תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כתבתי מידע מאד חשוב במסך וורד, אבל יצאתי בלי לשמור. יש דרך לשחזר את המידע הזה?
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן קרה לכם פעם שהייתם צריכים לשחזר נתונים מCD/DVD? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב , אז יצאתי דיי טמבל. קיבצתי קובץ RAR עם סיסמא לפני בערך חודש , אתמול רציתי לפתוח את הקובץ והפלא ופלא , שכחתי את הסיסמא יש איזו דרך לשחזר אותה? אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי , זה מידע אישי שחשוב לי מאד ואם אני לא מצליח לפתוח את הקובץ המידע הזה נאבד לצמיתות... תודה על העזרה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הסל מחזור לDESKTOP אם נמחק ע"י DEL. בברכה, גולן :
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי נמצא בימים אלו בבדיקה במעבדה, בגלל בעיה של ריסטרטים. הטכנאי אמר לי שעד עתה לא התגלתה שום בעיה של חומרה. במידה וזה יהיה המצב גם בתום הבדיקה, הרי שלא יהיה מנוס מפרמוט הדיסק הקשיח והתקנה מחודשת של חלונות. ברשותי דיסק שחזור Ghost ,שעליו שילמתי ביחד עם המחשב. כעת הדילמה היא האם להשתמש בדיסק הזה, כדי להחזיר את המחשב למצב כפי שהיה ביום הרכישה, או שעדיף כבר לפרמט את המחשב ולהתקין את חלונות בדרך הרגילה, וזאת בכדי להבטיח את נטרול הבעיה שגורמת לריסטרטים (כאמור בהנחה שזה לא בעיית חומרה)? אגב, האם שימוש בדיסק השחזור Ghost , מבצע גם פרמוט מלא למחשב? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לפני פחות משנה שמתי קובץ על שולחן העבודה ולאחר כמה חודשים פירמטתי את המחשב..(הקובץ נימחק) וזה קובץ שחושב לי מאוד אני צריך אותו יש איזשהו דרך להחזיר את המחשב אחורה להעתיק את הקובץ ולהחזיר את המחשב למצב העכשווי כאילו שלא ימחק שום קבצים נוספים ולא סרטים ותתמונות :s05:
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מחקתי תקיה גדולה של אמא שלי בטעות ואני מנסה לשחזר אותה עכשיו ניסיתי בכל תוכנה אפשרית לשחזור ואני לא מוצא אותה וגם התקיה הזאת היתה שפרמטתי את המחשב לפני כמה ימים אז עשיתי שחזור קבצים לפני פרמוט ואז זה מראה לי את כל המחשב התקיה היתה בשולחן העבודה ושאני נכנס לDocuments and Settings זה מראה לי שהשם של התקיה של המשתמש הוא המשתמש שלי עכשיו שהוא שם שונה וגם כל הקבצים בתקיה הזאת זהיים לקבצים שיש בתקיה הזאת עכשיו מה לעשות??????????
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! עשיתי לפני כמה ימים פורמט מלא לכל המחשב,את כל הקבצים העתקתי לנגן MP4 עם 160 ג'יגה. לא יודע מה קרה אבל אחרי תקופה מסויימת הנגן החליט לאפס את עצמו והכל נמחק,כל מה שהיה לי,מלא סרטים,מלא תמונות,מלא מוזיקה וכו'... שמעתי על תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו אפילו אחרי פורמט. מישהו יכול להציע משהו? האבדה הזאת פגעה בי מאוד חזק,היו שם מלא דברים שאני צריך והייתי רוצה לשמור עוד כמה שנים למזכרת... :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום מחקתי כמה קבצים בטעות ע"י Shift+delete ניסיתי להשתמש בתוכנת שחזור אחת ללא הצלחה האם אפשרי להחזיר את הקבצים שנמחקו?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי הארדיסק של 80GB, שהיה מחולק ל3 מחיצות, כולן היו בNTFS: כונן C עם 50GB, וכוננים D ו-E עם 10GB כל אחת. היום התקנתי מחדש את winXP. את מה שרציתי לשמור מ-C גיביתי במחשב אחר. D ו-E היו עמוסים בקבצים, והתכוונתי להשאיר אותם ולפרמט רק את כונן C. לפני ההתקנה, במסך שרואים את המחיצות הקיימות, מחקתי בטעות את כולן, וחילקתי את ההארדיסק מחדש ל 2 - כונן C עם 10GB, וכונן D עם 70GB. בחרתי להתקין את XP על כונן C. הוא פירמט אותו והתקין מחדש (fresh copy). (לא הגעתי בהתקנה למסך שבוחרים מתוך האפשרויות אם לפרמט את הכונן בNTFS/FAT, Quick/Full. הוא פירמט את הכונן כחלק מההתקנה) רק אחרי שהוא סיים את ההתקנה ונכנסתי לmy computer, הבנתי את גודל האסון - הלכו 20 GB! עכשיו הוא מראה את 2 הכו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני יותר מחצי שנה עשיתי גיבוי לכונן c עם norton ghost וכשניסיתי לעשות שחזור (כדי לא לפרמט אלא ישר חוזר למחצב שבו המחשב אחרי פירמוט) זה מחק לי את כל המחשב את כל הכונן D שלי הכל הכל הכל נמחק לי. ניסיתי לשחזר אך ללא הצלחה ובכי קניתי כונן קשיח חדש של 300 ג'יגה וזרקתי את הדיסק קשיח לארון. עכשיו הוצאתי אותו ואמרתי בוא ננסה להציל אותו אחרי שהשלמתי שהלכו לי כל התמונות מהעבר שלי ננסה לראות אם אפשר לעשות משו.. הומלץ לי על התוכנה getdataback וואלה הפעלתי את התוכנה לקח לה 26 שעות לשחזר הכל (דיסק קשיח של 80 GB) אחרי שסיים עברתי על הקבצים לראות מה אני רוצה מצאתי את התמונות שאני רוצה לחצתי שחזור תמונות בתוכנה זה נקרה copy ואחרי שאני מנסה להיכנס לתמונות אני רואה שרשום: "אין…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בנורטון internet security 2007 (או 2008 לא מצאתי איזכור במסכי התוכנה). הופעלה סריקה אוטומטית והוא מחק לי המון קבצים שאני צריך (קיג'נים למיניהם בעיקר). אני יכול לשחזר אחד אחד דרך ההיסטוריה, אבל זה מתיש מאוד, האם יש דרך לעשות באטץ' כלשהו? אין איזה UNDO? הוא פשוט פולשני בטירוף הנורטון הזה (אני יודע, אני צריך להחליף אנטי וירוס..).
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קיבינימאט! מחקתי בטעות את התיקייה הלא נכונה. הבנתי שיש איזו תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שנמחקו, למישהו יש מושג? ד"א, אלו קבצי וידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות קובץ 8 G אז הוא שאל אותי אם למחוק לצמיטות (בע איך רושמים) אז אמרתי כן (בטעות) עכשיו יש אפשריות לשחזרק את הקובץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית לשחזור קבצים שרוקנתי מסל המחזור? זה ממש חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מחקתי מהמחשב קובץ TXT רגיל (.txt) ואני רוצה לשחזר אותו. ניסיתי עם התוכנה Recuva וזה לא הצליח לשחזר. איך אני משחזר אותו בהצלחה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-