תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב-ICQ גרסה 2003a ורציתי לדעת האם משתמשים שאני מסמן כ-Invisible יכולים לדעת זאת, ואם כן איך? והאם אני יכול למנוע זאת (כלומר שלא יידעו כלל)?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
צהריים טובים, עברתי לא מזמן להשתמש בטריליאן,הכל טוב ויפה אבל לצערי כשחבר שולח לי הודעה אז אני רואה אותה כסימנים מוזרים... לאותו חבר יש מירנדה אם זה עוזר למישהו תמונה מצורפת. יום נעים, ותודה מראש לכל מי שיעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש באזורוז, שכמו שאתם יודעים(או שלא) מסוגל לפתוח גם MAGNET LINKS, איפה שמסופק. עכשיו, פתאום הוא כבר לא פותח אותם, כשאני לוחץ על לינק כזה פייקפוקס אומר ששום יישום לא משוייך לפרוטוקול,למרות שזה עבד עד לפני כמה ימים. אני משאיר מקום לאפשרות שזו בעיה בווינודס, ולא באזורוס, אבל בכל זאת, יש פתרון חוץ מלנסות להתקין מחדש?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה לעלות את הדפדפן avant אני מקבל את השגיאה הבאה : The Exception unknown software exception (0x0eedfade) occured in the application at location 0x7c81eb33 Exeption EOlexception in module avant.exe at 00134275 יש לי מישהו מושג מה זאת השגיאה הזאת ואיך פותרים אותה ? כמו כן כל הדפדפנים האחרים עובדים לי , כגון : אינטרנט אקספלורר , אופרה וכדומה ... אני כבר שנה שלמה משתמש באוונט עם אותו מחשב ואותו מערכת הפעלה windows xp (כולל sp2 בחצי שנה האחרונה) והדפדפן עלה ופעל טוב מאוד. השגיאה הזאת מהיום . עשיתי uninstall וinstall כבר פעמיים מחקתי את האוונט מכל זכר ברג'יסטרי , הרצתי בדיקת וירוסים בקספרסקי ומהאינטרנט , הרצתי adware וmicrosoft anti spam לניקוי רוגלות . למרות הכל…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי, הבעיה היא שכשאני עושה export מ ff ואז import ל IE7 ה bookmarks בעברית יוצא ג'יבריש. הפוך זה לא קורה. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצב שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסופט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
http://speeddial.uworks.net/ אני בדרך לפרמט את המחשב... כיצד אני שומר על כל המידע שאגרתי שם?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-