגדרות במחשב, בטח של הAC3. אצלי מותקן במחשב הגירסא הכי חדשה של הקודקים של קאזה לייט KAZAA LITE CODEC PACK 2.04 . מה עליי לעשות כדי לשמוע בעוצמה נורמלית?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by oev israel,

יש לי מוזילה ויש לי איתה 2 בעיות: 1. לא מראה סרטים מהאינטרנט לפחות לא בפורמט media player של microsoft. בכלל לא מראה אפילו את חלון התצוגה של הסרט. 2. הכתב בעברית בחלק מהאתרים הוא איום ונורא, כל מיני כתבים עבריים מכוערים. כיצד ניתן לשנותם ל"אריאל" למשל? תודה

5. Started by eranmor,

צרבתי דיסק עם קובץ IMG ועכשיו הדיסק קצת נפגם ואין לי אפשרות להעתיק את הקובץ למחשב איזה תוכנות קיימות לשחזור מידע כזה??

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by y_i_c,

אני סימנתי את REMOVE SILENCE ועדין בין שיר לשיר יש הפסקה וזה לא עובר ישר. ב EASY CD CREATOR לא היתה בעיה כזו. בתודה עידו

9. Started by nissim_y,

איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמשנה את הלוגו של הוינדוס שעולה לתמונות שאני רוצה לשים אני יודע שיש דבר כזה אבל אני לא מוצא אני פרמטתי את המחשב ואז אבדתי את התוכנה הזו אודה למי שימצא לי אותה אז חברה תודה רבה על הכל ושתהיה לכם שנה טובה ומבורכת ;D

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by gshhar,

אני עורך הרבה סרטים עלמנת לצפות בהם ב-DVD ורציתי לדעת שני דברים: 1 האם אפשר למקם את התרגום על השוליים השחורים ולא על הסרט עצמו? 2 האם אפשר למתוח כמה שיותר את הסרט עלמנת להקטין ככל שניתן את השוליים השחורים?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by shaul,

אוקיי זו ללא ספק אחת המוזרות שבהן... ניסיתי להכנס לאיסיקיו ופתאום הוא אומר לי שאנ י לא מחובר לאינטרנט והאיסיקיו לא יכול להתחבר...אח"כ נכנסתי לWIN ME(יש לי שני וינדוסים על המחשב) ואיזה פלא, האיסיקיו התחבר כמו שצריך...אח"כ ניסתי גם להתחבר מהXP לאיסיקיו של חבר שלי....גם הצליח... אז יוצא שהבעיה היא רק באיסיקיו שלי בXP דווקא ביוזר שלי... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by premier,

יש לי אינטרנט בכבלים של ברק ובזמן האחרון האינטרנט זוחל כמו 56KBIT (לי יש אכשיו 756) וכשאני מפעיל EMULE המודם מתנתק ומסתנכרן כל פעם מחדש כל כמה דקות אני לא יודעה מה לעשות !!!!!!! HEEEEEELLLLLPPPPPPP !!!!!!!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by nivezrati,

אחים שלי מצטער שזה כאן פשוט לא ידעתי לאן לדחוף את השאלה הורדתי את הקובץ-Microsoft Windows Xp Professional Sp1.iso ופתחתי אותו כי אני רוצה להתקין אותו במחשב השני. השאלה היא האם זה רק העידכון (SP1) של ווינדוס XP או שזה העידכון עם ההתקנה?? בתודה ניב

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by gshhar,

למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pumpkin,

אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wow,

אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שאני כותב כתובת לא נכונה אני מקבל במקום הודעה רגילה של לא נמצא העמוד, הודעה של מנוע חיפוש XPDC משהו כזה... שקשור לCOMMONNAME?... מזה?? ואיך אני מבטל את זה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

הפכתי את המודם שלי מסוג SAMSUNG E300 (המגהץ הכחול) לנתב וכאשר אני מוריד קבצים מה EMULE אני מקבל בסטטוס של התוכנה LOW ID ולכן מהירות ההורדה נמוכה מאוד יחסית. איזה הגדרות אני צריך לשנות בנתב כידי להוריד הכל מהר יותר. במילים אחרות איך אני מגדיר בנתב את ה"פורטים" המיוחדים בהם משתמש ה - EMULE תודה ???

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by gshhar,

???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 114508534,

היום קיבלתי את נורטון וניסיתי להתקין אותו . לפני ההתקנה הייתה פעולה של סריקת ווירוסים וזה מצא לי מלאה קבצים נגועים אז זה שאל עם לנסות לתקן אותם ולחצתי כן ואז זה כתב שאי אפשר לתקן אותם ושאל עם למחוק אז הבעיה היא שאלו קבצי מערכת ועם אני אמחק אותם העם המחשב יעבוד אחר כך????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by t,

מישהו יכול להגיד לי מה זאת התוכנה הזאת ואיך אני מפעיל אותה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים