עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mor873,

איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שלום ! יש לי win xp sp1 ואני משתמש בפיירוול של וינדוס איך אני מגדיר אותו שיקבל קבצים באיי סי קיו ..? בתודה יתיר

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  3. ניסיתי להמיר אותו, אי אפשר * הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by nadaw,

איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה

5. Started by itay8zilka,

אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by liran2003,

האנטי וירוס(קספרסקי) מתריע כל הזמן על קבצים מוזרים שנמצאים בתיקיית הטמפ. בנוסף יש בו גם מעין פיירוול וגם הוא מתריע שכביכול מנסים להשתיל לי את הקבצים שנמצאים בתיקית הטמפ, ואפשר לחסום אותו, אבל זה בלתי נסבל זה קופץ עשרות פעמים ההתראה. זה השמות של הסוס הטרויאני: Trojan-Proxy.Win32.Horst.jb Trojan-Proxy.Win32.Horst.jc Trojan-Proxy.Win32.Horst.jx כמעט ולא מצאתי עליו מידע באינטרנט. איך אני יכול להפטר מהוירוסים האלה? פירמטתי את המחשב לא מזמן, ואני מצטער שעברתי מנוד 32 לקספרסקי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. מה שאני מחפש זה תוכנה שפשוט אני יכניס לתוכה כמות מסויימת של תמונות בגודל מסויים, והיא פשוט תקטין את משקל התמונות וגודלן למה שאני אקבע. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי קובץ אודיו באורך של כשולש וחצי קדות ואני צריך רק את ה2 דקות הראשונות שלו. אני צריך תוכנה שתיהיה מסוגלת לחתוך את הקובץ הזה מתי שאני אומר לה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by poltergeits,

אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by slimshady21,

אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  18. הורדתי מהמחשב את הויסטה כי הוא התחיל לעשות לי בעיות עם המקוריות . שמתי במקומו את הXP SP2 הרגיל פרופשונל .. עכשיו התקנתי הכל והכל טוב ויפפה חוץ מדבר אחד . אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס קול . הלוח הוא M2N-E למישהו יש רעיון ?

19. גם בגרסה של Outlook 2003-2000 ניתן לעשות אישור על EMAIL ברגע שהצד השני פותח את ה EMAIL אני מקבל כלו אישור מישהו זוכר איך עושים את זה כי אני עשיתי את זה אולי לפני 5 שנים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by gildoron,

בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by reem,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג סיריאל לתוכנה vsoConvertXtoDVD

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by talgold,

שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by avi333,

תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים