תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קופצת לי הודעת אזהרה בדפדפן שאין לי מושג מהי. הדפדפן ממשיך לעבוד כרגיל כשאני לוחץ "המשך". למישהו יש מושג? זוהי ההודעה:
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני שנתיים מכרו בעבודה אופיס 2003 במחיר מצחיק. קניתי. עכשיו מציעים אופיס 2007 במחיר מצחיק. האמת היא שאני מסתפק ב- 2003, אבל לך תדע אם ומתי יציעו את ה- 2007 שוב במחיר כזה. אין לי מושג מה יש ב- 2007 שמצדיק שידרוג, אז מה דעתכם? שווה להשקיע קצת?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. לאחרונה האינטרנט שלי עובד נורא לאט. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לנתב. אני מחפש תוכנה מסויימת שתגיד לי כמה כל מחשב "צורך". וכמה בכלל אני מקבל מהספק אינטרנט ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 RC1 עם Virtual Pc הכל עבר חלק. איך אני עושה שהוא יזהה את הכרטיס מסך וקול המקוריים ולא וירטואלים.?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הורידו לי את התוכנה הזאת כדי שתעזור לדעת מתי המחשב מתחמם יותר מידי ואמרו שדרך התוכנה אפשר לסדר אז מישהו פה מבין איך משתמשים בה? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב, מישהו מכיר תוסף לכרום לניהול הורדות (השימוש בעיקר להמשך הורדות שמתנתקות באמצע) אם לא יש איזה תוכנה שמתאימה לכרום ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל משחקים מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן אתמול ניסיתי להתקין את FIFA 07 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שהוא לא יכול מכיוון שצריך ש-DirectX 9.0c יהיה מותקן חשבתי שזו בעיה בהתקנה (למרות שהתקנתי מאותו דיסק בעבר) היום התקנתי את דום 3 ובסוף ההתקנה הוא שאל אותי אם להתקין את DirectX 9.0b כי אם לא אני לא אוכל להפעיל חשבתי שזה לא מזהה באמת אם יש לי גירסא מעודכנת של DirectX אז אמרתי לו לא עכשיו אני מפעיל את המשחק וכלום לא קורה.. כאילו בדקתי ביישומים הוא עולה ולוקח זיכרון אבל אני לא יכול להכנס אליו ולא כלום עכשיו הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את DirectX האחרון ושאני מנסה להתקין הוא אומר לי שיש כבר את הגרסא הזאת או יותר מתקדמת מה יכל לקרות? לא התקנתי שום תוכנה או שום דבר שיכול לגרום לזה וניסיתי כבר לעשות הפעלה מחדש עריכה: עכ…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במחשב חדש ואני צריך המלצה למס" תוכנות: PLAYER מומלץ שתומך בכתוביות SUB,SRT ומאפשר גם לסנכרן אותם בצורה לא מסורבלת תוכנה להצגת הטמפ' של מעבד, לוח וכ.מסך עדיף ב TRAY. מחליף ל-NETLIMITER (מנטר תעבורת רשת) וגרסא יציבה שלא שותה משאבי מע' של מסנג'ר בעיברית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://speeddial.uworks.net/ אני בדרך לפרמט את המחשב... כיצד אני שומר על כל המידע שאגרתי שם?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-