תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שstyle xp תופסת הרבה משאבים והיא לא הכי טובה.. יש איזה תוכנה טובה במקום?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הנה העלתי תמונה ..... עדכנתי גם לגרסא אחרונה ושוב אותה בעיה ...מישהו נתקל ? אגב ניסיתי גם להסיר פייר וול גם לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהעתקת משחק מקורי של PS2+1 לדיסק צרוב DVD\CD?.... בבקשה זה חשוב יש לי PS2 ואני לא יודע איך עושים את זה! תודה רבה לכל התותחים!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס שיצרוך כמה שפחות זיכרון NORTON פשוט כבדה כל כך התקנתי את AVG והוא לוקח כמעט 70 מגה בזיכרון יש איזה אנטי וירוס שהוא גם יעיל וטוב וגם תופס מעט זיכרון תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול על חשבון ה-OUTPOST שהיה לי ושגרם להאטה מסויימת בביצועי המחשב. אני מאוד מחזיק מ-AVG ומהאנטי וירוס שלהם . אחרי שהתקנתי את הגרסה שכוללת גם פיירוול , ביצעתי סריקת פואטים דרך האתר הנ"ל : http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=myinternet התוצאה יצאה משביעת דעת , כל הפורטים שלי מוסתרים . בגדול אני מודע לעבובדה שיש פיירוולים כמו זה של WIN SP2 שהם טובים בהגנה מפני התקפות חיצוניות אבל תא מאוד מוצלחים בזליגת מידע מהמחשב . איך ה-AVG לעומתו ולעומת ה- OUTPOST . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האינטרנט שלי עבד יופי וברגע שהתקנתי Flash Player 9 פתאום האתרים אמרו לי שחסר לי פקד x ולפני שהתקנתי הכל עבד יופי למה זה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא העדכנית של ווינאמפ הבעיה היא כזאת אני שומע שירים יוצא מהתוכנה ואז חוזר אליה אבל רשימת ההשמעה לא נשמרת יעני אני צריך לגרור תשירים מהתחלה וזה מבעס למה הם לא נשמרים ככה היה לי בווינאמפים הקודמים הייתי סוגר ואז פותח והשירים היו נשארים ברשימת השמעה למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקיי ככה לראשונה שמעתי על התוכנה מחבר ששל לי את הלינק הבא http://www.secureol.com/downloadVElite.htm ורציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותה... יודע איך היא וכול' ביקורות באתרים שאני יודע שהם אמינים ומנוסים לא כ"כ מצאתי אז אם מישהו מכאן סבמאת ניסה אותה אשמח לביקורת אהה ואם מיהו הבין מה ההבדל בין הגירסאות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תשמעו משום מה אני לא מצליח לשים את הפיירוול של הווינדוס משהו נדפק .. אין לי גם אנטי וירוס בקרוב אני מתכוון להשיג .. האם כדאי לי לשים פיירוול של חברה ? אם כן תנו שמות
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-