תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטים שאני שומע במחשב ויש לי codecs עדכניים ושומעים חזק את קולות הרקע אבל לא חזק את הקול של השחקנים ניסיתי ב bs layer ו mvplayer ובשניהם זה היה רק media player שומעים את קולות השחקנים חזק
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני נכנס למאיפניים בשולחן העבודה לתצוגה יש לי שם לשונית שמראה לי את איכות הצבע למשל יש לי 256צבעים 16BIT ו24BIT ו 32BIT משהו כזה עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק מחשב כמה צבעים זה BIT אחד למשל כמה צבעים זה 32BIT... מה זה גם BIT? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל אוטוקאד על ויסטה מישהו נתקל בבעיה הזו? אגב זו גירסה 2005 [br]פורסם בתאריך: 11.06.2007 בשעה 16:20:37 אוקיי בדקתיואכן הגירסה שעובדת בויסטה היא 2007 עם חבילת עידכון 2\ או 2008 אכלתי אותה עם הויסטה הזה-אוי אוי אוי חוזרים לXP
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ניסיתי להמיר אותו, אי אפשר * הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האנטי וירוס(קספרסקי) מתריע כל הזמן על קבצים מוזרים שנמצאים בתיקיית הטמפ. בנוסף יש בו גם מעין פיירוול וגם הוא מתריע שכביכול מנסים להשתיל לי את הקבצים שנמצאים בתיקית הטמפ, ואפשר לחסום אותו, אבל זה בלתי נסבל זה קופץ עשרות פעמים ההתראה. זה השמות של הסוס הטרויאני: Trojan-Proxy.Win32.Horst.jb Trojan-Proxy.Win32.Horst.jc Trojan-Proxy.Win32.Horst.jx כמעט ולא מצאתי עליו מידע באינטרנט. איך אני יכול להפטר מהוירוסים האלה? פירמטתי את המחשב לא מזמן, ואני מצטער שעברתי מנוד 32 לקספרסקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב בעברית! שאני מנסה למשל לכתוב את המשפט "ילד מכוער הלך לגן" - זה מה שיוצא: ? ?גט ? ? מה לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-