תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום יש מין תוכנה כזות שצורבים אותה על דיסק והיא מדמה יוסר במחשב ובעזרת אפשר לשנות סיסמאות ולעשות עוד כמה פעולות אני יסתמשתי בה כבר אבל שככתי את שמה מי שהבין בבקשה להזכיר לי תודה רבה מראש!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין קודקים של k-lite וזה רושם לי שאי אפשר להתקין עד שאני ימחק את הגירסה האחרונה, הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק את הגירסה שמותקנת לי על המחשב, אני לא מוצא אותה בשום מקום, לא בפרוגרם פיילס, לא דרך כלי מחיקת יישומים ואפילו לא דרך תוכנה שהתקנתי שמסירה תוכנות עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, השתחל לי לצערי הרב סטרואיני לקבצי מערת ההפעלה (למרות היותי מאובטח בנוד 32 החדש ובפיירוול צד 3 ולא של ווינדדוס) הוא התיישב לי על קובץ DLL שחיוני למערכת ההפעלה מה עליי לעשות?? הסוס התיישב בC:\WINDOWS\system32 תחת קובץ שנקרא ssqOhfGY.dll ואיני יכול להסיר אותו ע"מ להחליפו באחר משום שהוא טוען שווינדוס משתמש בו מה עליי לעשות ע"מ להסירו מהמערכת ודבר שני מאיפה אני יכול להשיג את הקובץ הזה בדחיפות כיוון שהוא חיוני למערכת ההפעלה?? כמו כן וא התיישב לי גם על קובץ בשם MJMDBCRH.DLL שהצלחתי להסירו אך לא מצליח למצוא אותו גםלאחר חיפוש ייסודי.אנא עזרו לי להתמודד עם הבעיה ללא הסרה של ווינדוס והתקנה מחדש כיוון שיש לי קבצים חשובים על המחשב(אם אין ברירה אז אני יסיר את הווינדוס ויריץ חדש).…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נכון תמיד שולחים הודעות אז כל פעם שאני משחק זה מוציא אותי מהמשחק איך אני יכול לבטל שישלחו לי הודעות
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC. התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע. האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים. הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL. חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה. ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ... שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0 למ…
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן אנשים! נתקלתי בבעיה מעצבנת בהתקנת הדרייבר לכרטיס קול 7.1 מובנה, הכרטיס קול של חברת RealTeK אם איני טועה, לקראת סוף ההתקנה עולה הודעה שאומרת שהדרייבר בעצם לא הותקן! מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דרייבר שיעבוד על הכרטיס קול והלוח אם הזה? המשחב נקנה אצל אייבורי מחשבים אם זה משנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-