תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. שתי בעיות שאשמח לקבל עליהן מענה ושאולי יש קשר ביניהן: 1)לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מחובר לרשת. מדי כמה דקות, אני מקבל הודעה, כל פעם בנוסח שונה, האומרת שיש לי בעיה כזו או אחרת ב-WINDOWS או ב-REGISTERY של ה-WINDOWS, או שהיא מודיעה לי שיש לי SPY על המחשב ושצריך לנקות אותו, ובכל ההודעות יש הפניה לאתר זה או אחר ואומרים ששם אני אוכל להוריד תוכנה שתפתור את הבעיה. ההודעות הן לא של ה-WINDOWS עצמו, מה גם שהן לא מופיעות כשאני לא מחובר לרשת, כך שנראה לי שזה איזה גימיק שיווקי של החברה הזו. כבר ניסיתי כל מיני תוכנות לניקוי SPY ולניקוי ווירוסים אך שום דבר לא מועיל. יש למישהו רעיון? 2)אני משתמש ב-SPY DOCTOR ובאורח פלא כל פעם שאני עושה FULL SCAN, ואני עושה זאת מדי יום,…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מספיק חזקה שיודעת להשוות בין שני PDFים (דיי גדולים - 600-1000 עמודים) כולל טקסט וטבלאות, אם היא יודעת לזהות גם IMAGEים שנוספו הוסרו הוזזו זה יהיה בכלל מעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב בעברית! שאני מנסה למשל לכתוב את המשפט "ילד מכוער הלך לגן" - זה מה שיוצא: ? ?גט ? ? מה לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אבא שלי עבד על המחשב פתאום הסרגל של : קובץ, תצוגה, עזרה.... נעלם לו... איך אני מחזיר אותו? wait for comment men
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הורדתי NOD32 3.0.414 עכשיו המשתמש שקיבלתי בקובץ הטקט לו טוב... אני צריך או איזה קראק או איזה משתמש וסיסמא טובים.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בטעות לחצתי DECLINE במקום ACCEPT בהודעה ממישהו שלא היה ברשימת האי סי קיו שלי ....... משתמש חשוב שנתתי לו את המספר שלי וכביכול זה הוא אפשר לעשות משהו ? זה רושם איפה שהו בתוכנה את כל ה "DECLINES" שאיי פעם לחצתי ? או באתר אי סי קיו ? בתוכנה חיפשתי תחת "SYSTEM NOTICE" אבל כתוב שם רק אישורי בקשות ומי שהוסיף אותך לרשימה שלו . יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי. עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש. אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הז…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באזורוז, שכמו שאתם יודעים(או שלא) מסוגל לפתוח גם MAGNET LINKS, איפה שמסופק. עכשיו, פתאום הוא כבר לא פותח אותם, כשאני לוחץ על לינק כזה פייקפוקס אומר ששום יישום לא משוייך לפרוטוקול,למרות שזה עבד עד לפני כמה ימים. אני משאיר מקום לאפשרות שזו בעיה בווינודס, ולא באזורוס, אבל בכל זאת, יש פתרון חוץ מלנסות להתקין מחדש?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אחי התקין firefox 3 ולאחרונה אני גם רוצה להשתמש אבל לאחי יש כבר את כל התוספות , המועדפים וההגדרות שלו , וגם שהוא מעדיף את הדפדפן באנגלית , אני רוצה להשתמש בפיירפוקס בעברית בלי לשנות את ההגדרות שלו (גם לגבי ההיסטוריה והקבצים הזמניים), יש דרך לעשות זאת , תודה מראש . נ.ב : ניסיתי להתקין את הגרסה העברית בתקייה אחרת אך זה לא עונה למה שאני רוצה...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור תוכנה שתפקידה יהיה לעבור בדפי ג'וואה ולהפעיל אותם (ללחוץ על כפתורים ולהשתמש בתוצאה ) דפי הג'וואה הם קבועים כלומר אותם דפים כל הזמן עם תוצאות אחרות ואפשר להזיז אותם קדימה ואחורה. רציתי לדעת איזה כלים אני צריך על מנת לממש. (אני יודע כל מיני שפות ). תודה לעונים ולקוראים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנס DIRECTDVD גירסה 5.2 ולא כל כך הבנתי מה היא עושה מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה היא עושה איך משתמשים בה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-