תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בעייה ראשונה : יש לי ULTRA EDITION NERO 6 ומשום מה כל פעם שאני מנסה לצרוב בעזרת אופציית BURN IMAGE מופיעה לי הודעת שגיאה : "UNEXPECTED FILE FORMAT" . ובחרתי קובץ BIN רגיל . WTF ? יש פתרון ? בעייה שנייה : יש לי הרבה קודקים וכאלה אבל משום מה עדיין מדי פעם יש סרטים מסויימים (רוב הסרטים עובדים) לא עובדים אצלי . כלומר , הם עושים את השטויות האלה של חתכים בתמונה וכאלה והסאונד מקוטע עם רעשים . הקודקים שיש לי : חבילת הקודקים של LH2YNET , XVID AC3 FILTER DIVX PRO CODEC . אני חייב לציין שלפני זמן מה הייתה לי רק את חבילת המקודדים של ליונהארט וכשראיתי שיש את הבעייה התקנתי את כל החבילות האחרות אבל זה לא עזר . מישהו ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לתרגום מילים באנגלים שכשאני שם את הסמן של העכבר על המילה ולוחץ על הכפתור אז זה מציג את התרגום שלה. מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה מ mp3 to 40poly שאני יוכל להוריד שירים לפלאפון
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל כל קובץ סרטים התוכנה של צפיית הסרטים נתקעת..100% מהמעבד בשימוש ואני לא יכול לראות תסרטים. זה היה קורה פעם אחרי כמה ימים אבל בזמן האחרון זה קורה אחרי כמה שעות/דקות... עכשיו ניסתי הצלחתי לראות 5 דקות ואז המסך נהיה שחור ושוב זה נתקע והתוכנה לקחה 100% מהמעבד. לא משנה איזה תוכנה.. אמרו לי שזאת בעיית מקודדים הסרתי התקנתי מחדש ועשיתי הכל. לא עזר אז פירמטתי לפני שעה.. עכשיו התקנתי מקקודים אני מפעיל ועדיין לא פועל אני כבר אובד עצות תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
חברים מי יודע איך אני הופף מסמך לקובץ תמונה פשוט שכחתי הכוונה ע"י שימוש בפנקס רישום בחלונות תודה דחוף
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם אתם מחפשים תוכנת צ'ט קולית\וידאו רצינית !!!! יצאה תוכנה חדשה שמאפשרת לכם לדבר ולראות אנשים מכל העולם ... מ-6 עד - 22 חלונות וידאו באיכות גבוהה ומהירה ואודיו מצוין. אפשר להשתמש התוכנה החינם וכן ישנן 3 אפשרויות תשלום ומוסיפות לכם אפשרויות. כנסו ונסו את CUWORLD http://www.cuworld.com אנא זכרו...אם זאת כוונתכם או לא נהכם מייצגים את ישראל אז....שמרו על התנהגות נאותה תודה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה להפיכת כונן dvd למולטיזון שמעתי על התוכנה dvd region free מישהו מכיר אותה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ באקספלורר, במקום להציג לי תיבה שבה אני בוחר אם לפתוח או לשמור את הקובץ, הוא פשוט פותח אותו..... איך אני מחזיר את התיבת שמירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר מספר ימים בעיה עם ה OUTLOOK XP ו WORD XP, בכל פעם כאשר אני יוצא מהישומים הללו אני מקבל את ההודעה הבאה ("רצ"ב תמונת המסך") עכשיו אני לא מצליח לזהות מה מקור ההודעה הזאת. ועל כן שאלתי איך אני מתקן זאת איך אני נפתר מהבעיה הזאת. הודה לעזרתכם בנידון. ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Skype התוכנה מאפשרת לקיים שיחות קול, אך בצורה שונה ממה שהיינו רגילים עד היום. עד היום, שיחות קול דרך האינטרנט נעשו באמצעות תוכנות מסרים אישיים, עם אופצייה להוסיף קול לשיחת ההודעות. התוכנה Skype היא מיועדת בראש ובראשונה לשיחות קול. היא עובדת יותר כמו הדמייה של טלפון אמיתי מאשר תוכנת מסרים אישיים. כשהתוכנה פתוחה ב-Tray, היא בעצם מעין קו טלפון שלכם. אנשים שמוצאים אתכם צריכים ממש להתקשר אליכם. אתם תשמעו צילצול במחשב, ותצטרכו "להרים את הטלפון" ולענות לשיחה. אם לא תענו, התוכנה תראה לכם "שיחה שלא נענתה". אם ינסו להתקשר אליכם בזמן שאתם מדברים עם מישהו אחר, אתם תשמעו צליל "שיחה ממתינה". זה המיוחד בתוכנה הזאת, לעומת תוכנות אחרות שמאפשרות שיחות קול. הממשק של התוכנה מאוד ידידותי למשת…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את עצמי מICQ כי התחברתי למספר חדש איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חוסמים פרסומות באנטרנט עם הנורטון סקיורטי.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולכם, רציתי לשאול עם מישהו מכם מכיר תוכנת מנהל זיכרון טוב לחלונות XP ? האם מישהו מכיר את APPLICATION WARP והאם כדאי להתקין? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה [glow=red,2,300]טובה[/glow] שמדפיסה עטיפות לדיסקים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התוכנה היא WINACE,הסרתי אותה מההוספה והסרה אבל נשארו לי כמה תקיות בניהם גם UNINSTEL אבל כשאני לוחץ עליה או מההוספה הסרה אז החלון הבא נפתח לי. איך אני מוחק את זה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היה לי ממתי שיצא את 1.7.1 עד ש לפני כמה ימים עידכנתי ל 2.02 כי רציתי לראות איך זה(למרות שכבר ראיתי אותו במספר מקומות)..ידעתי כבר שיש בו את ה paticipation הזה שזה מה שבאסה בו וגם את ה web search ועוד שטויות חדשות..אבל בכל זאת התקנתי(אני מניח מסקרנות). היום התקנתי שוב את ה1.71 בגלל מה שחשבתי לגבי הpaticipation שב2.02(עוד כמה שורות תראו כבר =) ואז שהיה לי את ה1.71 חשבתי שאולי כדאי את ה 2.02 כי זה יותר חדש וזה וזה וזה... בקיצור-הסתבכתי מחשבתית והחלטתי לעשות uninstall ועכשיו אני בלי שום קאזהה..החלטתי לכתוב כאן את הבעיה ולחכות לתשובות ממכם ואז אתקין! לא הכי הבנתי את הpaticipation הזה..מכיוון שאני גם לא חולק עם אחרים,זה בטח גורם להורדה של זה עוד..ולכן כעת אני בדרגה 2(מתוך 100)…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למשל בפורום של רוטר.. אני מכניס שם וסיסמא, וברגע שאני מכבה את החלון אינטרנט ומדליק מחדש זה לא שומר לי את הסיסמא והשם ואני צריך להכניס אותם מחדש עוד הפעם... ויש לי כבלים וIP קבוע... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-