תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לדוד שלי יש את ה- N95... הוא מצלם המון סרטונים של הבת הקטנה שלו. הפורמט הוא MP4. איך אני הופך את כל הסרטונים לסרט של שעה וחצי ומכניס לדיסק די וי די ? * שאלה נוספת: האם ברזולוציה הכי גבוהה 5MP גודל קובץ הוא כחצי מגה ? אם לא איך משנים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי משתמש פרימיום של rapidshare ואניח מוריד את הקבצים דרך התוכנה getright ויש לי שאלה על איך התוכנה עובדת : בגלל שיש לי פרימיום לפעמים אני מוריד משחקים שיש להם 47 קבצים נגיד ואני רוצה לדעת האם יש דרך שבתוכנה אני פשוט ירשום את כול הכתובות של ההורדות ואז יגיד לאן להוריד וזה פשוט יוסיף לי את כולם בלי שאני יגיד לתוכנה אחד אחד ? למשל אני יתן דוגמא שתבינו על מה אני מדבר: נגיד באתר הזה : http://wiirap.blogspot.com/2007/11/need-for-speed-carbon-wii-ntsc.html יש לי את המשחק need for speed ואני רוצה להוריד אותו אז אני צריך להעתיק כול כתובת בנפרד להדביק אותה בשורת כתובות של האינטרנט ורק אז אני יכול לשמור אותה איך שאני רוצה ושיש 47 חלקים זה קצת מייאש אז מישהו יודע איך אני יכול להעת…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הלוח אם הוא gigabyte p965 ds3 v3 ניסיתי להתקין המון דרייברים אבל אפחד לא עזר... אםםם רעיונות? ד"א בדקתי עם ultimate and home edition
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול ניכנסתי לבדוק איזה כרטיס קול יש לי ולא היה רשום לי שם כלום יש למישהוא יכול לעזור לי תגידו לי אם יש עוד דרכים לבדוק מה הוא הכרטיס קול שלי (אה וניכנסתי לDXDIAG) ניכנסתי גם ל EVERST וגם שם לא הופיע לי כלם
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש במסנג'ר אפשרות שכשאתה לוחץ על צריוף מסוים של מקשים (לא ביחד אלא אחד אחרי השני כרגיל) פתאום יש איזה סמיילי או תמונה שמחליפה את הכתב. השאלה שלי היא איך עושים את זה? אני יכול לקחת סתם תמונה שיש לי על המחשב ואז לכוון את זה כך שבמסנ יהיה לי אותה עם צירוף מקשים מסוים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הורדתי מדריך וידיאו בשביל להתקין משהו ושאני פותח את הוידיאו אז רואים הפוך ושאני פותח אני פתחתי את זה במדיה פליר
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-