תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמחברת קבצי VOB. שהתוכנה תוכל לחבר לי מספר קבצי VOB שאני אבחר. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היה לי FF2 והורדתי FF3. אחרי התקנת FF3, ניסיתי לפתוח אותו, והוא פשוט לא נפתח. ניסיתי להסיר לחלוטין את FF2, כולל מידע אישי ולהתקין מחדש, והבעיה עדיין קיימת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק טמפרטורות של מעבד של לוח אם זיכרונות ועוד כמה חלקים איך אני עושה את זה בתוכנה הזאת תמונות יעזרו לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר שלי מפקסס לי מאתרי FTP דיי מהירים של 100MBIT ל"סרבר" שפתחתי בעזרת התוכנה SERV-U , תמיד המהירות פקסוס היתה גבוהה בהתאם לחבילת אינטרנט שברשותי רק שלאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שהפקסוס לא עובר את ה1KB. עכשיו נשאלות השאלות הבאות : 1. מה יכול לגרום לתופעה הזו ? בעיה אצלי ? בעיה באתרים שמהם מפקססים ? בעיה בתוכנה ? אם מישהו נתקל בבעיה דומה אודה לתשובתו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עשיתי להגדרות של הדפדפן שלי - אבל אני לא מצליח בזמן האחרון לראות וידאו או לשמוע רדיו בדפדפן בעצם כל מה שב-STREAMING... בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בבעיה בהגדרות של האנטי וירוס והפיירוול (NORTON) אבל התופעה ממשיכה גם כשאני מכבה את שניהם (DISABLE). בבקשה עזרו לי...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקיי, היה לי קובץ AVI שהימרתי בהצלחה לDVD.. ואז צרבתי עם נרו.. כמו שצריך... הכנסתי לDVD (ישן, משו כמו 5 שנים) והוא קרא אותו... כאילו התחיל לנגן את הסרט, והראה שזה קובץ DVD, אבל אחרי 2 שניות זה נתקע, וזה ממשיך רק אם לוחצים pause ואז play (וזה מנגן שוב ל2 שניות).. אז הכנסתי את הדיסק לכונן DVD במחשב... וההתחלה היתה קטועה.. טיפטיפה ואז הכל הסתדר ורואים כרגיל... אז מה הקטע? הבעיה בDVD לא? מישהו נתקל? מכיר\? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-