עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by YinnoN,

שלום. אני מחפש אפשרות או תוכנה כלשהי שברגע שיוזר מסוים נכנס למצב און ליין או אוואי תשלח אליי הודעה או שאשמע צליל כלשהו. תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by sveta.veled,

התקנתי משחק, אך שיחקתי פעם אחד. סתם משחק. רציתי להסיר אותו ואני לא מצליחה. יש גם תוכנה שפעם השתמשתי בשביל הפלאפון וכשאני מנסה להסיר אותה לא קורה כלום. מה עושים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  5. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by puuma,

שלום הורדתי את התוכנה אבל אך אני עושה בדיקה של הזיכרון? תןדה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  8. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by Rage17,

שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by EvilBoy,

כשאני ניכנס למשחק הכל טוב ...אבל במישחק הדמויות יאנו בזיגזק אין קו ישר ו נגיד אני הולך ואז מופיע איזה חפץ שמירחוק לא ראיתי אותו בכללל אני חושב שצריך איזה דרייבר למחשב אבל אני לא יודע איזה? אהה והכל על HIGH נגיד אני עומד 5 מטר לפני קיר אז אני מתקרב ואז רואה חלון ??? תעזרו לייי אנשים תעזרו ליי בבקשה אני מעריץ תאתר הזה בגלל זה באתי לפה !

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. ???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום יש לי OFFICE XP והוא באנגלית ואני לא חוזב שהוא תומך בעברית(אם אני רושם סתם משהו הוא לא מראה לי שגיעת כתיב) אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להוריד מאיפו שהוא ערכת שפות

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by Guy King,

אני עושה עכשיו עבודה ויש דבר שמאוד מטריד אותי, ובקיצור השאלה שלי היא: איך אני גורם לכך שלחיצה על ה-ALT לא תסמן לי את לחצן ה-File למעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by rantza,

מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Wingedbull,

זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. רציתי להכנס ל PROPERTIES של החייגן שלי וקיבלתי את ההודעה שרשומה בתמונה. מה זה לעזאזל? ואיפה מתקנים/מקבלים חדש? ניסיתי ללכת כעצת ההודעה וללכת לRESTORE POINT הקודם שלי,אבל זה לא עזר . יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים