תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וניסיתי לצרוב כdata קובץ mdf (רציתי להעביר אותו למחשב אחר) כאשר נכנסתי דרך Nero Burning ROM קיבלתי הודעה שבגלל שיש לי קובץ כל כך גדול (מעל 2GB) אני לא יכול לצרוב תחת( DVD-ROM(ISO אלה אני חייב לצרוב תחת ( DVD-ROM(UDF כשניסיתי לצרוב אותו דרך Nero StartSmart הוא לא נתן לי שום הודעה ופשוט התחיל לצרוב את שתי הצריבות עשיתי על מהירות של x4 ושתיהן הסתיימו בהצלחה, כשניסיתי להעביר את הקובץ למחשב השני (גם בו יש צורב DVD) על ידי העתק והדבק קיבלתי הודעה שלא ניתן להעביר את הקובץ (משהו שקשור למסד הנתונים) (הקובץ תקען על המחשב הראשון הוא עובד ללא בעיות) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס 2008 נגמר לו ה15 יום השתמשות ניסיונית אז מחקתי אותו והתקנתי מחדש ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזרה שיש לי תוכנה לא מורשת במחשב בנוסף הוא מציע לי מידי פעם לשפר את הוינדוס...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לתכנה שסורקת מסמכים ותמונות. אני חייב שהיא תיהיה מאוד פשוטה . (זה לאבא שלי). אשמח לשמוע הצעות. צביקה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לעבור אותה... האם ישנה דרך כלשהי לראות סרטון, שמצריך "רכישת רישיון", של WMV, בלי לרכוש רישיון? כלומר, "לפרוץ" את ההגנה? פשוט לראות את הסרט/קטע הווידיאו? בתודה, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש בעיה שפשוט האיסיקיו והמסנג'ר מתנתקים... האינטרנט עובד והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? תודה [=
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעיה ב- Internet Explorer כל פעם שאני נכנס לדפדפן Internet Explorer התוכנה יוצאת פשוט החוצה לשלוחן העבודה. מי שלא הבין אני פשוט לוחץ על הדפדפן. הוא נפתח למספר שניות (1-2 שניות) ונסגר. אותו דבר לגבי החיפוש רק שאותו אני בכלל לא מצליח לפתוח אמרו לעשות מחיקת עוגיות ואז ריסט אבל זה לא עבד. וגם בדקתי spy (לא במצב בטוח). ואמרו לי לתקן קבצים עם הדיסק של הווינדוס (אין לי תדיסק). וגם אמרו לי להוריד ולתהקין שוב את Internet Explorer. אבל אני לא יודע איך למחוק את הדפדפן הזה. ומאיפה להוריד את ההתקנה שוב. אם מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה אני ישמח. נ.ב אם אתם יכולים להסביר לי לאט וברור כי אני לא איזה בונה של תוכנה. (מה הקשר???) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בדחיפות ועל סף ייאוש.. תוכנה ( לקנייה או חינמית ) שמבצעת הקצאת זכרון לתוכנה מסויימת, או virtualization ל process יחיד ( ופה הבעייה, לא סביב סביבה וירטואלית.. בדומה ל - VMWARE או VPC ) חשוב לציין, מערכת ההפעלה היא VISTA ULTIMATE בגרסאת 64BIT. לעוזרים, המון תודה (:
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-