תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי win xp pro עם דיסק של 80 שמחולק ל 20 ו60. ומחשב חזק. מה עדיף לעשות?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב מאז ומתמיד. קבצי הNFO לא נפתחים. כותב שלא יכול לפתוח ת'קובצ ויכול להיות שהוא מושחת או גירסה לא נכונה. כשאני משנה את הסיומת ל TXT אז הקובצ עובד מצויין. איך אני יכול לפתוח אותם בלי לשנות או אם יש תוכנה שתשנה את כל NFO ישר לTXT
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם למשל התקנתי דרייבר והוא לא עובד, בעיות תוכנה וכו'... אני רוצה לשחזר.. במה להשתמש מהאופציות הבאות בלבד! (Sys Restore ) של מיקרופוסט ממש לא GoBack (System Work Utillly ) Norton Ghost 2003 אני יודע שהגו באק לוקחת 10 אחוז מהקשיח והגוסט יוצר קובץ שחזור מה ההבדל? מה יותר אמין וטוב למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
התקנתי את הפיירוואל של ZA 4 הגירסה החדשה שהיא ל15 יום נדמה לי. מה קורה לאחר הזמן הזה? האם אפשר להוריד מחדש אח"כ או שהיא לא תעבוד?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מה עדיף Ntfs או fat32 אני מתלבט בין שניהם כבר הרבה זמן
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני משתמש בKAZAA LITE K++ 2.4.1 ושאני מחפש משהו זה ישר אומר לי לא נימצא כלום, ובהורדות הוא מוצא יוזרים להוריד מהם אבל הוא לא מוריד. מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
או קיי אז ככה נכנס לי וירוס win32 וניקיתי את כל הקבצים חוץ מאחד שלא רוצה להימחק בשום דרך כן כן גם הנורטון לא רוצה להיפטר ממנו כשהכנסתי אותו לquarantin אז הוא שכפל את עצמו ותפס יותר מידי מקום בכל מקרה אני לא יכול להפטר ממנו אבל הצלחתי להפטר מכל השאר שהיו נגועים אבל יש גם קאץ' ני לא יכול לפרמט את המחשב בשום פנים ואופן כל מי שיכול לעזור בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בבקשה מישהו יודע איך אפשר למחוק תקובץ הזה? הוא אומר שהקובץ יכול להיות מוגן או יישום משתמש בו... סגרתי הכל !!! כל מה שאפשר והוא עדיין לא נחמק אבל הקטע המעצבן זה שהוא מאיט את המחשב ברגע שאני לוחץ עליו או עובר בתיקייה שלו שזה כונן.... (הוא נמצא בכונן ולא בשום תיקייה) אז הפרוסס של ה EXPLORER.EXE מתחיל להעביד את המעבד על 100 אחוז וזה מה זה מעצבן!!!! ובגלל שנראה לי שהאקפלורר הזה משתמש בו אז אני לא יכול למחוק אותו.... ואגב הוא לא ירד בצורה נורמלית הוא גמר לרדת בלילה וזה לא הגיוני בכלל כי לא היו אנשים והאימיול לא מוריד מהר אף פעם. ברגע שאני לוחץ עליו הוא משהו הוא ישר מתחיל להעמיס על המעבד ואין לי מושג מה לעשות.... זה לא וירוס כי הנורטון היה קולט את זהו עשיתי סריקה. בבקשה עזרה... …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. אם אתם חושבים שהמחשב שלכם איטי מדי ולוקח יותר מדי זמן לעלות תוכנה אחת קטנה ופשוטה ואתם רוצים להביא את המחשב שלכם לשיא חדש של ביצועים זה אפשרי אבל יש מחיר. יש אפשרות בווינדוס XP לשנות את ביצועי המחשב ואת תצוגתו כלומר אפשר להוריד כמה מביצועי המחשב שתצוגה וכך המחשב יעלה את ביצועיו בהעלת תוכנות ומהירות. אז אם אתם מוכנים להמיר את התצוגה היפה והמדהימה של ווינדוס XP לביצועי מחשב נורמלים עשו כך- לחצן ימני על המחשב שלי, אפשרויות. עכשיו יפתח לכם חלון לחצו למעלה בין האפשרויות על מתקדם. עכשיו תלחצו על ביצועים (Preformance) . עכשיו יש לכם אפשרות של לסדר את המחשב לפי הביצועים הכי טובים או לפי התצוגה היפה ביותר. בחרו מה שעדיף לכם. הערה: המחשב אוטומטית בוחר להתאים לפי התצוגה ה…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח. אני חדש פה, ורציתי לבקש לינק לתוכנה מסוימת שאני צריך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני צופה בסרטי DVD או מדיה פלייר על מחשב שלי יש המון קטעים שאני רוצה לעשות להם capture כלומר Print Screen, הבעיה שלי שכאשר אני מעביר את ה- PS לצייר נגיד ועושה הדבק רואים מסך שחור במקום התמונה שבדיוק עצרתי תסרט. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לתוכנה מיוחד שמצליחה לתפוס תמונות מסרטים.[ תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר זמן להתקין את JBUILDER 9 , אל ללא הצלחה, כאשר אני מכניס את הסיסמא והקוד ואז שולח לבורלנד, חוזרת התשובה שהסיסמא לא נכונה, ושיש עליי לשלוח שוב. ניסתי זאת קרוב ל-20 פעמים, בסיסמאות רבות ומשונות שייצר ה"גנרטור". אולי יש כאן מישהו שהתקין את התוכנה ויודע מה הדרך הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טוב שתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לומד ASP ... כדי להפעיל את הקבצים שאני מכין המחשב צריך להיות שרת אז יש תוכנה כזאת לדוגמא PWS שמותאמת ל WIN 98 לי יש XP יש תוכנה שמתאימה לה? שתהיה גם פשוטה... עד עכשיו השתמשתי ב 98 שבמחשב השני שלי שהוא איטי רצח P1
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-