עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by er0101,

לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by pirate123,

לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. כשאני יוצא מהביטורנט ונכנס שוב הוא מתחיל את ההורדה מחדש- מה עושים? פאוס? סטופ? זה כבר קרה לי כמה פעמים... יותר נכון ממתי שאני משתמש בתוכנה הזאת. תודה.

4. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. מה שאני מחפש זה תוכנה שפשוט אני יכניס לתוכה כמות מסויימת של תמונות בגודל מסויים, והיא פשוט תקטין את משקל התמונות וגודלן למה שאני אקבע. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. הורדתי סרט בפורמט AVI, בשני חלקים. כרגע אני מוסיף לו תרגום ותוך כדי כך הופך אותו לDVIX. השלב הבא הוא להמיר לDVD ולצרוב בדיסק 4.7 ג'גיה כדי שאני אראה בDVD שלי. וכאן הבעיה: זה שני חלקים! יש דרך לאחד את זה? בלי לפגוע באיכות הקול או התמונה? ניסיתי כמה תוכנות, אלב תמיד אחד מהם נפגע... אפשר לאחד אולי בזמן הצריבה? אני פשוט רוצה להגיע למצב שזה יהיה קובץ אחד וכשאני אראה בDVD זה לא יפסיק וימשיך עם התרגום המובנה כאילו זה חלק אחד... תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by ofeky1,

איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by slrr,

ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

אבא שלי עבד על המחשב פתאום הסרגל של : קובץ, תצוגה, עזרה.... נעלם לו... איך אני מחזיר אותו? wait for comment men

12. Started by alidanon,

הורדתי NOD32 3.0.414 עכשיו המשתמש שקיבלתי בקובץ הטקט לו טוב... אני צריך או איזה קראק או איזה משתמש וסיסמא טובים.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by assafmag,

מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. גם בגרסה של Outlook 2003-2000 ניתן לעשות אישור על EMAIL ברגע שהצד השני פותח את ה EMAIL אני מקבל כלו אישור מישהו זוכר איך עושים את זה כי אני עשיתי את זה אולי לפני 5 שנים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי את התוכנה swich off עכשיו השאלה שאני נגיד עושה שעה וחציואני עושה על כיבוי זה אומר shutdown זה עורס את המחשב או משהוא כזה או שזה מכבה את המחשב לא טוב כאילו השאלה שלי האם התוכנה הזאת בסדר כאילו לא דופקת את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by matan101010,

אני צריך תוכנות לעשות עריכת וידאו(למחוק קטעים ולהוסיך קטעים), ותשנה את הפס הקול, ותכווץ את הסרט לפחות גודל ותשמר האיכות,ולפצל את הסרט לכמה חלקים. תודה מראש מתן.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. בוקר טוב וחג שמח. ברשותי Walkman (כן, אני יודע שזה ישן.) , וקטלת שאני רוצה להקליט את תוכנה אל המחשב בכדי להעביר את התוכן לנגן הMP3 שלי (iAudio G3). רציתי לדעת באיזו דרך מבצעים את פעולה זו? אם זה לא מתאים לפורום זה אז תעבירו בבקשה, תודה. שבוע טוב וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by boss,

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. אני מתכוון קבצי cdi

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by naoriko,

מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים