עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Electric Boom,

שלום לכולם יש כמה בעיות שניסיתי להתמודד איתם אבל ללא הצלחה - דברים מעצבנים לאללה 1. קודקים -- יש לי חבילת קודקים מצויינת(אני יודע כי אני עובד איתה הרבה זמן ללא בעיות), העניין הוא שאני לא יכול להריץ סרט,כל סרט בתכנה כלשהי רק אם אני נכנס דרך ה-MC 2.לא מצליח להוסיף תיקיות לחיפוש קבצים ב-MC: לסרטים אני לא מוצא איך להוסיף עוד ומוזיקה הכנסתי והוא לא מראה ת'שירים 3.כשכבר רואים סרט - אז יש זום שכתוב עליו 2 ואפשר לפי החיצים שבתמונה למתוח לכל הכיוונים, אבל אני לא מצליח והוא סתם מותח לי לרוחב 4.ב-WINTV אני רואה טלוויזיה מצויין, ב-MC הוא מצא את כל התחנות אבל כל פעם הוא נכנס לשנייה לאיזו תחנה, שומעים קול (ממש לשנייה) אבל אין תמונה 5.איך לעזאזל מעבירים קדימה\אחורה בסרטים?! אני…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by ex_,

היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by Dark Tetris,

יש לי אנטי וירוס 2008 נגמר לו ה15 יום השתמשות ניסיונית אז מחקתי אותו והתקנתי מחדש ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזרה שיש לי תוכנה לא מורשת במחשב בנוסף הוא מציע לי מידי פעם לשפר את הוינדוס...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by gforce,

שלום לכולם, אני זקוק לתכנה שסורקת מסמכים ותמונות. אני חייב שהיא תיהיה מאוד פשוטה . (זה לאבא שלי). אשמח לשמוע הצעות. צביקה

6. פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. יש לי Windows XP SP2 וכל פעם הנורטון פאנדה מנסה להתעדכן והוא מודיע לי שהוא לא מצליח הנה תמונה : מה יכול להיות הבעיה??? ??? :s05: ???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. יש לי מספר דיסקים עם תוכנות, ואני רוצה לעשות מאגר נתונים שכזה. אז במקום לכתוב ידנית כל ספריה שיש בדיסק, שאני אשתמש בתוכנה שתקרא את תוכן הדיסק ותייצא את זה לטבלת אקסל או לקובץ טקסט ( תייצא את רשימת הספריות ), האם יש תוכנה כזו ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by Green,

היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Nati_The_King,

איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?

13. לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by gildoron,

בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by galCool,

1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by superginiman,

שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by ולרי88,

הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים