תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה שEMAIL מסוים יגיע לי לתקיה מסוימת נגיד ב ספאם הוא לבד מכניס דברים לשם שאני צריך מאתרים שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האינטרנט שלי עבד יופי וברגע שהתקנתי Flash Player 9 פתאום האתרים אמרו לי שחסר לי פקד x ולפני שהתקנתי הכל עבד יופי למה זה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם מוכן (אין לי אפשרות להכין אחד כמו שיש במדריכים בפורום אלקטרוניקה) שמתחבר לUSB אני רוצה לשלוט באמצעותו בווליום הLINE IN במחשב. מישהו מכיר תוכנה שתעשה את העבודה? חשוב לי שאני אקח שלט משלי ואקבע איזה כפתור יעשה מה... תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
-
שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי ככה לראשונה שמעתי על התוכנה מחבר ששל לי את הלינק הבא http://www.secureol.com/downloadVElite.htm ורציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותה... יודע איך היא וכול' ביקורות באתרים שאני יודע שהם אמינים ומנוסים לא כ"כ מצאתי אז אם מישהו מכאן סבמאת ניסה אותה אשמח לביקורת אהה ואם מיהו הבין מה ההבדל בין הגירסאות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב אני מכין הודעה לפלאפון או סתם שיר לא משנה שומר אתזה כMIDI MID וכול סוגי הפורמטים ששייכים לפלא... עכשיו אני מעלה את זה לאתר והכתובת לא עובדת! בשום מקום זה לא עובד רק הודעה אחת שהעלתי וזה עבד! לאחר מכן זה לא עלה... רק הראה לי שיש ארור בלינק... והתכונה שלי נסיונית אולי בגלל זה... או שפשוט יש משהו בהגדרות... ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
פרופיל השוא"ש נהרס ואני צריך לצור פרופיל חדש אני רוצה לחסוך לעצמי את התקנת כל ההרחבות שהיו. יש דרך להעביר אותן? אותו כנ"ל בנוגע לthemes וססמאות הבהרה - הישן נפתח אבל עם בעיות, הוא עדיין מחזיק את כל ההרחבות.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הורדתי את GAIM לאחר המלצות רבות עליה אבל הבעיה היא עם העברית אומנם אני יכול לכתוב בעברית ואף המכותבים שלי רואים בעברית, אני מקבל את העברית שלהם כג'יבריש. האם מישהו גם התנסה בתופעה כזו ואם כן איך פתר אותה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ניסיתי להמיר אותו, אי אפשר * הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. שתי בעיות שאשמח לקבל עליהן מענה ושאולי יש קשר ביניהן: 1)לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מחובר לרשת. מדי כמה דקות, אני מקבל הודעה, כל פעם בנוסח שונה, האומרת שיש לי בעיה כזו או אחרת ב-WINDOWS או ב-REGISTERY של ה-WINDOWS, או שהיא מודיעה לי שיש לי SPY על המחשב ושצריך לנקות אותו, ובכל ההודעות יש הפניה לאתר זה או אחר ואומרים ששם אני אוכל להוריד תוכנה שתפתור את הבעיה. ההודעות הן לא של ה-WINDOWS עצמו, מה גם שהן לא מופיעות כשאני לא מחובר לרשת, כך שנראה לי שזה איזה גימיק שיווקי של החברה הזו. כבר ניסיתי כל מיני תוכנות לניקוי SPY ולניקוי ווירוסים אך שום דבר לא מועיל. יש למישהו רעיון? 2)אני משתמש ב-SPY DOCTOR ובאורח פלא כל פעם שאני עושה FULL SCAN, ואני עושה זאת מדי יום,…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-