תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם, לאחרונה בלילות מוקפצים לי פרסומות בעברית (מן הודעות כאלה) בMessenger, יש שם את ה-IP, גם טלפון להתקשר (של הפירסומת). רציתיל לברר מה אני יכול לעשות עם זה (יש לי screenshot שמור של מספר הודעות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אם מישהו יודע מה הוא רוצה זה יעזור לי מאוד... (מצ"ב תמונה של הבעייה) התוכנה הייתה מותקנת בעבר במחשב והסרתי אותה ועכשיו כשניסיתי להתקין שוב זה מה שקרה.... מה עושים???? ד"א לא התקנתי בעבר גרסת נסיון של התוכנה.... וגם לא כעת ההתקנה תמיד נעשתה מאותו דיסק (של התוכנה המלאה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום, חבר סיפר לי שאפשר לגרום לווינאמפ לעשות "העברה" בין שיר לשיר. זה נכון? איך עושים את זה? איזה גירסה צריך? תודה. יונתן
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת אם יש benchmark שנותן הסתכלות ספציפית על המעבד ולוח האם ובנוסף גם נותן כדאיות וטיפים איך כדאי לשדרג את המערכת כדי שתרוץ בצורה יותר אופטימלית. הורדתי את sisoft Sandra 2004 אבל התוכנה יותר מסתכלת על הרכיבים ופחות נותנת טיפים. תודה, ארז.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שסופרת המיספר הסיבובים של ההרד דיסק בזמן מסויים? אם כן תביאו שם+לינק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חושב שזו שאלה חוקית לגמרי היות והיא לא מדברת על שיתוף הקבצים אפילו, אלא על עניינים טכניים לחלוטין הקשורים ל-eMule שהיא עצמה תוכנה חוקית. שאלתי היא כזאת: ידוע שככל שדרגתך, או רמת הניקוד שלך ב-eMule נמוכה, כך תהיה גם מהירות ההורדה. ואותי מעניין לדעת, האם יש דרך לרמות את שיטת הניקוד של התוכנה ולהשיג הרבה נקודות במינימום מאמץ? שאלה קצת חצופה אבל בכל זאת.... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה הwindos הכי מהיר אני שואל את זה כי היה לי xp והוא נימחק ולא היה לי את הקוד אז אבא שלי התקין windos 2000 והוא ניראה לי איטי יותר
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה שתתקן קמטים (של התמונה, שנובעות מהתישנות) קיפולים כאלה ואחרים דהייה וכדומה יש בכלל תוכנה כזאת? עריכה: בערך דברים כאלה http://www.fixpics4u.com/images/allenun.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך עושים שבWord כאשר אני ילחץ על רווח זה יעשה לי רווח כפול?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי צורב, ועם הצורב הגיע לי דיסק של תוכנת צריבה נראה לי NERO עכשיו אני לא יודע אם להתקין או להוריד מהאנטרנט תוכנה טובה יותר? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה... סגרתי כמה קבצים מאד חשובים שלי - אבל מאד חשובים בקובץ של WINRAR ועשית עליו נעילה כלומר סיסמא, ועכשיו אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה אני צריך את אותם הקבצים אבל הבעיה שלי היא כזו - שאני לא מצליח להיזכר בסיסמא... יש איזהי אפשרות שאני יכול לפתוח את זה בלי הסיסמא? מישהו בבקשה תעזרו לי אני חייב את הקבצים אלו דחוף.... (!) תודה מראש Some Thing
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה וכל פעם שהיא פועלת היא גורמת לעומס יתר על המעבד לאחר שבדקתי ב Windows Task Manager הקובץבשם vsmon שתה את כל הכוח של ה CPU ורק שסגרתי את ZoneAlarm הקובץ נסגר קראתי הרבה דיונים על הבעיה הזאת אחרי חיפוש בגוגל וראיתי שזאת בעייה מאוד נפוצה אבל עדיין לא מצאתי פתרון אליה אולי מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הד. קשיח שלי מחולק כרגע לפרטישיונים אני רוצה לחבר כמה מהם בלי למחוק את המידע שעליהם יש דרך לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-