עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by hichcock,

אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.

3. Started by amisha,

אני מתכתב עם חצי עולם ורואים את העברית בסדר גמור , אבל רק עם אחד מהרשימה שלי אני רואה את כול התוים כ a ......... ולפעים באותיות רוסיות . קיצר משהו מאוד מווווזזזזזזררררר ........ מה עושים ?? זה שאני מתכתב איתו אומר שהוא רואה על המחשב שלו בעברית את הנשלח .....

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Dawn,

אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by id3232,

כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום. יש לי מתאם מוכן (אין לי אפשרות להכין אחד כמו שיש במדריכים בפורום אלקטרוניקה) שמתחבר לUSB אני רוצה לשלוט באמצעותו בווליום הLINE IN במחשב. מישהו מכיר תוכנה שתעשה את העבודה? חשוב לי שאני אקח שלט משלי ואקבע איזה כפתור יעשה מה... תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by שריה 24,

האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by Shadowman,

תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by rantza,

מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by mor873,

איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by Wingedbull,

זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. שבת שלום, יש לי תיקיה עם תמונות, כאשר הקבצים הם 1 , 2 , 3 וכו'... עד 89 רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שיכולה להוסיף ל-9 הקבצים הראשונים 0 נוסף כך שפורמט השמות יהיה שווה. בנוסף, אם יש תיקיה שיש בה 4230 קבצים, שתוסיף 3 אפסים ל-9 הקבצים הראשונים, 2 אפסים לכל הקבצים עד 100 ועוד 0 אחד ממאה ועד אלף. כך שהפורמט, כאמור, יהיה שווה. אם אני לא מובן אנא אימרו ואוסיף תמונה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  22. מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו

דיונים חדשים בפורומים