עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by someone,

הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by BENNY66,

משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by avigdo,

האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. אני משתמש ב-ICQ 2003a ותמיד אני על Invisible בזמן האחרון אנשים (שלא הכנסתי אותם ל-visible list) יכולים לראות אותי כשאני על מצב invisible איך זה?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by Spiritus,

יש לי עמודה של מספרים שקשורה בפונקציה מסויימת לעמודה אחרת. כלומר אם אשנה איזה מספר בעמודה השנייה, המספר המקביל לו בעמודה הראשונה ישתנה. הבעיה היא שאני רוצה למיין את העמודה השנייה אני לא יכול, כי היא קשורה לעמודה הראשונה. מה שאני רוצה זה- לבטל את הפונקציה שקשורה לעמודה הראשונה אבל לשמור על הערך שבתוך התבנית. (כי אם אני מוחק את הפונקציה, אז אין ערך בתבנית). איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by SUBX2,

איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by someone,

למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by Or ei,

יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by maphisto,

איפה יש להוריד תוכנות מענינות למכשיר חפשתי קצת בגוגל . אבל לא מצאתי ,אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח . IPAQ 3850 .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. התחלתי לעבוד עם נטסקייפ אבל כל פעם שאני פותח אותו הוא פותח את האיסיקיו ועכשיו אני בכלל לא מצליח להתחבר לא מצאתי בשום מקום את האפשרות לבטל את האפשרות הזאת... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by yfbr,

יש לי את תוכנת MOVE MAKER לעיבוד ולהורדת סרטים מווידיאו דיגיטלי. ואני מחפש תוכנה משוכללת וטובה יותר ליצירת DVX או פורמטים אחרים מרצף הביטים שמתקבל מהמצלמה. מי שמע ? מי יודע ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Shortboarder,

מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?

13. Started by overload,

בקבצים שאני משתף שנמצאים בחלון "שיתוף", על מה משפיעה העדיפות שלהם(גבוה, רגיל, נמוך הפצה....) ? מה הכי כדאי לקבוע ?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by coorva,

יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html

15. Started by אוריפ,

מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rk666,

זאת השאלה אנשים, מה עדיף KVCD או ?SVCD ומה זה לעזאזל XVCD? מה זה כל הקידומות האלה? כמעט כל הABC ;D

17. Started by e.s,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת?? תנו לי לינק או איזה אתר שאני יוריד ממנו אם אתם יכולים.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by LRa,

שיכול להמיר כתוביות בפורמט של idx ו sub, שאלה כתביות שה IDX מכיל מידע לגבי הכתוביות וה SUB מכיל את הכתוביות(בדרך כלל בכמה שפות) והוא גם תופס בין 6-60 MB בערך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Shortboarder,

יש לי בעיה,התקנתי משחק,ועכשיו עשיתי לו Uninstall ...מסתבר שהוא לא מחק את כל הקבצים (כרגיל...) ואז באתי למחוק ידנית והוא כתב שהוא לא יכול למחוק. נכנסתי לספריה...נראה שיש שם קבצים,אבל כנראה שלא רואים אותך,גם כאשר אני מאפשר צפיה בקבצים נסתרים.(אני יודע שיש קבצים כי כאשר אני נכנס לספריה,הוא מציג סה"כ גודל של כל הקבצים שם,שאני לא זוכר כמה זה היה) ניסיתי ScanDisk \ Disk Defragmenter מה שזה כותב שאני מנסה למחוק זה זה: CAnnot find the specific file make sure you specify the correct patch and file name ניסיתי גם למחוק דרך ה Safe Mode ...גם כן לא עזר. לא עזר...מה עושים??? ???

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by waizman,

ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה

21. Started by Gnome,

איך אני יכול להציג את ה PC BUILDER במוזילה כמו שאני מציג אותו באינטרנט אקפלורר.(הזה בצבע כחול ובצורה אינטראקטבית שכשאני בוחר את המעבד הוא נותן לי גישה לפרטים המתאימים הבאים...) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by yhhx,

זקוק לאתרים בישראל הקשורים ל Emule תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by e.t,

חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows xp הסורק לא הוגדר (אינו בלוח בקרה - סורקים ומצלמות) התקנתי את התוכנה מדיסק התקנת המוצר אך זה לא הגדיר את הסורק ניסיתי לבצע הוספת תוכנה מתוך הדיסק אך זה לא הולך. באפשרויות שה xp פותח אין כלל את היצרן cannon :-*

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. Started by benor,

לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים