עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aaviran,

אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים

3. Started by kobibo,

אני יודע שישנם לא מעט תוכנות כאלו שמסירות זבל מהמחשב ומפנות יותר מקום בדיסק. אודה להמלצה לתוכנה טובה כזאת שגם יודעת מה למחוק .

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by neo690,

מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by miki03,

יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by SandLegion,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by avm,

ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. כמו נגיד אנטי ספאם של נורטון רק שתעשה את זה על וואללה , אני יודע שזה לא שרת POP3 אבל אולי בכל זאת יש עוד אפשרות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by kamasutrance,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שזה המקום לבקש עזרה בעניין אני עורך עם פרמייר פרו ואני מחפש אתר או קובץ תמיכה בעברית יש כל מיני אופציות שאני לא מצליח למצוא להן קיצורים , כמו אייך לסמן את הסימון לאיזור לרנדר . אשמח אם מישהו יעזור בעניין פה , אן למייל, d_j_ofir@walla.co.il תודה אופיר-באר שבע

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Wingedbull,

יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by LIOR42,

רציתי לעדת אם יש אפשרות של "היסטוריה" כמו שהיה בדפדפן הקודם

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. טוב אני מכין הודעה לפלאפון או סתם שיר לא משנה שומר אתזה כMIDI MID וכול סוגי הפורמטים ששייכים לפלא... עכשיו אני מעלה את זה לאתר והכתובת לא עובדת! בשום מקום זה לא עובד רק הודעה אחת שהעלתי וזה עבד! לאחר מכן זה לא עלה... רק הראה לי שיש ארור בלינק... והתכונה שלי נסיונית אולי בגלל זה... או שפשוט יש משהו בהגדרות... ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by poltergeits,

אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי

18. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by naor56,

יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by LTE,

שלום יש לי בעיה אשר חוזרת על עצמה כל הזמן והיא, שכל כמה זמן כשאני גולש בדפדפן הוא פתאום מתחיל לשאוב הרבה משאבי מערכת ואחוז השימוש בזכרון נהיה גבוה המחשב מתחמם ועד שאני לא סוגר את הדפדפן זה לא נפתר ! כשזה לא קורה אני ממש אוהב לעבוד איתו הוא הכי נוח מבחינתי אבל הבעיה מציקה מאוד ולכן רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לעשות לפני שאני מוותר על הדפדפן הזה ! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. בפקודות אני מתכוון הרצה של תוכנות ופעולות . תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by montigo,

שלום לכולם. יש לי 3 עותקים של ווינדווס במחשב (3 פרטישנים). אחד מהפרטישנים לא מחובר לאינטרנט ואני מעוניין שיהיה עליו ZoneAlarm עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm על ספריה משותפת וזה לא עוזר. מישהו יכול להגיד לי היכן ZoneAlarm שומר את קבצי ה-DAT שלו עם כל ה-Virus Definitions וכו'? המדובר על ZoneAlarm Security Suite 6.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by li1,

יש את האפשרות של ה file sharing תקייה משותפת עם מישהו ברשימה. בכל אופן האפשרות נעלמה לי ורק ניתן לשלוח סתם קובץ מה קרה?? אני אציין כי החלפתי את הרשת לאלחוטית ניסיתי לעשות לפי ההוראות בעזרה אבל שום דבר כשאני לא און ליין אז באפשרויות רואים את הלשונית של file sharing אבל אי אפשר לסמן בה כלום רק ללחוץ על trableshoot וכשאני און ליין אז הלשונית נעלמת אודה לעזרה הסרתי והתקנתי שוב אבל לא עזר... הגירסא של המסנגר היא 8 וגם ניסיתי לשנות ל8.5 בטא וגם לא עזר. :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים