תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
חבר'ה, זקוק אני לעזרתכם. יש תמיד כתבות בYNET או ב'וואלה', ולפעמים יש בהן קטע וידאו כזה של הכתבה. השאלה שלי, איך אפשר לשמור את הסרטונים האלה על המחשב, בתור קובץ של סרט? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים !!!! אני מחפש תוכנה שתאפשר רק ע"י הכנסת סיסמה פתיחת תיקייה או קובץ . התיקיות יושבות על דיסק קשיח נייד ככה שהתוכנה לא יכולה להיות מבוססת על המחשב . לא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הדיסק , אני רוצה שרק ע"י סיסמה יהיה ניתן לפתוח את התיקיות .
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. יש לי 2 דיסק קשיח אחד חלונות XP. והשני גיבויי חומר חשובים. בהתחלה גיביתי חומר ghost לדיסק הראשון לעביר לדיסק השני. והתקנתי מחדש חלונות XP בדיסק הראשון. וגמרתי הכל. ונישאר לי להחזיר גיבויי דיסק השני לדיסק ראשון. עליתי בחלונות XP וניגשתי לדיסק השני ועשיתי "עתק" ו- "הדבק" לדיסק ראשון. ופתאום ניעצר באמצע וחלון הודעה שאומרתף: "לא ניתן לעתיק קובץ שצויין בתיקייה...." ניסיתי לאתר תיקייה ולעתיק חלק קבצים. והתיקייה שבה שלא ניתן לעתיק זה לא עזר. והיה לי עוד כמה תיקיות שלא ניתן לעתיק. האם יש תוכנה חזקה טובה מאוד שיכולה לעתיק קבצים כמו "העתק" + "הדבק".ובלי לתת הודעה שגיאה שאומרת לא ניתן לעתיק? קיים דבר כזה תוכנה שעובדת 100%? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש בכדי להפוך את כל קבצי התמונות ל JPEG ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי ניסה להתחבר ל-ICQ מהפלא' והופיעה לו הודעה שיש לו בוט שמספרו 3500 (או 35000 הוא לא בדיוק זוכר) ובגלל זה הוא לא הצליח להתחבר מהפלא'. אבל מהמחשב זה עובד לו טוב. בזמן האחרון גם הוא לא מצליח להתחבר מהפלא' בכלל ומופיעה לו הודעה שהיא כביכול שגרתית (שרת לא נמצא או משהו כזה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר למספר שלי מהפלא' שלו זה מתחבר שנייה. ממתי שהופיעה לו ההודעה על הבוט, פרצו לו ל-ICQ פעמיים. הבוט קשור לזה ? מה זה הבוט הזה בכלל כי לפי מה שראיתי 3500 זה סתם רובות לא מזיק של איסיקיו. אז מה הבעיה פה ? וזה קשור לפריצות שהיו ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, התקנתי את MP11+IE7 לפני כמה ימים, ומאז אני לא מצליח לראות סרטונים ברשת! בטוח שזה לא בעיית קודאקים, כי לפני ההתקנה עם MP10+IE6 היה תקין לחלוטין. האם אחרי ההתקנה של MP 11 צריך להתקין קודקים שוב? הוא אפילו לא עושה BUFFER !!! כשאני לוחץ על מקש PLAY!, כאילו לא מגיב בכלל. היש פתרון לבעייה? האם כדאי לחזור לMP10 (למרות שאני לא כ"כ רוצה... :-\) ? ואם כן, אז איך מסירים את ההתקנה של MP/IE מהמחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להוסיף כתוביות לצמיתות לסרט אבל כאשר פתחתי את הקובץ עם VisualDub מיד קיבלתי את השיאה הזו: [!] AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 7146ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode. Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio. (bitrate: 82.4 ± 6.7 kbps) [[/code הצלחתי להוסיף כתוביות לסרטים בעבר ללא כל בעיות יש דרך להוסיף לסרט הזה עם התוכנה הזו? במידה ולא גם תוכנה אחרת תעזור לי בין אם זו תוכנה לוינדוס או ללינוקס
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצות לתוכנה כזאת? מישהו בכלל מכיר משהו כזה? כי לא הצלחתי למצוא שומדבר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב ורציתי להיכנס לדפדפן ,פתאום אני רואה זה פעל איטי רצח ואחרי כמה זמן בכלל לא עולה הבעיה רק בדפדפן ולא בICQ ומשחקי רשת . עכשיו יש לי ראוטר ובמחשב השני הדפדפן פועל והכל כרגל . אז אני יודע שזה וירוס או משהו .... יש לי Spy Sweeper וNOD32 וזה לא מוצא שום וירוס איזה תוכנה יכול לעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור וירצה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לאת הניפלא אני מעוניין לדעת אך מבצעים בדיקת מאמץ למחשב כלל מערכת ההפעלה ואים ייש לזה תוכנה אני אסביר ייש לי מחשב בן 6 ואנירוצה ליבדוק אותו אודה לעוזרים נועם
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכנתי חתימה חדשה על הסרט the gardiuan (בעברית המגן) שכולכך אהבתי מה דעתכם? טוב עדכן את החתימה לפי החוקים זאת הישנה: וזאת החדשה: מה אתם אומרים על החדשה? להקטין עוד את המילה?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיל חפצים וכאלה דברים(דרך נקודות שבקצות של החפץ)(איך עושים אותם?) אוף אני לא ממש יודע איך להסביר,בכל מקרה אם משהו הבין שינסה לעזור
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-