עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שריה 24,

האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by aaviran,

צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by slrr,

ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by ran_meir,

כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by lordgod,

מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by EAD,

היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנה,כל פעם שאני לוחץ על רשימת השרתים...ראו תמונה: מקווה שתעזרו לי , אסף.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום, מהי התוכנה הממולצת לסריקה? כלומר לניהול סריקות, כל המסמכים, וכו'....

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. מהם דריברים של OMEGA?(לכרטיס מסך ATI) שנית מאיפו אני מוריד אותם בשביל ה X1800XT שלי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by coorva,

האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by amirn,

היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

21. Started by Freaky Styley,

אני לא מצליח לכתוב בעברית! שאני מנסה למשל לכתוב את המשפט "ילד מכוער הלך לגן" - זה מה שיוצא: ? ?גט ? ? מה לעשות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את הסרטונים בYNET ובכל אתר אחר, אבל יו-טיוב אני רואה רגיל, מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by raltal,

כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים