תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אמור להיות איזה מקום שבו אני אמור להכניס את הכתובת איי פי ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר קישור או מידע או כל דבר מאיפה אני יכול להשיג את גרסת 2004 של נורטון אנטי-וירוס?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אחרי שהNORTON עשה לי מלא בעיות הסרתי אותו דרך הסרת תוכניות, אבל עכשיו הNorton Protected Recycle Bin עדיין נמצא ושאני לוחץ פעמיים על סל המחזור זה כותב שזה לא נמצא.. וגם כל פעם שאני מדליק את המחשב יש תפריט כזה של SYMANTEC עם 2 אפשרויות BOOT שגם לא ירד אחרי ההסרה... WTF?? איך אני מעיף את זה לגמרי..
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יראה את ההיסטורי למה אני לא יכול לראות אותו ולפני שמחקתי את האיסיקיו יכלתי.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש בעייה שקוראת בתקופה האחרונה. כשאני נכנס למקומות מסויימים, בעיקר בפורומים של תפוז (כמה אירוני) הרי העמודים הם קבצי ASP, והדפדפן אמור לפתוח אותם בלי בעייה. אז זהו, שאצלי זה מדי פעם לא מזהה את זה ושואל אותי אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישר וכו'... (כמו כשלוחצים על קובץ זיפ, ויש לוח עם 4 אפשרויות, ככה לי יש מסתבר עם קבצי ASP) וזה קורה כמה יחסית הרבה בתקופה של השבוע האחרון, וזה מעולם לא היה אצלי קודם. HELP זה גורם לי להשתגע, עד שזה עובר זמנית...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איפה נמצא הקובץ של הפנקס כתובות בווינדווס (לא דרך ה-outlook, כי אני מגבה דרך מחשב של חבר) והאם ההודעות נמצאות גם כן בקבצים שניתן להעתיק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי לכם [move] חברים [/move] נדמה לי ש-XP אין ממשק דוס . איך אני מפעיל יישומי דוס (כגון: ghost) על ה-XP? האם עליי להתקין דוס? ומאיפה? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני חייב תוכנה שלוקחת למשל קובץ vob בגודל 100 מגה של קליפ וצורבת אותו לדיסק רגיל ככה שדיוידי ביתי יוכל לקרוא אותו? האם זה אפשרי? האם קיימת תוכנה כזאת? אודה מאוד למי שיענה לי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה שאפשר לראות את כל הדברים האחרונים שהורדתי למחשב אבל שתיהיה תוכנה קלה ופשוטה להבנה אם אפשר. תכתבו פה את השם שלה באנגלית בתודה מראש רעות
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את NORTON 2004 המחשב שלי פועל באיטיות בלתי נסבלת מסיבות לא ברורות... אין שום תוכנות אחרות שפועלות ברקע חוץ מדברים שקשורים לנורטון, ויש לי 512MB זיכרון אז גם זה לא צריך לגרום לבעייה... מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPEG של 700 מגה ואני רוצה לצרוב אותו בתור VCD הוא נותן לי הודעה שזה גדול מידי. אני צריך לדעת או : 1. איך נאי בכל זאת צורב? 2. איך אני מחלק את הקובץ ל 2? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-