עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stingeR-,

אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by emailaya,

היי אחרי לא מעט זמן ולא מעט בעיות צפויות וגם לא מעט מהפכות, שוחררה גירסה 3.5.0 של תוכנת הדואר החינמית, emailaya: רשימת השינויים: * תמיכה בתיקיות IMAP ולא רק בתיקיית מכתבים נכנסים * העתקת מכתבים/הוספה/מחיקת תיקיות IMAP * תפריט כלים אורגן מחדש * מראה ויזואלי למכתבים שעומדים למחיקה * אם הוגדר גודל תיבה הוא יראה בסטטוס בבחירת החשבון * תיקיות מכתבים כוללות תיקיות מרוחקות/תיקיות תוכנה/תיקיות מקומיות/תיקיות דינמיות * הגדרות פרוקסי נגישות מחלון הגדרת חשבון * העברה מהירה כוללת גם את רשימת אנשי הקשר * אפשרות לשליחת מכתב לאחד מנמעני המכתב בצפייה * ספק אימייל יוגדר אוטומטית על פי כתובת המייל * נוספה אפשרות יוניקוד לשמות נספחים * נוסף כפתור "היום" לחלון לוח שנה * גופן וגודל לצפיה מקדי…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by ThaPhoeniX,

יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?

11. Started by weissby,

באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  13. שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:

15. Started by M7a,

אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by aaviran,

אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by glassmoon,

הי התחלתי להשתמש במוזילה לפניי כמה שבועות ויש לי כמה שאלות: 1. איך שומרים קבוצת טאבים שייפתחו כולם ביחד עם אתרים קבועים? (בדפדפן אחר יש את זה) 2. מישהו מכיר איזה plug-in שעושה חיפוש אוטומטי באיזה מילון אנגלי-אנגלי (גם אנגלי-עברי טוב אבל לא נראה לי שיש)? 3. כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך לשנות מחדש את הגודל של הפונטים, וזה לא נשמר בפעם הבאה שאני נכנס לאתר. 4. HWZONE לא עולה לי במוזילה, רק בIE. אז זהו בינתיים.. תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by dark_zero,

ניסתי לראות סרטים על המחשב והם עבדו לא טוב אבל יש לי כרטיס מסך מספיק טוב אני חושב RADEON 9250 128MB

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by miki03,

יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by אישי555,

כשאני טוען סרט ורוצה לחתוך אותו מספר פעמים אני נתקל בבעיה. אני יכול להפעיל את הסרט בתוכנה רק בתנאי שבינתיים לא מחקתי שום חלק וזה ממש מקשה על כל עניין התפעול. אני יכול רק לסמן את החלקים שברצוני לחתוך, ולחתוך את כולם לאחר שאני יודע במדוייק היכן אני רוצה לחתוך. וזה לא כך ב99% מהמקרים מקווה שהבנתם את הבעיה האם זה רק אצלי או שככה בנויה התוכנה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

שתי הורדות באימיול נעצרו בלי שעצרתי אותם ב"מצב ההורדה" רשום בהורדה "שגיאה" כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר, אני לא יכול לבחור באפשרויות "השהה" ו"המשך" אין לי מושג למה זה קרה, ואיך אני מסדר את זה צירפתי תמונה, תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by alons126,

הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by etay34,

שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים