תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי לקרוב שלי את המחשב, התקנתי XP וכל שאר הדברים... הוא מנוי באינטרנט זהב (015) דרך בזק, עם מודם קטן לבן כזה... באתרים מסויימים באינטרנט, כמו למשל GMAIL או האתר של ISSTA, הוא מקבל ב-80-90% מהפעמים הודעה (לא דף) לאחר שמנסים להיכנס לדף שאומר שאי אפשר להיכנס לדף (לא זוכר בדיוק...). אבל זה רק במקום מסויים - כל ה-GOOGLE עובד, ורק ה-GMAIL עצמו לאחר שמכניסים שם משתמש וסיסמא נתקע. באתר של ISSTA למשל יש מקום בחירת טיסות ותאריכי טיסות, ולאחר שבוחרים את זה האתר רושם שהוא מחפש טיסות, וכשהוא מתחיל להציג את הדף המעודכן עולה ההודעה הזאת... לא עוזר REFRESH. ואני גם לא יודע למה אבל לפעמים זה פשוט עובד... יש למישהו פתרונות? יכול להיות שהתקנת IE7 תעזור?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמחברת קבצי VOB. שהתוכנה תוכל לחבר לי מספר קבצי VOB שאני אבחר. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפלאש פלייר כבר כמה ימים. לא מזמן שאלו אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא כי לא היה לי כוח. זה נדנד כמה פעמים וכל פעם אמרתי לא עד שזה נפסק. לפני בערך 3 ימים רציתי לראות סרטונים מכל מיני סוגים והיה כתוב לי שאני צריך לעדכן את הפלאש ונתנו קישור. והנה הבעיה: אחרי שעשיתי את העדכון ניסיתי עוד פעם להכנס לסרטון הרצוי אבל זה בכל זאת אמר לי שאני צריך לעדכן. עשיתי כמה פעמים ריסט וניסיתי כמה פעמים לעדכן אבל זה לא מעדכן. מה שבאמת מפריע לי זה שזה אומר שהעדכון עבר בהצלחה ואני יכול המשיך לצפות בסרטונים הרצויים אבל בפועל זה לא קורה. למישהו יש רעיון? (לא מאוד קריטי כי גם ככה ביום ראשון יש לי מחשב חדש אבל בכל זאת... ויכול להיות שהנוכחי עובר לאח שלי ואנלא רוצה שהוא ידפק.)
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי אך אני הופך מVISIO לAUTOCAD ולמי יש מדריך לAUTOCAD???
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך EVGA 7600GT NVIDIA. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שתי הורדות באימיול נעצרו בלי שעצרתי אותם ב"מצב ההורדה" רשום בהורדה "שגיאה" כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר, אני לא יכול לבחור באפשרויות "השהה" ו"המשך" אין לי מושג למה זה קרה, ואיך אני מסדר את זה צירפתי תמונה, תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק של תמונות שכשאני שם אותו בסידירום הוא יעלה עם מוסיקה שאני יוכל ליבחור ויהיה תפריט לתמונות שאני ישים בו אבל למחשב, מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך אני עושה שEMAIL מסוים יגיע לי לתקיה מסוימת נגיד ב ספאם הוא לבד מכניס דברים לשם שאני צריך מאתרים שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם מוכן (אין לי אפשרות להכין אחד כמו שיש במדריכים בפורום אלקטרוניקה) שמתחבר לUSB אני רוצה לשלוט באמצעותו בווליום הLINE IN במחשב. מישהו מכיר תוכנה שתעשה את העבודה? חשוב לי שאני אקח שלט משלי ואקבע איזה כפתור יעשה מה... תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-