עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחר שהמסנג'ר כבר הותקן האם השיחה עצמה במסנג'ר מייצרת הורדה כלשהיא download ?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by kong5,

ערב טוב! בטעות מחקתי תיקיה עם תמונות משולחן העבודה. יש אפשרות לשחזר? (נמחק גם מסל המיחזור)

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  5. יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by fc_bunker,

המצב הוא כזה: העתקתי מDisk on key ספרייה שלמה למחשב....במקום ספרייה שכבר ההיתה קיימת בו עם שם זהה.. העיניין הוא שבתיקייה שהייתה על המחשב והוחלפה, היה קובץ מאוד חשוב, שעכשיו נעלם. יש דרך לשחזר את זה? דחוף מאוד.... תודה מראש לעוזרים ------------------------------------------------ אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. פשוט לא מצאתי מקום מתאים יותר

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by מאור247,

מחקתי בטעות באיזה מחשב את ההיסטוריה של האינטרנט והיו שמורים לו שם מלא כתובות שהוא היה צריך... איך אני יכול שחזר אותם??

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  10. הבעיה ב 2 מחשבים 1. בדסק טופ הFF קרס לפתע, היה מעודכן ורק לאחר הסרה מוחלטת וניקוי ב REGEDIT (שיניתי את תיקית ה FF ב C לשיחזור בהמשך ומחקתי את הכפילויות שהיו שם) התקנתי שוב ושיחזרתי את הבוקמרק מהקובץ בהצלחה. אבל איך אני משחזר את הטאבים? יש לי שם הרבה דברים חשובים. כ 60 טאבים + 2. בלפטופ לפני יומיים קרס לי ה FF ומיד אחריו הכרום בלי שהתקנתי משהוא או פלאג אין או תוסף. פשוט הודעת קריסה ותנסה במצב בטוח וכלום. את הכרום הצלחתי להתקין שוב אבל רק בגירסת ה 64BIT שיחזרתי את הבוקמרק. וכ 30 טאבים צרכים שיחזור. ואת ה FF לאחר התקנה מחדש מקבל מסך לבן, ולמעלה רשום נוט ריספונדינג. יציאה רק Ctrl+alt+del ושם מופיע ש FF אינו מגיב. אין לי כוח לצלול ולנקות שוב את ה regedit גם כאן יש איזה 40 טא…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by ORBIT,

סדר רשימת ההודעות שהתקבלו השתנו לפי שם השולח. אני רוצה להחזיר את זה למצב ברירת המחדל שהוא, "הודעות אחרונות שהתקבלו". איך עושים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by llime,

היי. היה לי דיסק עם איזה דרייבר,שרציתי לגבות אותו,אך במקום לצרוב אותו כ IMAGE,העתקתי את תוכן הדיסק לתיקיה במחשב. בינתיים הדיסק אבד,האם יש דרך לשחזר אותו? ניסיתי לצרוב על דיסק את תוכן התיקיה כ- DATA אך זה לא פותח לי את התפריט כמו הדרייבר המקורי. אגב,תוכנת הצריבה שלי היא NERO 6.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by omri_ro,

שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by LanKo,

שלום לכולם, כאשר קניתי את המחשב, והטכנאי התקין את הווינדוס + את הדריברים שצריך, הוא יצר לי קובץ בכונן D:/ (הווינדוס מותקן בכונן C). הקובץ שבכונן D בתוך תקייה שנקראת Backup, והשם של הקובץ הוא partimg.GHO. (והוא שוקל 5.07GB.) אני כעיקרון רוצה להפעיל את השיחזור הזה. כיצד אני יכול להגיע אליו ולעשות שהוא יהיה? ראיתי משהו עם ה Norton Ghost. הורדתי Notron Ghost 12. ושמתי Product Key.. אבל אני באמת לא מבין מה אני אמור לעשות שם. במה בדיוק לבחור ומה לעשות.. אני ראיתי משהו עם קובץ IMAGE, אבל ראיתי באיזשהו מדריך שהשיחזור מתבצע עם קובץ GHO. לא? אז מה אני צריך לעשות פה? השאלות העיקריות הן: 1. האם אני צריך להפוך את ה GHO. לקובץ IMAGE, בשביל לשחזר? או שלא? 2. אז איך ודרך מה? - אשמח להסבר…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by hariel35,

ביצעתי אתחול לכונן ומחקתי 320 G של סרטים ומוזיקה וחומר ועוד כמה דברים חשובים לי יש תוכנה או אפשרות לשחזר את הכונן כמו שהיה ?? מבקש את עזרתכם ... כרגע לא ביצעתי שום פעולה בכונן שמא ימחק לי כול מה שהיה שם בתודה מראש אם תוכלו לעזור אשמח מאוד לשחזר את מה שיש לי שם ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eranir,

לאחר בעיות במחשב הוא פורמט והותקנה מחדש מערכת ההפעלה (Windows). יש סיכוי שניתן לשחזר חלק מהמידע שהיה קודם לכן על הכונן? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

שלום זה קורה לי בפעם המי יודע כמה - יום בהיר אחד ונעלמו לי *כל* הכתובות על תיקיותיהן יש דרך לאחזר אותן? עריכה: הכוונה היא לא לכתובות שבהיסטוריה, אלא למועדפים(עם התיקיות והכל)

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כיצד אני משחזר את הלשוניות האחרונות שהיו פתוחות בדפדפן Google Chorme? המחשב קרס, ואחרי דבר כזה הדפדפן שואל אותך אם לשחזר. לצערי היה מישהו על המחשב וככל הנראה (אם לא בטוח) הוא לחץ לפתוח דף חדש (פייסבוק, כמה מפתיע..) ושאני בא היום לראות את הלשוניות שלי אני לא רואה כלום!!! יש אפשרות לשחזר את הדפים ? ביצעתי שיחזור מערכת זה לא עובד, אך מה? בפיירפוקס זה עובד . נתון נוסף שיעזור לי זה היכן רשימת הלשוניות של הדפדפן נשמרת? אשמח לעזרה !!! שבת שלום

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by kobicool,

שלום לכולם! אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ? חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי... תודה לעונים ויום טוב. קובי

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by DeaglinG,

שלום, אני זקוק לעזרתכם בדחיפות. יש לי בעבודה כמה מחשבים, ומסיבה כלשהיא נמחק מאחד מהם הרבה מידע שהיה על שולחן העבודה. המידע הוא של שנים רבות וחומר מאוד חשוב להמשך עבודה ואני חייב לשחזר אותו. ככל הנראה המידע נמחק על ידי אחד מהעובדים, שכנראה הסתכסך עם הבוס... עכשיו, חיפשתי בפורום הודעות קודמות על שיחזור ומצאתי את התוכנה GetDataBack. עוד לא ניסיתי אותה אבל רציתי לשאול לפני שאני מנסה, אם יש למישהו תוכנות נוספות שהוא ממליץ עליהם. בנוסף, אם יש פה מישהו עם נסיון של שיחזור חומר ויכול לתת לי כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אני ישמח. למיטב ידיעתי רצוי לא לכתוב על ההארדיסק לאחר איבוד המידע כדי לא לכתוב עליו לכן ניתקתי אותו מהמחשב בעבודה. אנא ענו לי בהקדם זה מאוד חשוב לי. ת…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by yeya,

אחר הצהריים טובים התבקשתי מחבר לנסות לשחזר מידע מקובץ וורד מסוים. אני צריך כל מידע שאוכל להוציא ממנו כמו שמות העורכים הקודמים ותאריכי שינוי. יש אופצייה כזאת? ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום. (הקובץ הגיע אליו באימייל, אין גישה לקובץ המקורי) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by MoSQuiTo,

אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by My_Name,

לאחר התקנה של Winows על כונן D, שהיה מלא בתמונות ודברים נוספים. יש טעם לנסות לשחזר ? הפירמוט שבוצע היה פירמוט מלא (לא מהיר). אני הצלחתי בעבר להשתמש ב-Get Data Back For NTFS והצלחתי לשחזר אבל אחרי פירמוט רגיל. האם יש טעםפ לנסות בעזרת תהוכנה הזאת לשחזר חלק מהכונן ? אפילו תמונה אחת תיהיה תוצאה טובה :s05: האם יש תוכנות שיכולות לעשות את העבודה יותר טוב ? אשמח לקבל טיפ. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים