תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי ליצור סרט וידאו קצר ב-Movie Maker, היו כמה קליפים שהוספתי להם פעמיים אפקט בהירות. שמרתי את זה בתור קובץ wmv, הסרט שנשמר הוא סבבה והוא בהיר כמו שרציתי אבל עכשיו כל וידאו שאני פותח במחשב נראה בהיר פי 2. WTF? לא יודע למה זה קורה, מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זה משפיע על וידאו אחר, סה"כ בחרתי שיעשה בהירות לקליפים אחדים וזה שינה לי את כל המחשב. לא מצאתי איך לשחזר את הבהירות. וזה לא בהירות של כרטיס מסך (ובטח לא המסך), כי בכל מקום אחר חוץ מוידאו הכל כרגיל. אני מריץ סרטים ב-RealPlayer אבל זה לא משנה באיזה תוכנה אני אפתח וידאו, הוא יהיה בהיר כפליים. כאילו יש אפשרות יותר עליונה שמשפיעה על זה. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום, בצד שמאל למעלה של הפיירפוקס (גרסא אנגלית) יש את ה"הקודם" ו"הבא" ו"רענן" וכו'.. כשאני מנסה להוסיף שם את הכפתור של הבוקמרקס וההיסטורי הוא מוסיף אותם רק לדפדפן הזה... ואחרי שאני יוצא מהפיירפוקס זה נעלם ואני צריך להוסיף אותו שוב מחדש. איך אפשר לעשות שזה יישאר תמיד? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כיצד אני נועל הורדות מהמחשב שלי עם קוד מסויים שאני בוחר?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כאשר הדלקתי את המחשב, כל הסימניות ב Firefox 2.0.0.6 נעלמו\נמחקו. איך אפשר לשחזר את הרשימה של שהסימניות?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני נכנס לתוכנה ואז היא מבקשת שם משתמש וסיסמה ואם אני יוצא מהשם משתמש אז התוכנה נסגרת מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וניסיתי לצרוב כdata קובץ mdf (רציתי להעביר אותו למחשב אחר) כאשר נכנסתי דרך Nero Burning ROM קיבלתי הודעה שבגלל שיש לי קובץ כל כך גדול (מעל 2GB) אני לא יכול לצרוב תחת( DVD-ROM(ISO אלה אני חייב לצרוב תחת ( DVD-ROM(UDF כשניסיתי לצרוב אותו דרך Nero StartSmart הוא לא נתן לי שום הודעה ופשוט התחיל לצרוב את שתי הצריבות עשיתי על מהירות של x4 ושתיהן הסתיימו בהצלחה, כשניסיתי להעביר את הקובץ למחשב השני (גם בו יש צורב DVD) על ידי העתק והדבק קיבלתי הודעה שלא ניתן להעביר את הקובץ (משהו שקשור למסד הנתונים) (הקובץ תקען על המחשב הראשון הוא עובד ללא בעיות) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-