עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hilahila,

אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל אותו. לא התקנתי שום דבר מלבד הגרסה החדשה של ADBLOCK+ אתמול בערב ומאז הוא עבד יופי. עריכה: WTF?? אחרי (עוד) RESET פתאום הוא כן עובד... נו טוב. אבל ליתר ביטחון, מישהו יודע מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by RandomG,

אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום לכולם חבר שלי מפקסס לי מאתרי FTP דיי מהירים של 100MBIT ל"סרבר" שפתחתי בעזרת התוכנה SERV-U , תמיד המהירות פקסוס היתה גבוהה בהתאם לחבילת אינטרנט שברשותי רק שלאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שהפקסוס לא עובר את ה1KB. עכשיו נשאלות השאלות הבאות : 1. מה יכול לגרום לתופעה הזו ? בעיה אצלי ? בעיה באתרים שמהם מפקססים ? בעיה בתוכנה ? אם מישהו נתקל בבעיה דומה אודה לתשובתו. תודה.

11. יש לי בעיות במשחק מסוים ואני חושב שאם אני אגביל לו את ה-FPS אז הן יסתדרו. מישהו מכיר תוכנה שלא גורמת לבעיות וקלה לשימוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by Interl-Conore,

ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...

14. Started by Crash5,

מחפש תוכנה נוחה לשימוש שתומכת בעברית עדיף שההמלצות יהיו מתוך ניסיון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by esharone,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by yahalom,

איך אני פותח את חלון האנימציה Adobe ImageReady CS2

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by indiana,

התקנתי אותו אתמול על חשבון ה-OUTPOST שהיה לי ושגרם להאטה מסויימת בביצועי המחשב. אני מאוד מחזיק מ-AVG ומהאנטי וירוס שלהם . אחרי שהתקנתי את הגרסה שכוללת גם פיירוול , ביצעתי סריקת פואטים דרך האתר הנ"ל : http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=myinternet התוצאה יצאה משביעת דעת , כל הפורטים שלי מוסתרים . בגדול אני מודע לעבובדה שיש פיירוולים כמו זה של WIN SP2 שהם טובים בהגנה מפני התקפות חיצוניות אבל תא מאוד מוצלחים בזליגת מידע מהמחשב . איך ה-AVG לעומתו ולעומת ה- OUTPOST . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  20. הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by neo690,

כל פעם שאני נכנס לאתר http://vod.walla.co.il "וואלה VOD" ובוחר סרטון לראות זה לא עובד.. למרות שהגדרתי את המהירות כנ"ל גם שאני נכנס לאתר http://www.hop.co.il "הופ קטנטנים" כדי להפעיל לאחותי הקטנה את המשחק.. זה גם לא עובד כך נראה הפופ-אפ של הופ: רשום שם "A recent attempt to attack your computer was blocked" למי שלא מזהה ב2 המקרים נפתח חלון פופ-אפ אבל בשניהם מה שצריך לפעול לא עובד אני יודע שזה קשור ל Norton Internet Security 2005 כי ברגע שאני בוחר באפשרות Disable Norton Internet Security אז זה עובד מה צריך לעשות כדי שהכול יעבוד מבלי לבחור כל פעם את "Disable Norton Internet Security" ?? תודה רבה! ;D

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Rhx,

תשמעו משום מה אני לא מצליח לשים את הפיירוול של הווינדוס משהו נדפק .. אין לי גם אנטי וירוס בקרוב אני מתכוון להשיג .. האם כדאי לי לשים פיירוול של חברה ? אם כן תנו שמות

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by er0101,

לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים