תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיסקים ענקית של memorex- CDR, כשאני מנסה לצרוב עם הנרו, הוא מזהה דיסק "blank cd recordable" אבל הוא רושם- capacity in use- 0 וגם available capacity-0. הדיסקים האלו עובדים בצריבה של ה WIN וגם בתוכנות אחרות. אני רגיל לנרו ולא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. למישהו יש רעיונות? אני משתמש בנרו 7.2.0.3 עם צורב nec3540A עם firmware מעודכן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
פעם הביאו לי אתר או תוכנה, אני לא זוכר בידיוק לבדיקת דרישות המערכת של משחקי מחשב, כלומר האם המחשב שלי מתאים לדרישות של איזה משחק מסוים מישהו זוכר שיכול להביא לי קישור לאתר/תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://speeddial.uworks.net/ אני בדרך לפרמט את המחשב... כיצד אני שומר על כל המידע שאגרתי שם?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים של 320 גיגה ורק הראשון משומש וכולל 200 גיגה אז רציתי שהשני תמיד יעשה גיבוי לראשון אז יש תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להנחות אותי כיצד להוסיף פורט מסוים לזון אלרם כלומר פורט מאושר
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני יודע שישנם לא מעט תוכנות כאלו שמסירות זבל מהמחשב ומפנות יותר מקום בדיסק. אודה להמלצה לתוכנה טובה כזאת שגם יודעת מה למחוק .
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נראה לי זה הפורום המתאים קיצר המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע" שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך EVGA 7600GT NVIDIA. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי x1900 בעיקרון כשאני מפעיל משחקים הוא פועל מצויין כנ"ל בdmark וכו'.. אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני רואה מן תמונה צבעונית כזאת...בצבע ירוק ואדום כזה..הורדתי מיליון קודקים וכו'... למישהו יש מושג מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-