תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש *לנעול* בטעות נשלח לי פעמיים...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לגרסא החדשה של ספייבוט לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות??? לוקח לי משהו כמו 40 שניות
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולכם מישהו אולי מכיר וירוס, או באג בתוכנה של מקאפי? לאחרונה היא התחילה לסרוק וירוסים בלי הפסקה, מגיעה לסוף ואז מתחילה מחדש אפילו אם אני עוצר אותה היא מתחילה לבד... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
* חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח וכשר. ניסיתי לצרוב בעזרת 2 התוכנות הנ"ל דיסק BOOT של תוכנה מסויימת והוא לא מצליח לי.. כמובן שבאלכוהול אני לוקח את הקובץ שהוא בRAR ומנסה לצרוב (פשוט לא יודע על איזה אפשרות כתיבת דיסק לעשות זאת RAW וכאלה שיצא BOOT) ועם תוכנת הנירו אני מנסה לעשות מההתחלה בהגדרות שיהיה BOOT ומשתמש בתוכנה רק בתיקייה שפתחתי אותו אליה.. בבקשה אם יש איזושהיא הדרכה לעשות זאת אני יודה לכם..חג שמח וכשר.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברשותי DVD מקורי ואני רוצה להוציא ולהמיר ממנו שני 'פרקים'. (לDIVX או XVID, לא אכפת לי) יש איזה תוכנה שעושה את זה? יש המון תוכנות שסתם הופכות את כל הדיסק ל.AVI אבל אני צריך רק את שני הפרקים האלה. עריכה: חחח, מצאתי במקרה http://www.aheaddvd.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי וירוס שנמצא ב C:\Documents and Settings\Matan\Cookies הוא נקרה קובץ index dat file האנטי וירוס לא מצליח למחוק אותו גם אחרי עידכונים וגם אני לא גם לא במצב בטוח מה אני עושה??????????????
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-