תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי צורב dvd ונרו 6 והוא לא מזהה לי אותו ונותן לי רק אפשרות של image recorder
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מצטט מהסטיקי: "אם יש לכם תוכנות טובות וקישורים להוסיף לרשימה , אני אשמח מאוד אם תרשמו אותם" אבל איך עושים זאת??? (הייתי רוצה להוסיף את סרגל הכלים של גוגל שמעולה נגד POPUPS)
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות... תוכנה אחת שתהיה דומה ל EWB (להדמיה של מעגלים אלקטרונים וכדו') רצוי שתהיה בחינם לא חובה בכלל..... ותוכנה אחת להורדה של הפס קול בלבד של סירטונים מYOUTUBE....
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אבא שלי עבד על המחשב פתאום הסרגל של : קובץ, תצוגה, עזרה.... נעלם לו... איך אני מחזיר אותו? wait for comment men
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי את התוכנה swich off עכשיו השאלה שאני נגיד עושה שעה וחציואני עושה על כיבוי זה אומר shutdown זה עורס את המחשב או משהוא כזה או שזה מכבה את המחשב לא טוב כאילו השאלה שלי האם התוכנה הזאת בסדר כאילו לא דופקת את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי התחיל לזייף.. מופיעות הרבה שגיאות באמצע האינטרנט יש את השגיאות האלו של הSend וNOT SEND ואז זה סוגר כמעט את כל החלונות. וגם הFPS שלי ירד לאחרונה =\ הרצתי בדיקות עם מיטב האנטי ספיוואר (spy bot S&D, Microsoft Anti Spyware, Ad Aware, Spy Doctor) וגם הרצתי בדיקה עם הAVG שלי והוא לא מצא כלום =\ וגם יש בעייה מעצבנת אני לא מצליח להעביר מעברית לאנגלית וההיפך במקומות מסויימים =( בסרגל כתובות גם. לפעמים שאני יוצא מהאקספלורר יש לי הודעה כזו: אני מוסיף גם לוג של Jhackthis אולי יש פה משהו =\ תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבעיה שלי היא כזו: אני אוהב מוזיקה תימנית ובכדי להוריד "חומר" תימני אני נכנס לכל מיני אתרים בתימן. הבעה שאני לא יודע לקרוא בתימנית וכשאני מגיע לאתר כזה אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להגיע לאותם שירים ואם אני כבר מצליח להוריד משהו זה לוקח הרבה זמן. מכיוון שאני משתמש בתוכנת BitCommet גיליתי שאם ני מקליק קליק ימני בעכבר כשאני נמצא באותו עמוד יש אופציה של "הורד הכל בעזרת BitCommet". בצורה זו הצלחתי להוריד שירים אבל בנוסף הוא מוריד לי כל מיני קישורים כלומר באתו דף שבו ביצעתי "הורד הכל" יש קישורים לשירים נוספים. השאלה שלי היא האם קיימת כזו תוכנה שיודעת להוריד את כל החומר (ובמקרה שלי...שירים) שיש באתר מסויים?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
היי! יש לי P-4 2.4 GHz, 768MB. יש לי XP ו-Windows Server 2003. לאחרונה מתבצע restart בין שניות לדקות מהרגע שמע' ההפעלה עולה, וכשבטלתי את האפשרות של restart on failure הופיע מסך כחול עם התקלות 0xA ו-0x8e. אני מצרף קובץ minidump של אחת התקלות. מישהו יוכל לעזור לפענח את הקובץ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אינני יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל יש לי חשבון דואר בwalla.com תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-