עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by IG,

אני מחפש הרחבה שתאפשר לי להגביר תדרים מסויימים (איקוואלייזרים) בWMP, או תוכנה אחרת שמאפשרת השמעה של כל סוגי קבצי הסאונד ותהייה נוחה כמו הWMP, ומאפשרת שליטה על תדרים מבלי להרוס את הסאונד (כמו האיקוואלייזרים המובנים של הWMP...) תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by wwll soldier,

לחבר שלי יש בעיות פינג והוא צריך עזרה לפי דבריו... אז ככה אני משחק בBF2, ויש לי בעיות עם הפינג. כל פעם כשאני נכנס לשרת אז יש לי "בעיות בחיבור" וזה מגיע לפינגים של 1000. אז הרצתי את הדיקה "ping -t השרת שאני משחק בו" וגם לwalla.co..il ועוד כמה אתרים בהתחלה עשיתי 2 ביחד וכן היה קריסות שהפינג הגיע ל1000 וגם ביחיד הפינג הגיע ל1000 ויש לי רשת עם ראוטר והרצתי את הבדיקה הזאת גם במחשב של אבא שלי ושם זה יציב. עשיתי סריקת ספייוור אנטי וירוס מצאתי כמה סוסים טרויאנים (אחרי שהתקנתי את הקספרסקי היה לי מקודם AVG והוא חרא.) נמחקו ועדיין יש לי את הבעיה ניסיתי להחליף חיבור בראוטר לא עבד, מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה ?

4. Started by Sweet_Tooth,

הפכתי את פרק 5 בעונה השביעית של באפי לSVCD (פרק ענק ) וזה יצא ענק עם איכות מצויינת אחרי האינקודינג שלקח כשעה אבל זה יצא מושלם! והשאלה שלי שאם אני אתקין כרטיס בעל פריסת MPEG2 כמו ה XCARD למשל זה יקצר את הזמן של התהליך??

5. 1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש לי שלושה קבצים עם סיומת GI אני לא מצאתי שום תוכנה שיכולה לעשות MOUNTלהם כגון התוכנה DAEMON TOOLS הקבצים הללו הם IMAGE של DVD הקובץ הראשון הוא כמו הקובץ CUE שישנו בIMAGE רגיל עם סיומת BIN. התוכנה שצורבת את הקבצים האלו זו PARSSI DVD הבעיה שיש לי גישה לצורב DVD של חברת SONY והתוכנה מזהה רק PIONEER. בבקשה עזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by boogie,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  10. שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.

11. יש לי HD4850 עם E5300. שידרגתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר [הסרה והתקנה] והיה לי מסך כחול פעמיים, פסים ירוקים בMPC, ומטרו 2033 בקושי עבד אצלי. ניסיתי להסיר דרייברים דרך מצב בטוח אבל גיליתי שהוא לא נותן לתוכניות התקנה לפעול במצב בטוח...איך אני אמור להסיר דרייברים ככה? עוד אנשים נתקלו עם בעיות ב10.6? אני עכשיו עם 10.5 והמחשב עובד חלק כולל מטרו 2033 שהתחיל לעבוד יפה. דרך אגב אני אמור לבחור בהגדרות של המשחק DX10 או 9?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  13. איף פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by iakovl,

אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by DarkShnizel,

יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום אני העלתי טריילר של משחק דרך התוכנה Peer2Mail עכשיו אני רוצה שחברים שלי יוכלו להוריד אותו אז השאלה אך הם מורידים משהו יכול להסיבר לי

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by BloodyW,

כשאני צופה בוידיאו באתרים כמו יוטיוב וואינט וכל אתר עם וידיאו ומעביר למסך מלא, הוידיאו נתקע והסאונד ממשיך כרגיל. אני נאלץ לצאת ממסך מלא ולהכנס שוב, אבל אחרי כמה דקות זה קורה שוב. ניסיתי להתקין מחדש את הפלאש פלייר של אדובי וזה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. מכירים שאתם מנגנים שיר ברקע ורוצים שהוא יהיה בעל קול של ילד או מבוגר וכו'.... יש תוכנה כזאת פשוטה להפעלה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by duk4u,

ובכן יש לי סרט בפורמט - Divx ואני רוצה להמיר אותו לפורמט - Vcd או - Svcd. כדי שאוכל לצפות ב Dvd הפשוט שאינו קורא את כל הפורמטים. עם איזה תוכנה כדי להשתמש כדי להמיר את הסרט בצורה הנוחה ביותר. ממתין לתגובתכם בתודה מראש... עדיין מחכה לתגובות.....

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by j,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה הזו להדמיות תלת מימדיות? אני מכיר את התוכנות האחרות אבל לזו יש תוצאות ממש שוות ורציתי לקבל קצת פרטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by kobibo,

כיצד ניתן לבטל את ה Aanlyzing בתחילת הקידוד ? התהליך הזה מכפיל לי את הזמן.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

יש לי פאלם Vx ישן (שחור-לבן) ואני מחפש תוכנה חינמית לקריאת קבצי excel שמתאימה לו, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה מראש, ערן

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by kobibo,

אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. יש אפשרות להגדיל

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  25. היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.